Dün kızın biri yazdı soru sorma bahanesiyle sonra resmi mi istedi hayatimda kimseyi istemiyorum bu durumu yaşayan var mı ?

Arkadaslar ben kova burcuyum özgürlüğe ve bağımsızlığıma o kadar düşkünüm ki tarifi yok bunun hayatimda kimseyi istemiyorum sebebi kızın bana müdahele edip bana karismasindan korktuğum için kafam aşırı rahat istediğimi yapabiliyorum arayan yok soran yok her neyse kızın biri uzun zamandır yazıyordu kpss ile ilgili yardımcı oluyordum ama birden konuyu ilişkiye çekti sonra resmimi istedi birden ne oluyor dedim kendime içimden aha basina belayı aldın dedim bundan önce 3 tane kız arkadaşım oldu ama kendileri geldi ben hiçbir kiza arkadaşlık teklifi etmem o yol kapalı yani mümkün değil en son çıktığım kiza bunu nasıl basimdan def ederim diye kendi kendime hesap bile yapıyordum ama dün bu kızın böyle yazilar yazması beni aşırı derecede korkuttu yalnızlığa o kadar alıştım ki vazgeçemem son derece özgürlükçü biriyim hayallerim var hayalimde hiçbir kıza yer yok olamazda bugün yine yazarsa kızı engelleyecegim direk, benim gibi olan var mı içinizde
Dün kızın biri yazdı soru sorma bahanesiyle sonra resmi mi istedi hayatimda kimseyi istemiyorum bu durumu yaşayan var mı ?