Mrba arkadaslar yaklasik 9 aydir bir sevgilim var. iyimser yardim sever birisi. ama Ben ona mutlu etmeye calisinca hic mimigi nedense oynamaz. Herneyse sevgilim iyi olmasina ve korkutucu bir kisilige sahip. Normal insanlarin takildigi sanal sosyal platformlarda hesabi olmayip. ozel bir tarayiciyla googlede hic aranamadigi kalitesiz turk forumlarinda takilan biri. sitenin linkleride cok enteresan ve ordaki videolar cok dehsetli ve her insanin kaldiramiyacgi cins videolari izledigini ve benim psikolojimi kaldiramiyacagini soyler. sohbet edince cok carpintili konusuyor. Sanki icinde farkli biri varmis gibi. ve cok tuhaftir bu cocukla ilk tanistigimda Resmen T. Cden tut ev adresime kadar bildi. cok guvenmedigim halde ozelimi nasil bildi cok garip. Asil mesele ben bir gun kavga cikarsam varsayalim ayrilalim desem. Bu bana fiziksel ya da psikolojik zarar verebilir mi? Normal bir insanmi yoksa ciddi anlamda ruh hastasimi kestiremiyorum. bu konuda yardimci olan herkese tesekurler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şüphe varsa ortada konu kapanmıştır. Kesin haklısın. Bence de ayrıl, nereden dönsen kardır
Abla anlamadim sorumu galiba Şu an sevgilimle durumum iyi ama kavga olursa beni öldürme potansiyeli olur mu. Sonum ozgecan arslan gibi olmasin. Korkuyorum artik.
Ben de sana diyorum ki eğer sen “potansiyeli olur mu?” tarzında soru sorarak sevgilinden şüpheleniyorsan; düşüncelerin doğru. Kavga olursa potansiyeli olabilir Allah korusun
Peki ayrilmak icin bir tavsiye verirmisin pat diye soylersem. durumlar kotuye gidebilir. o yuzden mantikli cvp bekliyorum. bakarsin yarin o cani canima kiyar falan . haberlerde goruyoruz zaten. normallesti artik. Rusvet vererek o manyak elini sallar bi sekilde turkiye burasi adalettin asi yok burada.
Kendini bence ondan soyut kendisi dindar değilse sen dindarlaş, ibadetlerden Allah’tan söz et ya da estetik görünüme önem veriyorsa hormonsal problemlerim var de yüzümde ayaklarımda çok feci tüylenme var tıraş oluyorum de böyle böyle kendinden baya soyut onu bi bakarsın kendi ayrılmak ister
Cinsellik konusundan cok uzak kendisi. Ve muhafazar biri olsada gozu kararsa seytana uysa misal yani. Insan sinirlenince kendini kaybediyor nedense din min dinlemeyrbilir belki. basta Diger erkekler gibi Sapik dusunceye sahip olmadigi icin ilgimi cekmisti. Nerden bileyim boyle ruh hastasi oldugunu.
Peki anladım. Öğrenci misin? Sınavlarını bahane edebilirsin
Yani Cok odun diceginiz biriydi basta. derine inince cok tuhaflasti sadece. Ama bir kere olsa bile sen benim esimsin ya da benimsin gibi tabir kullanmadi hic bir ztn. Ahbap dost gibi biseyiz yani. aşkim desemde beni ismimle hitap ediyor. Ailevi sakalari kaldiramiyor. ama saka yapinca bir sorun yok ama kendisinde. Ailevi hakaret etse bile ortami kaosa surukleyebiliyor sdce.
Sinavi bahane etsem Obsye girebilir diye suphelerim var. Dijital ortamdan kacmam imkansiz gibi.
Okulun alt yapisi cok kotu o yuzden bu yukardaki arkadas gibi hackersa bu sinavlarimi biliyordur.
Nereden buluyorsun böyle tipleri ya işin gücün yok mu başka Normal bir insan arasana
Açıkça söylemesi güzel ve güven verici ama böyle kişilerin fikirleri çok hızlı değişiyor. Bende böyleyim çünkü biraz 😂😂
Benim de vardı birkaç kere takip ettim şüphem doğrulandı
Onion denilen birsey varmis. o olmadan o siteler acilmiyomus kendisi oyle derdi. Internetle daha bilgili birine ihtiyacim var.
Guzel kalpli, iyi insanlara deger vermediniz bu boktan hayatta, gidin nerde denyo var onlari bulun.
Bence onun sorunları var
Ne gibi? Bende oyle dusunuyorum yardim edebilirmiyim diye. Cok karamsar ve nagatif biri
Karamsarlık farklı bişey bunun onla Bi alakası yok arkadaşın etrafına pek belli etmesede arkadaşın ruhen sıkıntılı yani yaptıgı şeyler normal değil
Bi doktor ile Seyans yapmasında fayda var
Simdi ayrilalim diyemem aramiz suanlik iyi ama araya bir soguma girerse fiziken yaralama öldürme vb olabilirmi peki. korktugum sey bu.
Valla olabilir
Ben demem gerekeni dedim daha, fazla yardımcı olamam sama kalmış
Kardeşim kendi yorumuna yazsana
Polisten yardim falan talep etsemmi diyecegim. karsimda eger katil kisiligi var ise duan seri katil ile sevgilimiyim yani.
canımsın bak bakalım nereye yazmışın sen
Saçmalama o kadar da, abartma
Korkudan panik yaptim uzgunum. bir merakim bile tuylerimi diken etti diyebilirim sacmaladim sanirim. O kdrda degildir hrlde
Oho bence her şey olabilir
Sen takip at bana
La ali kızı korkutma değişik
Ne korkutucam doğru söylüyorum.. en azından kız peşinde değilim sizin gibi.. seni kandiricak takip atma sakin
Gecici hesap kullaniyorum. Normalde boyle sitelere soru sormam. Eksisozluge yazsam banamisim demiyorlar. o yuzden buraya sorma gereksinim duydum.
Ben bişey demedim Bi rahatsız atladı hemen neyse dediğim gibi en kısa, zaman da kurtul onda.
Valla iyi yapmışsın.. durum bu.. burada da millete çok güvenme çoğu abaza
Ali gereksiz gereksiz konuşma ilk başta konuşmasını ögren kurduğun cümleye bak
Öyle yalanmi çoğu erkekler burada abazalik peşinde.. bende kıza tavsiye verdim ne kiziyon abi
Bana ne laf vuruyorsun o zaman
Kanka bu hacker olmasin
Anlamadim hacker derken. aciklarsan memnun olurum
Kanka yani bilgisayar hackerlere oluyorya. dolandırıcı bir nevi
Dolandiricilikla alakasi yok ama kendi kisisel Pcsini bana elletmez asla. cok saldirgsn olabiliyor. Ama diger bilgisiyarinda istedigimi yapabiliyorum ama.
Yani simdi diyince olabilir nitelik tasiyorum Şu an . Hayati bir sey yaparmi ayrilsam korkum o.
Bir bok yapmaz yol yakınken ayrıl başın belaya girmesin sonrasinda
Ayril demesi kolay. da karsimizdaki hacker ise polis bile ise yaramaz bana kalirsa. pc konusunda cok iyi oldugunu ve oyle seylerde yakalanmiyacagini soylerdi. hatta kendi bilgisiyarinda Cok tuhaf cihazlar takdigini falan gormustum. trde hic gormedigim seylerdi onlar. nasil bulmus merak konusu.
Almıştır bro
Orta seviye bir pc bilgisine sahibim ama gecen sevgilim kahve almaya gittigi sirada kendi pcsinde 2022 Mernis loglari vardi ama. Ne isine yariyacak mrk ettigim. Mernis nedir bilmem ama bazi insanlarin bilgileri vardi. dokundurtmadigi icin pcye cok detayli bakamadim mlsef. normal bisey sanirim onlar.
ruh hastasidir bence
Ona hiç verdin mi
Bitir