Aşk İlişkileri Sevgiliniz bunu bileğine taksa, rahatsız olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlayan anladı, yorumlarsanız sevinirim 😅 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar, bunun trabzonspor'la alakası yok, herkes hetero galiba ahksk Sevgiliniz bunu bileğine taksa, rahatsız olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fatihdemirtas Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle ama sarı lacivert olsa bi tanede ben hediye ederim 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Trabzonspor değil bu JY8SNISNSUSKIS Yorumla Fatihdemirtas +1 yıl Andırması hissettirmesi bile yeter hahahahah Yorumla Fatihdemirtas +1 yıl O derece fanatiğim sarı ile kırmızıyı okey oynarken yan yana getirmem 😂 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Ne bilekliği o anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biseksüel bayrağında bulunan renkler Yorumla
MаChériе Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Galiba çoğu anlamamış ne bilekliği olduğunu 😂😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olmam herkesin tuttugu ve taktığı kendine 😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben anladım cevabını verdim oku anlarsın 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle ama sarı lacivert olsa bi tanede ben hediye ederim 😂
Trabzonspor değil bu JY8SNISNSUSKIS
Andırması hissettirmesi bile yeter hahahahah
O derece fanatiğim sarı ile kırmızıyı okey oynarken yan yana getirmem 😂
Ne bilekliği o anlamadım
Biseksüel bayrağında bulunan renkler
Böyle bir sevgilim olmaz
Ne demek anlamadım ki
Galiba çoğu anlamamış ne bilekliği olduğunu 😂😬