4 yıllık bir ilişkim 5 gün önce bitti bitiren söven sayan istemeyen kendisi üstelik heryerden engelledi. Ama 5 gündür sürekli laf sokmalı paylaşımlar yapıyor işte ahimla yaşa... kirletilmiş bir ilişkiyi ancak ayrılık temizler şükürler olsun gözümü açtın allahim... Beni kırdığın yerden kırarlar seni de... Sustuysak sessizliğimden değil Allaha olan inancimdan... Allah esin de işin de evladın da hayırlısıni versin... Yalanla elini yıkayan ihanetle yüzünü kurutur... Bu tarzda yazılar yazıyor sürekli biyografisine. Şimdi bu nefret mi etmiş oluyor yoksa hala hisleri olduğunu mu yani bu tür davranış ne demek oluyor? Yani hem heryerden engelleyip hem de neden bu tarz yazılar yazıyor? Birde ayrılığın hemen ertesi instasina kendi fotosunu falan ekledi normalde koymazdı ben de oda koymazdık ama ayrılığın ertesi hemen yaptı bunu. Şimdi bu bana adım atar mı dersiniz? Yaşayanların tecrübesinden özellikle beyler sizlere soruyorum bu ne tür bir davranış anlamına geliyor? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
Ha ayrılık nedenine gelince paronayasi var geçmiş ilişkilerinden kaynaklı her kavgada aldatmakla ya da o şüpheye giren birisi ve her seferinde o öyle değildi böyleydi diye açıklama yaparken bulduğum için kendimi bu sefer yine herzaman ki gibi yapınca kendimi açıklama gereği duymadım çünkü buna artık bir son vermesi lazımdı. Ben mesaj atıp açıklama yaparsam düzelecek biliyorum ama sürekli tekrar etmesi artık yordu biyerde bitmesi lazım güvenmeyi öğrenmesi lazım. Yani herzaman olduğu gibi onu aldattığımi sanıyor ve aldatılmışlik tribine girdi şu an. Adım atma gelme ihtimali nedir bu kişinin? Yaptığı paylaşımlar nefretten mi sevgiden mi? Yoksa beni mi tahrik ediyor yazmam için? Hem hesabı gizliye aliyor hemde heryerden engelleyip biyografisine bu sözleri yazıyor görmem için yaptığı aşikar ama amacını anlayamadım.
Ha ayrılık nedenine gelince paronayasi var geçmiş ilişkilerinden kaynaklı her kavgada aldatmakla ya da o şüpheye giren birisi ve her seferinde o öyle değildi böyleydi diye açıklama yaparken bulduğum için kendimi bu sefer yine herzaman ki gibi yapınca kendimi açıklama gereği duymadım çünkü buna artık bir son vermesi lazımdı. Ben mesaj atıp açıklama yaparsam düzelecek biliyorum ama sürekli tekrar etmesi artık yordu biyerde bitmesi lazım güvenmeyi öğrenmesi lazım. Yani herzaman olduğu gibi onu aldattığımi sanıyor ve aldatılmışlik tribine girdi şu an. Adım atma gelme ihtimali nedir bu kişinin? Yaptığı paylaşımlar nefretten mi sevgiden mi? Yoksa beni mi tahrik ediyor yazmam için? Hem hesabı gizliye aliyor hemde heryerden engelleyip biyografisine bu sözleri yazıyor görmem için yaptığı aşikar ama amacını anlayamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyi kotu 5 sene geçmiş boş hareketler ya psikolojisi bozuk sanırım. Niye aldattiğini dusunuyor
Geçmişinde aldatılmış ilk sevgidi tarafından zaten daha sonra hep laylaylom ilişki yaşamış anlık.. Bana da güvenmesi zaman aldı hep güvendiğini söylese de mutlak kavgalardan sonra bu tarz bise ortaya çıkıyordu yani. Birde işin içinde uzak mesafe ilişkisi olunca yani aynı şehirde değiliz bunun da etkisi olabilir belki bilmiyorum
uzak dur bu manyaktan ya bırak unutamamis eski sevgilisini hirsini senden aliyor seni sevdiginden degil belki o gonderme eski sevgilisine inanma sakin muhattap olma kurtulmuşsun sadaka ver birine
Ay yok hiç sanmam o kız hem evli hemde lise aşkı yani 18 20 yaşlarında olan bisey. Zaten üni hayatı boyunca ciddi ilişkiye adım atmamış. Yani öyle Bi durum olması imkansız. Ailesiyle de tanıştık ailesi de biliyor beni aslında ama ne bileyim kendisi genel olarak eğlencesine takılınca herkesi aynı sanıyor galiba bilmiyorum. Bir kadın seni 4 sene beklemisse niye aldatsin mantıken. Anlamıyorum erkek düşüncesini
sen kendini kandır boyle. Ya asıl lise askini ve evlenen sevgilisini unutaniyorlar sor istersen erkeklere eski evlenen sevgilisini yillarca unutamayan tajıntili cok erkek var kandirma kendini kesin unutamamis onu seni yara bandi olarak kullanmis ya biri onu uzmus oda seni uzüyor uzak dur ya da durma boyle omur boyu üzul kendi hayatın
Ay okurken içim daraldi. Toksik bir ilişkiden kurtulmuşsun. Göbek atip hayatına devam et.
