Aşk İlişkileri Burdaki bir kız canımı çok yaktı napmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ara verelim dedi çok kötü sözler dedim o yüzden mi acaba 😔 Güncellemeler+1 yıl Onu istiyorum 😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl İnşallah aynı durumu sizde yaşayın 😂 Kalbim mmmmmmmmmmmmmm Burdaki bir kız canımı çok yaktı napmalıyım? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
Bellatorsinemetu Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl Aynı anda kaç kişi ile konuşuyosunuz kim bilir. Seç, beğen, al yap. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 20 kişi ama tek onu aklımdan çıkarmıyorum😭 Yorumla Bellatorsinemetu +1 yıl 20 azmış, daha fazlası ile idare edemedin mi? Yorumla Bellatorsinemetu +1 yıl Defol, bunu duymadım farz ediyorum. Yorumla Bellatorsinemetu +1 yıl Ya tamam ses kes.😂 Yorumla
tunahanççoban Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sosyal medyada birinden ayrıldığın için kalbin mi acıyor? 13 yaşında mısın ? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevdim 😔 Yorumla
Cagridylan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sanal dan kız arkadaşı bulmayın sanalda sandığınız o cici kız gerçekte haşin bir kaplanda olabilir erkek için de durum aynı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek 😂 Yorumla Cagridylan +1 yıl ya işte diyorum ki şimdi sanalda pürüz var gel gerçeğe :D Yorumla Cagridylan +1 yıl bir şöyle karşı karşıya gelmeden sanaldan bu tarz sorunlar çözmek zor Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kötü söz birdaha deme 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece kaç erkeğin altına yattın dedim bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü bu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yedektekilere bak. KS erkeği böyledir😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor tek o 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim😂 Yorumla Soran +1 yıl Yemin Ediyorum bacim😔 Yorumla
Gizli1ÜyeE00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sanaldan flört edecek kadar alçalmayın aw 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevdim gel onu kalbime de bakalım 😔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorun tam olarak ne? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü kalbim aciyoooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol müsün Yorumla Soran +1 yıl Değil valla yemin ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git özür dile o zaman burda işin ne Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki baya kırmışsın Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Lahmacun yiyip ağla. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Geberiyorum😂
EkinoksS-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Başkasını bulursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O BAŞKA 😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı anda kaç kişi ile konuşuyosunuz kim bilir. Seç, beğen, al yap.
20 kişi ama tek onu aklımdan çıkarmıyorum😭
20 azmış, daha fazlası ile idare edemedin mi?
Defol, bunu duymadım farz ediyorum.
Ya tamam ses kes.😂
Sosyal medyada birinden ayrıldığın için kalbin mi acıyor? 13 yaşında mısın ?
Sevdim 😔
sanal dan kız arkadaşı bulmayın sanalda sandığınız o cici kız gerçekte haşin bir kaplanda olabilir erkek için de durum aynı
O ne demek 😂
ya işte diyorum ki şimdi sanalda pürüz var gel gerçeğe :D
bir şöyle karşı karşıya gelmeden sanaldan bu tarz sorunlar çözmek zor
Kötü söz birdaha deme
Sadece kaç erkeğin altına yattın dedim bu kadar
Kötü mü bu
Yedektekilere bak. KS erkeği böyledir😂
Olmuyor tek o 😔
Eminim😂
Yemin Ediyorum bacim😔
Sanaldan flört edecek kadar alçalmayın aw
Sevdim gel onu kalbime de bakalım 😔