Güncellemeler
+1 yıl
İki yıl önce tanışmıştım yanlış yazmışım pardon.
Bu kızla yaklaşık iki ay önce tanıştım. Bir ara flörtleştik. Sonra araya zaman girdi derken son zamanlarda tekrar ufaktan muhabbet etmeye başladık. Sanırım ben kızdan hoşlanıyorum. Bu bahsettiğim arkadaş az çok biliyor aramızda olan biteni. Dün görüşecektik kız ekti beni diyince böyle söyledi. Zoruma gitti abartıyor muyum sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zaman girmiş, önemseseydi ekmezdi. Saygıdan ya da arardı önceden haber verir yine tarihleşirdiniz..
Haber verdi ama toplantısı olduğunu söylemişti önceden. Pazar haberleşelim demişti. Pazar günü öğlen mesaj attı iş uzayacak sanırım görüşemeyeceğiz diye.
O zaman sana söylemiş bence bunda kırılacak bir şey yok. Uzun aradan sonra müsait olmamış olabilir. Müsait bir zaman yine konuşabilir. Uyarmış sizi.
Bu küfreden arkadaşa ne demeli peki. Benim öyle kızlarla yatıp kalkan birisi olmadığımı biliyor. Uzun zamandan beri bu kız diyorsam hoşlandığımı ve ya sevdiğimi biliyor olmalı. Nasıl küfredebilir
Kız benden iyi konumda çalışıyor. Ve diyor ki bir de o kız kendi gibi birini bulur seni ne yapsın
Kıskanıyor yani arkadaşınız saygılı iyi bir insan olsa bir bayan ya da baya küfür etmez. Sizi de demorize etmez. Sakin olun. Galayene gelmeyin.
Kırıldım arkadaşa. Kıza ayrıca kırıldım böyle hareketler yüzünden beni kendine ve arkadaşlarıma karşı zor duruma sokmasına
Herkesin yoğun bir hayati iş hayatı var olabilir insanlık hali. Bence aşk veya sevgili işlerinizi arkadaslarinizi anlatmayin. Ben anlatamam yani herseye raģmen mantıklı ve iyi niyetli düşunmeye çalışırım. Kızda bir suc yok yoğun bir dönemde anlayışli olmak gerek. Bazı insanlar iyi niyetli arkadaş olmuyor ya da önceden yaşadıkları ile mutsuzlukla akilları zehirleyebilir. Daha olgun insanlara aşk konularinda danışın ve düşünceli olun. Bir anda alevlenip öfkelenmeyin.
hoşlandığın için öyle hissetmen normal. haklı gerekçesi varsa bence anlayış göstermek gerekir.
Niye zoruna gittiki arkadaşın haklı geçerli bir sebep yoksa ekilmek iyi değil
Toplantım var demişti gün öncesinden. Pazar haberleşelim demişti. Dün öğleden sonra yazdı işte benim iş uzatacak sanırım görüşemiycez diye. Arkadaşa söyleyince öyle söyledi.
Sen bilirsin istersen şans ver tekrar olursa üzülme ama :)
Bu ilk değil zaten
Yinemi ekildin :)
Önceki görüştüğümüz dönemlerde ekilme değil de görüşme isteğini reddettiği, salladığı oluyordu.
O zaman boş ver ekmemis sonuçta ;) kalbinin sesini dinle inanıyorsan bir şans daha ver ama aynı şeyi tekrar ederse ben bitiririm
Aptalım ben bitirmez devam ederim
2 yıl faZla değil mi 🙂
20 ay olmuş işte. İlk tamıştığımız zamanlar 5-6 ay gibi görüştük sık sık. Aramız çok iyiydi sonra mesafe girdi araya. Tabi bu süreçte ara sıra mesaj ya da telefon yoluyla irtibatlaşıyorduk. Sonrası malum işte
Mesafe ne kadar sürdü
9-10 ay ama o süreçte yüz yüze görüşmesekte telefondan görüşüyordum ara ara
Açıkçası toplantı uzadı biraz bahane gibi :)
Toplantı sonrası başka bir proğram yapıyorlar dedi. Bence de istese görüşebilirdik. Dediğim gibi kızın bu tür davranışlarına alışkınım arkadaşın söylediğine bozuldum ben sadece
Hm anladım nasıl konuşuyorsun sen benim kız arkadaşım hakkında diyebilirsin mesela.
belki işi çıkmıştır yani
ben de ekerim bazen sonra geride dönebişlirim
Bence de yazma.
öyle kızın ya dedi. Abartıyor muyum sence?
* şimdi bunların sansürünü he
Yani kızın yaptığı saygısızlık. Ben olsam bozulurum
Ben ona bozuldum zaten. Arkadaşın söylediğine ayrıca bozuldum. Neden küfrediyor ki
Küfretmeseymis keşke.
Birine bir şey anlattığına pişman ediyorlar. Bu kadar boş boğazlık olur mu ya
Haklısınız. Ben küfür etmezdim. Sonuçta hoşlanıyorsun.
Ekme bahanesi neydi
Toplantısı olduğunu söylemişti gün öncesinden. Haberleşelim demişti. Dün öğleden sonra mesaj attı bizim toplantı uzadı sanırım görüşemeyeceğiz diye.
Yani iş hususunda böyle aksamalar olabilir. Bir gün öncedende haber vermiş. Ekme değil bu. Bence ilişkiyi kesme. Bir görüşme daha ayarla. Aynısını yaparsa o zaman kes görüşmeyi. Bende de oluyor çünkü
Ya kızın ekmesi ya da ertlemesi ayrı. Ben samimi arkadaşımın ettiği küfüre bozuldum