Herkes yalan oldu derken içine kendimizi de dahil ediyor muyuz? 😄 ben insanlar yalan söylediğinde arkasındaki nedene bakmaya çalışıyorum. Bana mı güvenmiyor da yalan söylüyor, yoksa kronikleşmiş bir durumu mu var vesaire vesaire derken ona göre karar alırım. Yalan söylemeyecek insan arıyorum gibi bir şeyim yok yani. Ayrıca güvenmek bana huzur veriyor, kendimi bundan mahrum edemem 😄
Elbette ki var. Ben de seven sayan değer veren birini tanıdığım da onun için seve seve en güzel layığı ve değerlerinin hep en güzel karşılığı olacağım. 💁♂️ Kötü insanlar yüzünden neden sevgiye güvene dostluğa umudumu kaybedeyim ki. Elbet zaman zaman yanlış ve yalancı insanlar karşıma hep çıkacak ama onlar gidecek iyiler er geç ortaya çıkacak 🙆♂️
Güvendiğim insanlar var elbette. Neredeyse her gün arayıp sorarlar ya da yazarlar. Mesela burada ekli olan hocam. Herhalde sormadığı gün yok gibi halimi hatrımı.
Dediğim biri vardı Tuğba Hanım Yalan Oldu beni de yalan etti her şeyden kötüsü Umudumu aldı... şimdi bambaşka biri oldum... sosyal medya bu kadar revaçta iken Allah yeni neslin yardımcısı olsun
Buzdan bi kale olan birisiydim 1 kisi icin erimeyi tercih ettim ama sonu iyi bitmedi yani artik budan bi kale olmaya devam edicem benim tek hakikatim benim benim tek degerlim benim uzgunum ama cablayabildigim kadar cabaladim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dünyada herkes yalan olmuşken, sizin tek bir insana bile olsa "sen benim hakikatlimsin" demek için umudunuz var mı?