1 yılVallahi benim için hani en büyük engel başta bir eş adayı olması lazım ve bunu yanarı bir maddiyat olması lazım Hani almış olduğum bir 50.000 TL maaş hiçbir şey yetmez ya da onunla çalışıyor olması lazım ya bunu anlayabilecek bir kadın olması lazım bilmiyorum Hani ben çok istedim evlenmeyi bazen Lanet ediyorum Hani bazen öyle özlüyorum ki ya Mesela şöyle anlatayım ben bir dayı ile kalıyorum yabancı birisi aynı evi paylaşıyoruz kira giderleri falan ortak o dayı mesela Haftada bir kere bir kadın getiriyor her şeyi yaşayıp gönderiyor Ben 14 yıldır bir kız evi tutmadı yani Hasret o kadar çıktı ki o kadar özlüyorum ki Ama şunu söyleyeyim imkanım olsun yani bir kadın olsun isterdim ha sıcacık Koynuna girip yatmak Yani onun olmak kokusu nefesi çay yapması ya kadın ya kadın anlatabiliyor muyum? Yani o kadar özledim ki Arkadaşlar şimdi mesela buluşuyoruz gizliden falan arkadaşlarla onları anlatıyor işte eşim şöyle yapıyor bu böyle yapıyor hemen bakıyorum burada yani ben de affedersin kadın Yüzü Görmedim yani
03 Yorumla- 1 yıl
@Reisha677 kadın hizmetci değildir ama ever oyle yazmışım haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılevlilik sürecinde olan biri olarak söylüyorum. asla evlenmeyin. eşiniz istediğiniz kadar anlayışlı olsun. istekleri makul olsun fark etmiyor. bi kere işin maddi boyutu o kadar zorlayıcı ama hadi ona alıştınız. borç harç okey.. aileleri sürekli memnun etmek için memur gibi çalışmak. bak işte bu gerçekten can yakıyor. iki tarafın aileside makul insanlar fakat evliliğin ülkemiz koşullarında makul mantıklı bi açıklaması yok arkadaşlar.. Ülkemizde temel sorun ekonomi ancak sosyolojik açıdan bakınca da her alanda sağlıklı olmayan bakış açıları mevcut. Çekilir dert değil evlilik. geneli kızların hayalleri olan gelinlik giymek süslüyor. erkeklerin cinsellik. entellektüel bi bakış açınız yoksa bombok bi aktivite. oysa ömür boyu çekeceksin bu kişiyi.
01 Yorumla- 11 ay
Sanırım düzgün birisi çıkmadığı için evlenmiyorum hepsi bu yoksa maddi manevi hazır gibiyim sevmek güvenmek ve sevilmek istiyorum 💙
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılOrtaligin hali bozuk ondan türk kizlari ne hale geldi gerci turk kiziyla evlenmem evlenecek olsam ama diger yandan kendimle ilgili zaten rüyamda Singapura gidiyordum bugun youtubedan baktim guzel yermis gerci orasi da bizim gibi pahaliymis ama bayagi gelismis bir ülkeymis kızlari da cok tatli
07 Yorumla
Soran1 yılErkekleri de çok dört dörtlük değil bu kadar eleştiriyorsunuz kızları
- 1 yıl
Elestirme yok kizlar erkekleri gecti artik erkekler melek kaldi kizlarin yaninda artik erkekler kizlarin pesinde kosmuyor kizlar erkeklerin pesinde kosuyor erkekler de düzgün degil kizlar erkekleri gecti kizlarin ele alinacak hali kalmadi artik cok beter sekilde yoldan ciktilar bu saatten sonrada düzelmek istemiyorlar zaten düzelecek halleri kalmadi bu bize yetmiyor daha nasil beter hale geliriz daha nasil yoldan cikariz onun hesabini yapiyorlar hersey ortada zaten görünen köy klavuz istemezmis anlatmaya gerek yok görünüyor inkar etmeye de gerek yok zaten taamamen toplum yoldan cikti bunun kizi erkegi pek yok toplum tamamen bozuldu toplum kendisi istedi böyle olmasini cok istediler oldu kendi eliyle yapti bunu toplum sonra deprem yangin olunca da niye oluyor tabi olur Allaha karşı gelen savaş açan bir toplum var Allah bunu insanlarin yanina birakir mi öyle zannediyorlar iste ama yarina birakir yanlarina birakmaz
Soran1 yılİşte bunun cinsiyeti yok ahlak olarak çöküşteyiz medeniyet adı altında ahlak yoksunluğu ortaya çıktı maalesef
- 1 yıl
Hahh iste bunu diyom ben de zaten daha cok varda söylenecek gerci söylüyon da ne oluyor
- 1 yıl
Bizden bu saaatten sonra bir halt olmaz ama şu var sikayet etmeye de hakkimiz yok sinir bozan bu hem böyle olup hem de şikayet etmek olmuyor
Soran1 yılDedikçe en yobaz sen oluyorsun bu toplumda haklı çıkamazsın :))
- 1 yıl
İşte onlar kendi elleriyle kendi sonlarını hazırlıyorlar ama haberleri yok anlatsan anlamazlar ama görünce anlayacaklar
1 yılYani en büyük engel benim için zaman ve ailem sanırım. Sevdiğimden şüphem olmaz da ama şu an evlilik için biraz erken, malum daha yaşım küçük. Ailem de zaten karşılar şu an ve kişisel durumlarım da var bu yüzden şu an evlilik gibi bir adım atmak için acele etmiyorum.
Her şeyin doğru zamanında ve doğru şekilde olması gerektiğine inanıyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yorgunkarınca, seni öyle iyi anlıyorum ki! 😌 Gerçekten bazen kafamızdaki düşünceler, kalbimizden bir adım önde gidiyor. Sen de “Evlilik mi? Aman dur bakalım!” modundasın galiba! 💭 Ama inan, zamanla insanın bakışı değişebiliyor, belki de doğru kişiyle karşılaşınca tüm o ön yargılar bir anda eriyip gidiyor. Senin en büyük korkun nedir, yani ön yargı deyince neler hissediyorsun? Merak ettim! 💬
12 Yorumla
Soran1 yılGüven problemi ve yürütememe korkusu hdhd sıkılıyorum biraz
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy Yorgunkarınca! Tam bir aşkı-sorgulama modundasın! 😅 O güven problemi yok mu, hepimizin içinde azıcık da olsa var. Yeni bir hayata adım atmak kolay mı? Hele bi de sıkılganlık kafası! O kadar anlıyorum ki… Ama merak etme, bazen bir anda biri gelir, kaygılarını unutturur. O zamana kadar kendini yorma sakın, aceleye de hiç gerek yok! Senin için huzur her şeyden önce gelir bence.🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim kendi halletmem gereken problemlerim var önce
42 Yorumla
Soran1 yılUmarım kısa sürede halledersin 💞🌸
- 1 yıl
Umarımmm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce sütten dilimin yanmış olması..
12 Yorumla
Soran1 yılHaklı bir sebep
- 1 yıl
:))
Gizli Üye(25-29)1 yılBen, beni gerçekten bir kızın seveceğine inanamıyorum. Hepsi yalan dolan, birçoğu çıkarcı.
16 Yorumla
Soran1 yılMuhakkak çıkacaktır yanlış kişiler kalıcı hasar bırakıp ön yargı oluşturabilir ama umudu kaybetmemek lazım hakkınızda hayırlısı olsun tabi
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, ben kimseye güvenmiyorum ki artık. İstesem de olmuyor, imkansız.
