#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Ailem benim için çok önemli, hemen evlenirdim demek kolay değil, ama konudan konuya değişir. Karşımda aşık olduğum bir adam varsa, ailemde çok basit bir nedenden evlenmemize izin vermiyorsa elbet onlar dinlemem, evlenirim. Çünkü bu aşkı yaşayan, içimdeki sevgiyi bilen benim.
He ama ailemin haklı sebebi varsa, evlenmem. Ki öyle bir adamla zaten başta ben de sevgili olmam.
Eğer ben evlenmeyi düşünüyorsam o insanla olur😄 yani ailem karışmaz ve destekte bulunur. Sevmek zorundalar çünkü. Ama sorun şu ki evlilik düşünmüyorum.🥲
Üstün Dökmen güzel özetlemiş: "Avrupa'da evlilik tango gibidir, iki kişi arasında yapılır. Türkiye'de ise halay gibidir. Aileler arasında yapılır sülaleler karışır.” Aile sevmese bile o evlilik yapılabilir, ben yapardım. Yetişkin olmak, karar ve tercihlerinin sonuçlarını da yaşamaktır.
a-aaa bu da EİG olmuş, teşekkür ederim 🙂
Bugün @tauredkralicesi hanımefendiden EİG toplama günüm anlaşılan
Biriktirip toptan seçiyorum. :)
İyi biri olduğuna kanaat getiriyorsam ailemi ikna etmeye çalışırım. Ama diğer türlü hem sevdiğim kişi istemez bunu ben istesem bile hem de ailemle çatışmalar olacağı ve huzursuzluk çıkacağı için mantıksız gelir.
Cevap
18Cevap
Olur niye olmasın ya ailemin kararları benim için pek önemli değil eğer ben istiyorsam bitmiştir
Tabi ki benim sevmem önemli
ASLA.
Hiç gerek yok böyle bir ergence harekete.
Muhtemelen o adamla boşanacak ya da boşanıp kurtulmak isteyecek bir noktaya gelirim ve ailemde beni ezer, kimse bana sahip çıkmaz.
Sevmeme nedenlerine bağlı eğer banada mantıklı gelirse bırakırdım mantıksız bir sebepse bırakmam
ailemin istemediğini bende istemem ama evlenmeye karşıyım
Ailem sevmiyorsa muhtemelen doğru kişidir kdjfkfjdk
evlenirim, benimle evleniyor sonucta ailemde degil onlarin sevmesine gerek yok
Dünyada kadın çoktur.
Bu konuda acele etmiyorum
Benim sevdiğimi ailem baş tacı yapar bizde kaç ilden gelin var hiç sıkıntı cıkmadı
Düşünmem. Annem ve ailem isteniyorsa vardır bir bildikleri
Ailem bana karışmaz ve onlara sevmeyeceği bir kadını gelin olarak götürmem zaten.
Düşünmem ailem istemiyorsa özellikle de annemin onayı yoksa kesin istemem annem çok ileri görüşlü bir kadın ne derse çıkıyor sonunda pişman olacağım şeyleri yapmak istemem şahsen. Benim için ailem biraz daha ön planda.
Ben seversem ailemde sever
Eğer ailem sevmediyse vardık bir bildikleri derim nedenini sunarım mantıklı bir sebep çıkarsa onların dediğini yaparım.
Tabi ki de hayır aşık olmadan ya da sevmediğin Bi insanla nasıl Bi ömür geçer
ailem çok onayladıysa. evleneceğim kişide düzgünse tabiki düşünürüm. neden düşünmeyim.
Ben seviyorsam takmam kimseyi
aılem karısmaz bana onlar ayrı
Düşünmem çünkü sevmiyorlarsa muhakkak bişe vardır
Hayır düşünmem kimse ailemden değerli değil
Evlenmeyi düşünmüyorum
Sevmediğim biriyle evlenmem zaten.
Ben seviyorsam gerisi teferuat
Ailem kimseyi sevmicek eminim
ailemin ne düşündüğü umrumda olmaz bu konuda..
Ailem sevse ben sevmesem daha mı iyi
Hayır düşünmem
Bi bildiği vardır tabiki evlenmem
Düşünülmemeli
Evlenmek istemem
Asla
ailem yok
Düşünmem
Hayır :)
düşünmem
Hayır düşünmem
Vaaauuvv😁