Aşk İlişkileri Çalıştığım yerde 20 kişiden 17’si kadın. Ben hayatımın aşkını nasıl bulacağım? FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kara bahtım kör talihim. Gökten erkek yağsa bana kadın düşüyor nedir bu çektiğim? 😃 Çalıştığım yerde 20 kişiden 17’si kadın. Ben hayatımın aşkını nasıl bulacağım? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bir hobby kursuna filan katılyani iş yerinden olmaz :D 1 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl Tenis kursuna yazılcam havalar iyice düzelince 😄 Affedilmeyen +1 yıl bak bu olur :)
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl O kadınların çevresinde bulabilirsin. Arkadaş, arkadaşın perisidir. 1 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl Perisidir dsfkdj Ne kadar kibarsın Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah sabahları kibarım 😂 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Bir şey olmaz ya çoğu kişi iş yerinden bulmuyor ki aşkını.. 1 0 Yorumla
CasaБlanca Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bence bir ortamı meskeni değiştir belki o zaman bir Erkek seni bulacak. 1 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadroda yer var mı 😄geliyorum Yarin iş başi jsjsjs 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben şehir hastanesi şantiyesinde çalışıyorum 6000 erkek 40 kadın var ben napayım 1 0 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Personel alımı var mı erkek kontenjaninda 1 4 Yorumla FunnySunny +1 yıl Var ama kadınlar daha çok tercih ediliyor yine şansım az Yorumla Danger97 +1 yıl Benim şansım yüksek olurdu 😬 Yorumla FunnySunny +1 yıl Evet doğal olarak 😃 Yorumla Danger97 +1 yıl Cv mi bırakayım mı 😄 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demekki 3'te 1 yani yüzde 33 şansın var 😅😆 1 3 Yorumla sprinter-tosbağa +1 yıl Şaka bi yana hayatının aşkını iş yerinden bulmak zorunda değilsin ayrıca aşk bu nereden geleceği belli olmaz dimi 😊 FunnySunny +1 yıl Çok haklısın şekerim ama yine de olsa fena olmazdı sprinter-tosbağa +1 yıl Olur olur mühim olan doğru kişiyi bulmakm
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bu siteden ara her yer erkek dolu :D 1 7 Yorumla FunnySunny +1 yıl Bu site beni korkutuyor ya 😃 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Nesinden korkuyorsun :D Yorumla FunnySunny +1 yıl Psikopatlar çünkü Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ben normalim :D Yorumla FunnySunny +1 yıl Bunu diyenden kork dksjfks Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ahahah çok ürkeksin :D Yorumla FunnySunny +1 yıl Sebeplerim var 😃 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Hangi sektör 1 1 Yorumla FunnySunny +1 yıl Sigortacılık Yorumla
Oben34 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Biri erkek mi dedi? 1 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl Yaşın çok büyük abi ya 😃 Yorumla Oben34 +1 yıl 😁😁 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. oraya aldır bizi , kımıl kımıl sızın ora :) 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Dışardan 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bir hobby kursuna filan katıl
yani iş yerinden olmaz :D
Tenis kursuna yazılcam havalar iyice düzelince 😄
bak bu olur :)
O kadınların çevresinde bulabilirsin. Arkadaş, arkadaşın perisidir.
Perisidir dsfkdj Ne kadar kibarsın
Hahah sabahları kibarım 😂
Bir şey olmaz ya çoğu kişi iş yerinden bulmuyor ki aşkını..
Bence bir ortamı meskeni değiştir belki o zaman bir Erkek seni bulacak.
Kadroda yer var mı 😄geliyorum Yarin iş başi jsjsjs
Ben şehir hastanesi şantiyesinde çalışıyorum 6000 erkek 40 kadın var ben napayım
Personel alımı var mı erkek kontenjaninda
Var ama kadınlar daha çok tercih ediliyor yine şansım az
Benim şansım yüksek olurdu 😬
Evet doğal olarak 😃
Cv mi bırakayım mı 😄
Demekki 3'te 1 yani yüzde 33 şansın var 😅😆
Şaka bi yana hayatının aşkını iş yerinden bulmak zorunda değilsin ayrıca aşk bu nereden geleceği belli olmaz dimi 😊
Çok haklısın şekerim ama yine de olsa fena olmazdı
Olur olur mühim olan doğru kişiyi bulmakm
Bu siteden ara her yer erkek dolu :D
Bu site beni korkutuyor ya 😃
Nesinden korkuyorsun :D
Psikopatlar çünkü
Ben normalim :D
Bunu diyenden kork dksjfks
Ahahah çok ürkeksin :D
Sebeplerim var 😃
Hangi sektör
Sigortacılık
Biri erkek mi dedi?
Yaşın çok büyük abi ya 😃
😁😁
oraya aldır bizi , kımıl kımıl sızın ora :)
Dışardan