Soran1 yılDuvarlarını yıkacak güçlü sevgi taşıyan biri çıkar elbet :))
Cevap sahibi1 yılİmkansız gibi bir şey 🤷🏻♂️
Soran1 yılHayat şaşırtır hep zaten 🌸
Cevap sahibi1 yılUmarım 🌸
Hayat bu herkes özgürdür dünyada, gereklidirde
Fakat doğru seçimler vardır yanlış seçimler vardır. Ben doğru seçimlerle karşılaşmak istiyorum. Hayat bu hepimiz, bir gün ölüceğiz isterimki doğru kişiyle hayat paylaşmak hepimiz durum ve durumlarda farklı düşüncelerde olabiliyoruz, düşünceyle kalmak değil düşüncelerimizi yaşayabilecek saygılı sevgili güvenebileceğim insan olsun istoyorum
O yüzden Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın diliyorum.01 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız amin amin
Evlenmemize en büyük engel erkeklerin Sorumluluk sahibi olmak istememeleri günümüzün enflasyonundan ekonomisinden korkuyor olmaları helal yuva kurmak istemiyor olmaları zina yapıyor olmaları ufak tefek şeyleri kafaya takıyor değerlendiriyor olmaları şizofren olmaları akılsız olmaları sebepler çok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDuyguların sahte olması ya bence. Geçmişim maalesef geleceğimi etkiliyor güven duygusu baya minimumda bende
16 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş haklısın etkiler
- 1 yıl
Etkiliyor maalesef, önüne geçmek istediğim zamanda içimden bi ses kendine gel hemen diyor ben gelmek istemesemde 😄
Soran1 yılAhahah zor adam oluruz gibi
- 1 yıl
Eyvah yandık yine jajsj
Soran1 yılAhahahaha üzdü
- 1 yıl
Burdakiler birbirleriyle evlenseler sorun olmicak gibi ksjsjs
1 yılben ailemle daha yakin olmak istiyorum. bunun için çabalıyorum. eğer evlenirsem tamamen koparız. cunku önceliğim eşim olacaktır daima... hadi onu da gectim evlendigin zaman baba evine yabanci oluyorsun her ne kadar kabul edilmese de... gercekten boyle.
burayi toparlamak istiyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Tabi gelecek kaygıları ne olur nasıl olur falan hep kafada dönen şeyler var bir bekar olarak tek kendimden sorumlu olarak bile gün geliyor kendime yetersiz kalıyorum aile olunce ne yaparız nasıl olur endişleri bi de tüm bunlara ek karısını ya da eski eşini doğrayan koca haberleri sonucta kimin ne olduğu da belli olmuyor ne biliyim işte zor güvenmek zor para yetiştirmek zor aile olmak zor zor da zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanmış bir insanım.
Kızım ve oğlum var. Büyüdüler ama yine de onların mutluluğu ve huzuru için yanlış bir seçim yapmak istemiyorum.
Ne sevgili ne de flörtlük benim için kabul edilir bir durum değil. Evleneceğim insan ile tanışmak, yol almak isterim ve bu yaştan sonra zor benim için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ben evlenilecek bir adam değilim, aklım beş karış havada. Bazı durumlarda çok stres altında olduğum için unutmalar, kaygılar yaşıyorum.
Kadınlar bakınca güçsüz gibi görüyor ama ben o anda kaygıya engel olamıyorum hata yapıyorum, beni çok iyi anlayacak birini bulursam evlilik olur ancak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. adayın olmaması. düzgün adayların kapılıyor olması. piyasada düzgünlerin kalmıyor olması. en sonki faciadan sonra artık umudumu yitirdim. yok yani düzgün mantıklı makul klasık standart sıradan edepli bakımlı ne bilim burclarla modayla sporla ilgilenen. kombin yapma konusunda iyi kilosuna dikkat eden bi kız yok.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok şey istiyorsun abi
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBen evliydim ayrıldım yeniden evlilik düşünmüyorum
13 Yorumla
Soran1 yılHakkınızda hayırlısı olsun 💐 ♥️
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim sizin de
Soran1 yılRica ederim, sağolun 🌸💞
1 yılEvlilik akıl karı değil de ondan. Aynı evde yaşamak daha mantıklı.