Yani öyle de denebilir geçmişte yaşadığı şeyleri her kavgadan sonra bana yansıtması falan.. Sabır biyerde bitiyor ama hala seviyorum :(
Tamam işte zamanla geçiyor o, boş ver valla bak
Yaşlar kaç öncelikle onu sorayım
Ben 31 o 32 bence bu işlerde yaşın çok önemi yok ya aşk her türlü aptallastiriyor insanı
Yok ya ondan sormadım tabili önemi yok ama çok depresif takılıyor belliiki bu ergence bir şey kocaöan insan olmuşuz hepimiz kendine ayrılığı yediremiyor senden adım bekliyor adım
Yazın biraz k on uşlaım dertleşelim
Neden onunla olmak istiyorsun bu kadar biraz kendine zaman ayır engelle gitsin hayatından dönmek istersen zaten döner bazen biraz acımasız olmak gerekiyor
Ben 4 sene emek verdim ilişkinin başında tek taraflı bir ilişkiydi zamanla güvendi zamanla oda sevdi ancak psikolojik sorunları her kavgada aynı ima yordu yoruldum. Ben zaten şu an arasam yazsam açıklama yapsam bal gibi de düzelir biliyorum ama o buna alıştı artık yoruldum yani bana artık açıklama yapmadan da inansın istiyorum bir kere bu zinciri kırarsam bida yapmaz diye düşündüm ama işte sürekli bu tarz laf sokması zoruma da gitmiyor değil. Haksızlık ediyor bana. Hem engelleyip hem neden laf sokuyor o zaman yani şahsen onun yerine koyuyorum kendimi beni aldattığını düşünsem ya da inansam bırak laf sokmayı kolumu kimildatmam. Madem aldattığımi düşünüyor neden laf sokuyor ki
Yani ben ona adım atayım diye yapyor diyorsun... Peki ben adım atmasam sence bu psikolojideki kişiden bir adım gelir mi
Bak n kadar doğru söyledin alışmış buna sen desen anında gelecek ama yapma eğer gelmiyorsa gururuyla boğulsun her şey sevmek değil
Bana yazın biraz sohbet edelim dertleşelim
Şimdi de hesabını silmiş :( instagram ve whatsapp galiba artık bitirdi tamemen ona ulaşmami istemiyor belli ki. Numarasını aradım başka telefondan numarayı da kapatmış :(
Yazın bana Bi size yardımcı oöaxam
Neden sevgili oldun onunla
Çok sevdim ve hala da seviyorum. Dahası çok emek verdim bu ilişkiye
Ne sevdin peki yakiskli veya uzun boylu mu
Birbirimize çok benzediğimiz için olabilir belki
Yakiskli yani
Şair demiş ki sen ona birde benim gözümle bak. Yani demem o ki benim gözümde öyle sevene zaten sevdiği çirkin gelir mi hiç? Kusurunu görür mü gözüne iner perde... Yani demem o ki sevene yakışıklı mı ya da güzel mi dersen illa ki cevabı evet olur. Sevene sevdiği güzeldir