Çok büyük bir korkum yok açıkcası. Hayatımda olan kişiyle ileriye dönük elbette evlilik gibi bir düşüncem var ve bunun hakkında fazlaca açık ve gerçekçi sohbetlerde bulunuyoruz. Bence insanların evlilikten korkmalarının sebebi bazı şeylerin sevgililik dahilinde yaşanmayı bırak konuşulmaması bile. Çok soru örneği görüyorum burada mesela eşim çocuk istemiyor ama ben istiyorum nasıl yapacağız diye soru soran biri sürü kadın erkek örneği de verebilirim. Bir insanın evlenmeden önce birçok şeyi konuşması ve fikir paylaşımında bulunması lazım. Zaten ortak bir fikre sahip olunmazsa ya ortada buluşuluyor ya da ilişki bitiriliyor. E bende daha henüz erkenken bile bunları konuştuğumuz, planladığımız ve fikirlerimizi paylaştığımız bir ilişkinin içindeyken duyduğum büyük bir korku yok.
Benim yaşadığım bir korku yok. Çünkü aile kavramına önem veririm. E haliyle de aile kavramını önemseyen birisi olsun istiyorum. Bu durumda korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Korku olarak değil net bir şekilde belli olan bir şey var günümüz insanının herşeyi yapabilecek bir potansiyele sahip olması evlenmemek için sebep bu devirin insanından bir halt olmaz net
Aldatılmaktan korkarım. Cinsellikte isteksiz olmasından korkarım. Sadık kalmamasından korkarım. Ben de biraz flörtöz biriyim ve kendimden de korkuyorum düşününce, aklım çelinir mi diye
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkum yok çünkü bir erkeğe güvenmiyorum onların sadık olduğuna inanmıyorum bu yüzden bende öyle olacam
Şiddet nankörluk daha önce şiddet gösterdim ve halada görüyorum babasından şiddet görmüş biri olmak beni evlilik ten fazlasıyla korkutuyor haerksi onun gibi sanıyorum