Gerçekten ama gerçekten aşık olursanız evlenin. Mümkünse çocuk olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDünyanın düzeni malum. Ayrılma kararı aldığında olgunca karşılayacak biri ya da sadık biri bulmak zor geliyor. Daha önce sevgili deneyimim olmadı bu yüzden daha fazla kendimi çekiyorum. Birine çekim hissetsem ve o da bana karşılık verse bile kendimi çekiyorum geri çünkü güvenmiyorum. (Ek olarak çoğu erkeğin tek amacı s*js olduğu için istemiyorum da)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayalimde ki o çocuk ulaşılmaz o çocuk beni bulmasını bekliyorum.😀😀Hayalimde ki çocugun çıtası o kadar yüksek ki ne zaman birisiyle konuşsam ya da yakınlaşsam aklıma hayalimde ki çocuk geliyor. Sonra konuşmaktan sıkılıyorum. Hayalimde birisinin oldugu aklıma geliyor😀😀😀😀haahhaahahha hayalimde ki çocugun çıtası çok yüksek ya hahahahahaha
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir engel yok… Her şey müsait…
İnsanın hayatına biri girer, o kişiye değer verirsin … o da sana verir … ve hayatını birleştirmek istersin ve bu da münasip bir şekilde yapmak isterken evdeki konusu hayatına girer… evlenirsin… evlilik engelleri olursa da onları aşarsın…
00 Yorumla
1 yılİnsanların aşk adı altında bir şeyler yaşayıp hızlı birbirinden soğumaları, tek kelimeyle insanların ciddi olmaları gereken konularda günlük diye yaşamaları en büyük engel olabilir, çünkü bana göre her şey bu kadar basit olmamalı. ☝️
00 Yorumla
1 yılEşit sayılır Ekonomi bahane olsa da takıldıklarımın evli flört olan tipler olunca hani sorgulamaya başlıyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılİstiyor bir yanın yani
- 1 yıl
Yani 30`a yaklaştıkça geçici şey sarmıyor ya sen =
Soran1 yılBen uzağım biraz düşünmüyorum pek7
Henüz evlilik düşünmüyorum tamamen kendi isteğim. Daha erken
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazı erkekler gizli gizli netten eşini aldatanlar ve kadın boşanmak isteyince adam eşineşiddet gösterir böylelerini görünce evlenesim gelmiyor
Benimde engelim bu
00 Yorumla
1 yılBen istediğim gibi biriyle tanışamadım maalesef. Ömrümü geçireceğim insanın gerçekten özel olmasını istiyorum. Öyle olmazsa da pek evlenesim yok. Çalışır kendime bakarım
00 Yorumla
1 yılHani, benim tuzum kuru da, düzgün adamları teker teker s.. tiğiniz için olabilir mi? Düzgün kalmanın s. laklık olduğu bi devir icad edip bi de soruyosunuz
00 Yorumla
1 yılSoruyu düşürken, hiç evlenmek istemediğimi fark ettim.
16 Yorumla
Soran1 yılİnsan bir süre sonra rahatına düşkün oluyor
- 1 yıl
Doğru. Ama ben çocukken de hesap vermezdim evdekilere. Sanırım sık boğaz edilmekten hoşlanmıyorum.
Soran1 yılBurcun nedir?
- 1 yıl
Oğlak
Soran1 yılAnladım, bu özelliklerde var burcunda
- 1 yıl
Burçlar çok saçma geliyor bana. Fakat, doğru çıkıyor nedense.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen istiyorum fakat gerçekten ciddi düşünen va hayatını oturtmus erkek bulmam gerekiyor ve ilgi gösteren.
112 Yorumla- 1 yıl
Şimdi doluşurlar
Cevap sahibi1 yıl@kapasitörr cikmiyor
- 1 yıl
Çıkmayan ne
Cevap sahibi1 yıl@kapasitörr erkek
- 1 yıl
Vardır illaki. İyice bak iyice,
- 1 yıl
Yaş kaç
Cevap sahibi1 yıl@kapasitörr 27 lütfen ya
- 1 yıl
Daha gençsin
Cevap sahibi1 yıl@kapasitörr cikmiyor iste deliricem
- 1 yıl
Meslek ne
Cevap sahibi1 yıl@kapasitörr ogretmen ama issizim su an
- 1 yıl
Neden gizli yazıyorsun ki
Rasyonel zekaya sahip oluşum. Ortaçağda mı yaşıyoruz ne evliliği
14 Yorumla
Soran1 yılSende bir gün evleneceksin
Soran1 yılEvleneceksin hissediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGüven meselesi değil ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor geleceğe dair bir planım ve hayallerim yok bugün varım yarın yokum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaş iş gibi şeyler saçma bence doğru insan karşınıza çıktıktan sonra öyle ya da böyle yuvanız kuruluyor
00 Yorumla
1 yılDüzgün birini bulan evlenebileceğini düşünmesin sadece düğün masrafı için 2,3 yıl e*şşek gibi çalışması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
1 yılEngel bir durum yok tercih etmiyorum... düzgün bir kadın yok hergesin g otu bası oynuyor... sacma birini alıp başima bela alamam.
00 Yorumla Kimseye güvenemiyorum ve kimseyle sohbetim uyuşmuyor
03 Yorumla
Soran1 yılNeden nasıl bir sohbet tarzın var?
