Başta normal konuştuğum canım dememe bile izin vermeyen erkek şu anda sürekli beni eve at diyor foto istiyor atmayınca veya o konuyu konuşmayınca bunlar yoksa beni unut diyor bunları konuşmayacaksak konuşmayalım dedi neden birden u dönüşü yaptı anlamadım (bu arada benim onu sevdiğimi düşünüyor)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuda nasıl düşünmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bakınızzz
Beni başta istemeyen erkek sonradan bana garip bir şekilde yakınlaşmaya çalıştı?
senı kaybedınce anlamıs degerını ya da guvendıgı yerlere kar yagmıs aklına gelmıssın... bence sende agırdan al kı cok heveslı gorunme... sonra degersız goruyor hırbolar
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yazmazsam o yazar mı daha konuşma bitti çünkü ben sesli konuşmayacaksak konuşmuyoruz o zman bb dedim görüldü bıraktı
siz nasıl yuz verıyorsunuz kı bır erkek kıza benı evıne al teklıfı yapabılıyor? flortun degılmı bu senın... sozlun olur ya da nısanlın olur anlarım da bu ne sımdı... ve sen ıstemedıgını belırttın sonra ısrar ettı.. sonra hep suclu hem guclu trıp attı gıttı... ve sen sımdı gerı donermı dıyrosun oyle mı? Ya hadı bacım ya benı oyalama.. detayı yenı farkettım.. boyle ınsan ıcın ugrasılırmı ya
yuz vermedıysen bu dogustan sapık... yenı tanıstıgı kıza benı evıne al dıyor , nude at dıyor... sen kendıne boyle bır herıfı yakıstırıyormusun? Buna vercegın cevap sorunun cozumu hade alaısmarladık
bak sımdı son kez yazıyorum... baslarda senı ıstememıs ya rol yapmıs ya senı olcmus ya da baskası vardı tam cozmek zor.. sonra aklına gelmıssın bır sekılde sana donmus sende bunu reddetmeyınce senı cok ısteklı , yoklukta basıt kız gormus... bu aslında onun basıtlıgı ama neyse olay bu...
sen o ılk baslardakı adama tutuldun belkıde ama bunu zaman gostermıs karakterlı bırıne benzemıyor.. uzak dur bence.. hayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
senı kaybedınce anlamıs degerını ya da guvendıgı yerlere kar yagmıs aklına gelmıssın... bence sende agırdan al kı cok heveslı gorunme... sonra degersız goruyor hırbolar
Ben yazmazsam o yazar mı daha konuşma bitti çünkü ben sesli konuşmayacaksak konuşmuyoruz o zman bb dedim görüldü bıraktı
O daha yazar mı sizce
eve at derken neyden bahsedıyıor... o aklıma gelen seyı ıstemıyor herhalde dıme
siz nasıl yuz verıyorsunuz kı bır erkek kıza benı evıne al teklıfı yapabılıyor? flortun degılmı bu senın... sozlun olur ya da nısanlın olur anlarım da bu ne sımdı... ve sen ıstemedıgını belırttın sonra ısrar ettı.. sonra hep suclu hem guclu trıp attı gıttı... ve sen sımdı gerı donermı dıyrosun oyle mı? Ya hadı bacım ya benı oyalama.. detayı yenı farkettım.. boyle ınsan ıcın ugrasılırmı ya
Ben hiç bir şekilde yüz vermedim
Flört değil ben hoşlanıyo gibiydim o bana hiç yüz vermiyordu sonra o bana birden yakınlaşmaya çalıştı
yuz vermedıysen bu dogustan sapık... yenı tanıstıgı kıza benı evıne al dıyor , nude at dıyor... sen kendıne boyle bır herıfı yakıstırıyormusun? Buna vercegın cevap sorunun cozumu hade alaısmarladık
Nude istemedi
şu anda sürekli beni eve at diyor foto istiyor atmayınca veya o konuyu konuşmayınca bunlar yoksa beni unut diyor
burada bahsettıgı seyler cınsellıkle alakalı degılmı yanı
senın kara kasına kara gozune ıstıyor sende haklısın..
Haklısnız
Ama başta hiç böyle şeyler demiyordu beni istemiyordu garip hissediyorum
sızı akıllı bırı sandım bende konusuyorum... fıkır beyan edıyorum... kadın ıcgudulerı anlar.. senın bu cocugun nıyetını coktan anlaman gerekrdı
Haklısnıxz
Ben zaten daha konuşmuycam neyden bahsediyorsunuz o yazar mı daha diye sordum bu kadar
Ben neyi ne olduğunun gayet farkındayım sadece neden normal konuşurken o beni istemezken birden böyle bir dönüş yaptı onu sordum farkettiyseniz
bak sımdı son kez yazıyorum... baslarda senı ıstememıs ya rol yapmıs ya senı olcmus ya da baskası vardı tam cozmek zor.. sonra aklına gelmıssın bır sekılde sana donmus sende bunu reddetmeyınce senı cok ısteklı , yoklukta basıt kız gormus... bu aslında onun basıtlıgı ama neyse olay bu...
sen o ılk baslardakı adama tutuldun belkıde ama bunu zaman gostermıs karakterlı bırıne benzemıyor.. uzak dur bence.. hayırlı geceler
Tamam teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu bu
Sesli konusmayi reddetti ne demek
Ben aradım açmadı dedim ki ne konuşacaksak sesli konuşalım yok sesli dedi bende bitirdim konuşmayı tamam bb dedim
Anladım
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Sana sadece nesnel olarak yakınlaşıyor gibi geldi tabi sen olayın icindesin daha iyi bilirsin
Bilmiyorum bişey diyemiyorum
Seninle ihtiyaçları için sevgili olmak istiyor
Ben bunları sesli konuşalım dedim istemedi sürekli reddetti sesli konuşmayı
Kaçan kovalanır
Ne yapmalıyım bu durumda