SEVGİLİME KIRGINIM VE KARARSIZIM?

Sevgilim çok vurdum duymaz tavırda bir insan ben onun için ne kadar çabalıyorsam o tam tersi hiç çabalamıyıor 3 yıllık ilişkimiz var evlilik hayal ediyoruz ama bu tavırları konusunda beni çok üzüyor. Bugün sabah benden önce uyanmış işlerini halletmiş saçını kesmiş duşunu almış ama bana bi günaydını çok görmüş. Kaç kere belirttim benim için günaydın mesajı çok özel hiçbir şey yapmıyorsan bile sabah uyandığında bana günaydın yaz günüm öyle güzel geçiyor yazmazsan gün boyu kötü geçiyor dedim. Bugün de haliyle sesim düştü arayan da benim hala uyuyor sanıyorum uyandırmak için aradım. Sesim düşük diye bana bağırdı çağırdı telefonu kapattı şimdi de ayrılık naraları atıyor. Kafam bu olaydan sonra çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum ama çok kırgınım sabahtan beri hem ağlıyorum hem üzülüyorum hem de olayı düzeltmeye çalışıyorum özür diledim abarttıysam eğer diye beni engelledi başka telefonlardan ulaştım konuşalım halledelim diye sabahtan beri hala engelliyim bir tek wp açık onu da aileme rezil olmayım diye açtı. Ne yapacağım bilmiyorum 3 yıllık emeğini bir anda kestirip atamıyorum bana olgunca akıl verin lütfen
SEVGİLİME KIRGINIM VE KARARSIZIM?