Soran1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kız yok beni linçlemeyin ama gerçekten evlenecek kız yok kimse ömürlük varım diyemiyor hepsi oynak
10 Yorumla
1 yılEngelim yok. Evlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKolay beğenmiyorum zor bir adamım ve beğenmedıgım biriyle ımkansız Yanyana gelmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYalnız olmam, hayatımda birinin olmaması. Tabi biri oldu diye de hemen evlenecek değilim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. O kadınla olamamak, o kadınla tanışamamak, o kadını kaybetmek...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Korkum yok cesaretim çok. Dengim olursa engelim yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBi engel kalmadı çok ṣükür. Sadece zamanı bekliyorum
00 Yorumla Fevri davranışlarım yüzünden her şeyi yıkıp gitmeye müsait olan biriyim bunu engel görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeye korkar oldum. 3 kez aldatıldım sevgilim olduğu halde 2 kişi talip oldu sevgilim
Bi mekana sevgilimle girince kızlar bana bakıyor ama sevgilim olmadığı zamanlar bi mekana girince yüzümüze bile bakmıyorlar hatta çok kavga ettik sevgilimle o kızlar sana neden bakıyor tanıdıkmı? Hayır canım tanımıyorum desem bile suçlu biz olduk vs demek istediğim şimdi ki kızların kafaları çok karışık ya da psikolojik sorunları var :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılKimseye güvenmemem engeldi ama güven sorunumu aşan biri oldu evlendim
00 Yorumla
1 yılengel yok, mental olarak hazır hissetmiyorum
00 YorumlaEvlilik için erken yaşım daha genç yaşımı alınca karşımda biri olunca düşünürüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılEngel yok. Yakında olacak inşAllah.
13 Yorumla
Soran1 yılMutluluklar diliyorum 💞 🌸
- 1 yıl
Çok teşekkürler. ❤️🥰
Soran1 yılRica ederim 💞 ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKadını bulamamış olmam
11 Yorumla
Soran1 yılGeçerli bir sebep :')
1 yılGüven sorunu bide empati kuramamak
14 Yorumla
Soran1 yılEmpati kuramamak neden?
- 1 yıl
Bazı olaylarda önyargım yüzünden empati kuramıyorum
- 1 yıl
Güven sorunuyla alâkalı
Soran1 yılHım anladım kötü bir şey
Gizli Üye(36-45)1 yılEn büyük engel ben kendimim okadar cok sorunlarim varki birinin basini belaya sokamam kendi sorunlarimla onu da asagi cekemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Evlenmek için yetersizim hayatımda çok eksiklik var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınların kriterlerinin yüksek olup güvenilmez olması
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Düzgün birinin olmaması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliliğe çok mu meraklısın her sorunda evlilik
25 Yorumla
Soran1 yılNeden olmasın
Cevap sahibi1 yılAnladım iyi şanslar
Soran1 yılTeşekkürler sana da
Cevap sahibi1 yılBen aramıyorum
Soran1 yılHayatta başarılar diliyorum , bende aramıyorum zaten maksat etkileşim almak 🌸💞
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşı cinse inancım ve güvenimin olmaması. Sıfır sıfır sıffır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevdiğim beni sevmiyor benden ondan başkasını sevemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn büyüğü evli olmam😂
12 Yorumla
Soran1 yılMutluluklar dilerim çok 💞🌸🎊
Cevap sahibi1 yılTeşekkürlerr
Gizli Üye(18-24)1 yılDamatsız düğün olmaması
14 Yorumla
Soran1 yılAhahah çok saçma bence de
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. paraaa , adayda yok tabi
20 Yorumla
1 yıl16 yaş büyük görücülerin gelmesi😆😅🤣 nasıl bi ksmetse instegramdada çirkin erkekler çıkıyor karşıma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenden 12 yaş büyük ve ailem erken evlenme mi istemiyor...
00 Yorumla
1 yılGüven kendisi ve ailesi zira yuva kuracam sorunlarla karşılaşmak istemem ☺️
14 Yorumla- 11 ay
Ne gibi sorunlar mesela
- 11 ay
@Hassas_Temaslar her türlü ailesinin çekememizliği ve daha bir çok
- 11 ay
Anneci oluşu mu seni itici bulur
- 11 ay
@Hassas_Temaslar içinde hepsi var aile ve akraba canım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek kolay, boşanmak zordur :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılMesafe ama onuda asarım
10 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat