Ayrıldıktan sonra erkek neden laf sokmali paylaşım yapar?

4 yıllık bir ilişkim 5 gün önce bitti bitiren söven sayan istemeyen kendisi üstelik heryerden engelledi. Ama 5 gündür sürekli laf sokmalı paylaşımlar yapıyor işte ahimla yaşa... kirletilmiş bir ilişkiyi ancak ayrılık temizler şükürler olsun gözümü açtın allahim... Beni kırdığın yerden kırarlar seni de... Sustuysak sessizliğimden değil Allaha olan inancimdan... Allah esin de işin de evladın da hayırlısıni versin... Yalanla elini yıkayan ihanetle yüzünü kurutur... Bu tarzda yazılar yazıyor sürekli biyografisine. Şimdi bu nefret mi etmiş oluyor yoksa hala hisleri olduğunu mu yani bu tür davranış ne demek oluyor? Yani hem heryerden engelleyip hem de neden bu tarz yazılar yazıyor? Birde ayrılığın hemen ertesi instasina kendi fotosunu falan ekledi normalde koymazdı ben de oda koymazdık ama ayrılığın ertesi hemen yaptı bunu. Şimdi bu bana adım atar mı dersiniz? Yaşayanların tecrübesinden özellikle beyler sizlere soruyorum bu ne tür bir davranış anlamına geliyor? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim..
Ha ayrılık nedenine gelince paronayasi var geçmiş ilişkilerinden kaynaklı her kavgada aldatmakla ya da o şüpheye giren birisi ve her seferinde o öyle değildi böyleydi diye açıklama yaparken bulduğum için kendimi bu sefer yine herzaman ki gibi yapınca kendimi açıklama gereği duymadım çünkü buna artık bir son vermesi lazımdı. Ben mesaj atıp açıklama yaparsam düzelecek biliyorum ama sürekli tekrar etmesi artık yordu biyerde bitmesi lazım güvenmeyi öğrenmesi lazım. Yani herzaman olduğu gibi onu aldattığımi sanıyor ve aldatılmışlik tribine girdi şu an. Adım atma gelme ihtimali nedir bu kişinin? Yaptığı paylaşımlar nefretten mi sevgiden mi? Yoksa beni mi tahrik ediyor yazmam için? Hem hesabı gizliye aliyor hemde heryerden engelleyip biyografisine bu sözleri yazıyor görmem için yaptığı aşikar ama amacını anlayamadım.
Ayrıldıktan sonra erkek neden laf sokmali paylaşım yapar?