Ona olan duyguamrimi soyledim birbirmizi tanimiyoruz ama ben onu bir kere dugunde gordum o gunden beri aklimdan cikaramadim onu buldum fbden konustuk arkdasca sonra aradan aylar gecti ona soyledim niyetimi oda pek sicak bakmadi benim sana ozel hislerim yoktu senle konusuca dedi ama once arkdas olabiliriz dedi bana bende tamam dedim
yani sorum su ona hep surekli ben yaziyorum ben uazmasam aradan aylar gecse o asla bana yazmiyor hatrimi sormuyor tamam arkdas olalim dedi ama incileri dokulmez ki bir merhaba yazsa
neyse ben simdi ne yapacam kendimi geri mi ceksem yoksa ona hep benmi yazmaya devam etsem sonucta bana kotu kiz imaji cizmesin istemiorum benim niyetim sadece onunla daha yakindan tanismak baska kotu nietim yok yani erkek milleti acaba ne dusnur surekli o hic bana birgun bile nasilsin yazmadan ben hep ona yazsam olmaz
yani sorum su ona hep surekli ben yaziyorum ben uazmasam aradan aylar gecse o asla bana yazmiyor hatrimi sormuyor tamam arkdas olalim dedi ama incileri dokulmez ki bir merhaba yazsa
neyse ben simdi ne yapacam kendimi geri mi ceksem yoksa ona hep benmi yazmaya devam etsem sonucta bana kotu kiz imaji cizmesin istemiorum benim niyetim sadece onunla daha yakindan tanismak baska kotu nietim yok yani erkek milleti acaba ne dusnur surekli o hic bana birgun bile nasilsin yazmadan ben hep ona yazsam olmaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer