Müdürümden çok hoşlandım benden 10 yaş büyük herkes fikrini söylesin lütfen?

Yeni bir işe başladım müdürümden çok hoşlandım benden 10 yaş büyük O yüzden sürekli abiciğim falan diyordu aslında belli etmiyordum ama sonra bir anda değişti tavırları belki oradan biri ona söyledi anladı birden biri benimle ilgilenmeye başladı oturduk konuştuk falan sonra bir gece yarısı bana mesaj atmıştı ama mesajı geri almış ben sordum ne yazdınız diye mesafe var sonuçta bana görüldü attı o an ama çok sinirlendim sonra soğuk yaptım baya ilgileniyor bir ilgilenmiyorum ne yapıyor anlamıyorum ama sürekli abiciğim kardeşim diyen adam gitti Büyük ihtimal ona olan duygularımı anladı ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum geliyor nasıl olduğumu soruyor onunla ilgilenmediğim için ama onunla ilgilendiğim de bitiyor sanki bir de orada çalışan biri var onun sürekli konuşuyorum onunla konuşurken bayağı bakıyordu Aslında kıskandırmaya çalışıyorum ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum Bir insan neden genç ve güzel bir kızı istemez ki ona çok sarılmak istiyorum saçlarıma dokunuyor bazen ama çocuk sever gibi Ben 19 o 29 yaşında
Müdürümden çok hoşlandım benden 10 yaş büyük herkes fikrini söylesin lütfen?