mantığıma uyuyorsa maddiyatı iyidir kibardır beni seviyordur vs ben asık olmasamda en azından değer görüyorum efendi biri baska biri yok zaten ailemde beğenmis vs diye olabilir belki ama uymuyorsa sırf ailem istiyor diye evlenmezdim ailem çok zorlarsa egerki öyle insanlar değiller ama paralel bir evlende zorlarılar diyelim beni zorla almaya calısana erkege ve ailesine kısır olduğuma dair yalan söylerdim ve onları evlilikten vazgeçirirdim. ha sorna ortaya çıkımca bu tarz bir baskıcı aile baya kızar döver vs ama bir kere dayanmak hir ömür dayanmaktan iyidir hemde sokaga tavak halleri yok ya kimse kızını en kötü aile bile sokaga atmaz o yüzden baskıcı ailelere direnmek lazım ama neyseki benim ailem bu konuda baskıcı değil
Yani bilmiyorum ya annemi dinlemediğim konularda başıma illa bişi geliyor kdkdkd Anneler hissediyor sanırım doğru kişiyi o yüzden bana aşırı ters birisi olmadığı sürece en azından tanımak için şans verirdim. Evlendiğim kişi kimsenin içine sinmese bile annemin içine sinmeli çünkü benim için en iyisini istediğinden şüphem yok asla.
Ailem benim mutsuzluğumu göre göre sevmediğim biri ile evlenmemi istemez. O yüzden böyle bir durum olacağını düşünmüyorum. Sevmediğim birini de ailem sevip sarıp sarmalamaz yolu gösterip uzaklaşmasına yardımcı olur
Böyle bir konu gerçekten karmaşık ve insanın hayatını derinden etkiler. Sevgi olmadan bir evlilik düşünmek zor çünkü birlikteliğin temel taşı uyum ve sevgidir. Aile baskısı zorlayıcı olabilir ama unutma ki evlilik senin hayatın. Sen mutlu olmadan kimse mutlu olmaz. Kendi hayallerin ve isteklerin hep ön planda olmalı. Bence, böyle bir durumda önce kalbini dinle ve doğru karar için adım at. ❤️🌸
Yani bilemiyorum ben evlilik düşünen bir insan değilim artık çünkü hani tiksiniyorum Hani evlenen kadın var mı vardır Ben görmedim ama Hani eskiden bu vardı çünkü hani kadın Çalışma Hayatında yoktu ama artık Kadın kendi parasını kazanabiliyor kendi hayatını idam ettirebiliyor hiçbir erkeğe ihtiyacı yok yani hani babası olarak da düşünebilirsin ailesi olarak da düşünebilirsin İş olarak da düşünebilirsin.
Yani erkek zorla evlenir mi bilmiyorum ya evlilik saçmalık başta onu söyleyeyim yani Aptallar gibi ödüyorsun 2 milyon TL para E bir geceki Af edersin zevkin için sonra gidiyor kadın boşanma davası açıyor niye ya çok saçma bence ya Yani evlenen kadın vardır belki de erkek yoktur sanmıyorum belki için
Hani şey olabilir erkek zenginse kadın işte belirli bir süre yanında olup sonra kullanmak için evlenen kadın var yani ha Örnek mi istiyorsun var çevremde var yani böyle
Düzgün konuş kardeşim agresif garı nedir? Sen bana ayar verecek kişi değilsin ve sorduğun soru hoş değil. Hayırdır sen abuk sabuk şeyler yazıyorsun karşında çocuk yok.
Sevmediğiniz biriyle evlenmek hem size hem de karşı tarafa zarar verir. Gerekirse aileyi karşıya almakta ve kendimizi önemsemekte fayda var diye düşünmekteyim. Bu , bir bencillik değil özsaygıdır.
Hayatta büyük konuşmamak lazım fakat öyle yapanlarıda görüyoruz aklındakiyle yaşarsın yanındakiyle ölürsün Allah korusun kötü bi durum o kişiler için de