Ayrıldık ayrıldıktan sonra beni engelledi ama annemle takipleşmeye başladılar annemin attıklarına bakiyor beğeniyor ama kendi hicbisey paylaşmıyor bir erkek neden böyle davranır sizce mutsuz ve pişman midır?
Yay burcu erkeği
Yay burcu erkeği
Hala seviyordur, değer veriyordur. Üzgün ve pişman olabilir. Paylaşacak bir şeyin olmazsa, paylaşamazsın. Ama sende onu takip etmeye devam ediyorsun sanırım :) annenle takipleştiklerini, bir şey paylaşıp paylaşmadığını biliyorsun çünkü, madem birbirinizi seviyorsunuz, neden ayrıldınız? Annen üzerinden ona ulaşacağını düşünüyordur belki de bilemeyiz
Ben onu hala çok seviyorum ama ilişkimizi bitiren oydu geri dönüşü olmayan şeyler söyledi bana sonra engelledi cevabımı beklemeden ama günler sonra annemle takipleşmeye başladılar mesela annem benim fotoğrafımı paylaşıyor o da beğeni yapıyor ben anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor mesaj attım bana kimsiniz dedi ayrılalı daha 12 gün oldu seni tanımıyorum havalarına girdi ama annemin de attıklarını takip ediyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Konuşacaksın :) ne yapacağımı bilmiyorum yok
Mesaj attım kimsiniz dedi çok zoruma gitti
Pişmanlıktan geberiyodur hemde. Bu ego ile gerçekten düzgün bi ilişki yürütebileceğini düşünüyo musun? Konuşup , anlaşıp ilişkiyi düzeltmek yerine , pişman olup ayaklarına kapanmasını istemek?
Olayı bilmeden bana egolu deme ilişkiyi bitiren oydu bana hayatımı mahvettin seni sevmiyorum bıktım senden senin yuzundenn ailemden yemedigim laf kalmadı dedi ve cevabımı beklemeden engelledi beni günler sonra gitti annemle takipleşti ben ona smsden mesaj attım bana kimsiniz dedi asıl egoistlik yapan o engelimi kaldirsa ben ona bir adım atacağım ama o da adım atmıyor.
Oğlan egolu bişe söylememiş. Ailemle aramı bozdun gibi cümleler ego değil. Sorduğun soru ne? Ego tabanlı mutsuz ve pişman mıdır? Ego yüksek. İlişkilerinin böyle olması da normal değil mi sence.
Eğer mutsuz ve pişmansa ona karşı adım atmak istiyorum o yüzden bu soruyu sordum neden beni yargiliyorsunuz
Yüz yılın çakalı ilan ediyorum seni :D
Pardon?
Mutsuz ve pişmansa , ona adım atacam dedin ya egoist gibi görünmemek için böyle söylüyosun. Bakanların , insanlar sigarayı bıraksın diye zam yapıyoruz demesi aklıma geldi :D. Olm sen içten içe mutsuz ve pişman olmasını istiyosun. Bunun sebebi de ego. Bunu çözmen lazım. Yoksa ilişkilerin bu şekilde devam eder.
Alakası yok neyse siz yargılamaya günah almaya devam edin önemi yok yorumunuz için teşekkür ederim yinede
Görüş
1Görüş
Sana sinirli ama emin degil tamamen bitirmekten adim atmak istemiyor zamana bırak ya da sen adım at
Ah attım atmam mi beni heryerden engellediği halde smsden mesaj attım bana kimsiniz dedi çok zoruma gitti bende cevap vermedim ayrılan o annemle takipleşen o beni tanımazdan gelen de o ben ne yapayım söyle bana
Dönmez bence çünkü ayrılırken bana geri dönüşü olmayan şeyler söyledi bıktım senden sevmiyorum seni hayatımı mahvettin tarzı
Hayal kırıklığı yaratacak bişey yapmadım sorun orada ailesi bizi istemiyordu bizde gizliden sevgiliydik telefonu evde unutmuştu bende aramıştım ailesi görmüş kavga etmişler olay bana patladı öylece bitti
İstemiyor derken bir sureligine yani çocuğun sınavı var diye sınavdan sonra devam edin şimdi sevgili olmayın diye baskı yaptilsr benle bı sorunları yok
Size mesaj atabilir miyim
annene sarmış olabilir
Alakası yok
Oyledir sanırım
Umarım ama bana karşı adım atmıyor
Sen at
Attım smsden mesaj attım kimsiniz dedi bana bende uğraşmayı bıraktım ayrılalı 12 gün oldu numarami unutmuş olamaz
Numara yapıyor unut bunu ya
Annemle niye takipleşiyor peki
Annem dünya kız çocukları gününde benim fotomu paylaşmıştı tek olarak baktım onu hemen beğenmiş sen haytaimi mahvettin sevmiyorum seni bıktım senden dediğin birinin fotoğrafını neden beğenirsin
Rol oynuyor gibi
Çok çaresizim
Anneni istiyo
Saçmalama ya
En İyi Görüş