Ayrılalı iki ay oldu dün engellerimi kaldırdı ben hâlâ unutmadım yarası var ama dün yaşadığımız ilçede adı çıkmış evli babası yaşında adamlarla bile takılan canlı yayınlarda ağzından bel altı muhabbet düşmeyen hep yarı çıplak bir kız onun arabasında hikaye attı ben de belki arabayı başkasına vermiştir diye kendimi avuttum ama az önce gene onun arabasında hikaye attı ve sonra takiplestiler eski sevgilimin ben dışında uzun ilişkisi olmamış benden önce hayatına almadığı kız kalmamış kime sorsam eski sevgilisi çıkıyor ve bana hep eski halim kötüydü diyordu ayrildigimizdan beri 50 tane kız takip etti şimdi eski haline mi döndü o kızla sadece takılıyor mu eğer öyleyse arabasında hikaye attırıp millete niye etiket etsin ki kendini burası küçük bir yer o arabanın onun olduğunu bilen çok kişi var
Sizce o kıza bağlanır mi
Sizce o kıza bağlanır mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir iki tane var öyle nefret etsemde bu tip davranışlarından yaşlarından ötürü ezmek istemiyorum.
Takılmakta olsa sevgilin çapkın biri yazdıklarından bunu anlıyorum üzülme ihtimalin yüksek hislerim kuvvetlidir :)
Ayriyiz şu an barismayi da düşünmüyorum ama hâlâ seviyorum
Zamanla unutursun dert etme
Az önce eski sevgilim de direksiyonda hikaye atmış videonun sonlarına doğru arkada erkek birinin kafası gorunuyo belli ki baş başa değiller bununla avunuyorum şu an 😂
Burcu neydi?
Dengesiz bir ikizler
İkizler mi çapkın bir burç kuzum o bende ikizlerim ve erkekleri aşırı derecede yalancı ağızları iyi laf yapar senin burcun?
İçime senin ikizler olduğun doğmuştu nedense, ben koç burcuyum
Oysa fazlasıyla uyumlu iki burç birbirlerine benzerler ikizler erkeğide hareketli kadınları genelde sever kendini göstermeyi sev havalı ol ara sıra ona gözük ama pas verme ve merak ettir kıskandıradabilirsin ve en önemlisi zeki ol taktiksel ilerle zeki bayanlara bayılıyorlar :)))
Şu an da böyle devam et o zaman döneceği tutar belki
Egoist biri değilim ama ben ona çok fazlaydim bunun kendisi de farkındaydı ama ben duygusal boslukla tanıştığım için ona çok fazla değer verdim cok simarttim hep ayrılan ben oldum ama her defasında ayağına gittim son ayrilmada da bunu yaptım ama bu defa kabul etmedi ben de ustelemedim sonra wp engelimi kaldırdı ben karşılık vermeyince bir iki hafta sonra Instagram engelimi kaldırdı yazmam için ugrasiyo belki bilmiyorum ama bir gün bana yazacagina eminim şimdilik özgürlüğünün tadını çıkarıyor
Anladım bekle bakalım elbet yazar
Takiliyor sadece
Bana çok düşkündü giydigime takip ettigime yurudugum yola karisirdi gözünden sakınırdı bu kıza bağlanmış ya da ciddi bir şey düşünmüş olsa kız 1000 kişiyi takip edip evde yayın açıp yarı çıplak dans etmesine izin vermez dimi
Takilmalik iste eglenmek icin
Zor bir durum
Boğazım düğümleniyo dünkü olayı unutmuştum avutuyordum kendimi ama şu an avutamiyorum belki şu an aynı yataktalar canım çok yaniyo düşündükçe
Ooo
Şimdi sevgilim de hikaye attı ve videonun sonlarına doğru arkada flash patlıyor aynada da bir yüz var belli ki dörtlü buluşma yapmışlar beni hiç arkadas ortamına sokmazdi onlara güvenmiyorum derdi belli ki takılıyorlar şu an içim çok rahat en azından baş başa değiller
Tabi canım o da bir şey
Takılıyor işte devam
Geçmiş olsun