Aşk İlişkileri Siteden bir kıza çok fena yanığım. Sizce soruma gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu ne lan 3 gelmezle beni mi uğurluyorsunuz Siteden bir kıza çok fena yanığım. Sizce soruma gelir mi? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s UykuHuzurr0o Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu yanık kokusu ciğerinden geliyormuş demek.. Git etiket yap bir şey yap buraya soracağına 😂 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Kaldırılır hesabım silinir diye korkuyorum Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Kendisine mesaj atabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Atılmıyor Yorumla
bulutova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kanka ilgi alanlarını anlamaya çalış verdiği cevapları analiz et dikkatini çekecek bi soru Sor. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Valla abisi ilgisinden çok ağladığını görüyorum kaç gündür. Yorumla bulutova 1 yıl Dayı o zaman ağlak soru soracaksın Yorumla Soran 1 yıl Erkek adam ağlar mı oğlum. Karıyı yanına çekeceksin iyi omuz olacaksın. İşin kuralı bu. Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. hadi manifest, umarim gelir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geldi Yorumla yarenimsii 1 yıl hadi hayirli olsuun Yorumla
07Antalyamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Zor gelir kral 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geldi kral Yorumla
simaykskn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl çimene dokun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çimen ne alaka Yorumla
Ade-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İtiraf et bekleme 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla Ade-_ 1 yıl Niye Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gelmez 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geldi Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Ooo hayırlı olsun Yorumla
karanligagidelimmi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl O kadar mı asosyalsin la 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok lan. Çok önemli bir şirkette mühendisim. Ama bir şey sormak için bu siteye geldim birkaç ay evvel onu gördüm baya taktım Yorumla karanligagidelimmi 1 yıl Mühendis olman tahsilli olduğunu gösteriyor hala asosyal olduğunu düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Asosyal değilim hediye ile ilgili soru sordum yılbaşı çekilişi için. Dedim ya hoşuma gitti Yorumla
ABACUS19 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl O kadar yanıksan sen gitsene... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Küfür eder Yorumla ABACUS19 1 yıl bir şey'i onurunu şerefini ayaklar altına almaktan daha çok sevmiyorsan aslında sevmiyorsundur... Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelmezler 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gelmez 0 0 Yorumla
gulllciiicekkk Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Dene bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya küfür ederse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu yanık kokusu ciğerinden geliyormuş demek.. Git etiket yap bir şey yap buraya soracağına 😂
Kaldırılır hesabım silinir diye korkuyorum
Kendisine mesaj atabilirsin
Atılmıyor
Kanka ilgi alanlarını anlamaya çalış verdiği cevapları analiz et dikkatini çekecek bi soru Sor.
Valla abisi ilgisinden çok ağladığını görüyorum kaç gündür.
Dayı o zaman ağlak soru soracaksın
Erkek adam ağlar mı oğlum. Karıyı yanına çekeceksin iyi omuz olacaksın. İşin kuralı bu.
hadi manifest, umarim gelir
Geldi
hadi hayirli olsuun
Gelmez
Geldi
Zor gelir kral
Geldi kral
çimene dokun
Çimen ne alaka
İtiraf et bekleme
Olmaz
Niye
Gelmez
Geldi
Gelmez
Geldi
Ooo hayırlı olsun
Gelmez
Geldi
Kimmiş bu isteyelim sana
Geldim bi denem
Fazla açılma Sabri, boğarlar adamı
Asosyallikten
O kadar mı asosyalsin la
Yok lan. Çok önemli bir şirkette mühendisim. Ama bir şey sormak için bu siteye geldim birkaç ay evvel onu gördüm baya taktım
Mühendis olman tahsilli olduğunu gösteriyor hala asosyal olduğunu düşünüyorum
Asosyal değilim hediye ile ilgili soru sordum yılbaşı çekilişi için. Dedim ya hoşuma gitti
O kadar yanıksan sen gitsene...
Küfür eder
bir şey'i onurunu şerefini ayaklar altına almaktan daha çok sevmiyorsan aslında sevmiyorsundur...
Gelmezler
Gelir ya
Gelmez
Kızın haberi var mı
Dene bence
Ya küfür ederse