3 hafta oldu işe başlayalı.. Patronum evli yalnız! 🙄 Ama Adam bana bi ilgili alakalı, sık sık yanıma gelmeler, konuşmak istemeler yani bahane bulup sohbet açıyo, iltifatlar şakalar espriler, gülümsemeler bakışları falan, izinli olduğum gün beni arkadaşıma soruyomuş falan... Ama konu olduğunda ortamda eşinden de bahsediyor 🤷♀️ bugünde yanımda diğer çalışana eşinin gebe olduğu ile ilgili bir şeyler söyledi.. O halde ne bu tavırlar, ben mi kendi kendime şişiyorum yoksa? Ben bu erkekleri çözemiyorum?
Bende öyle hissediyorum ama bu eşinden, çocuğundan bahsetmesi beni yanıltıyor.. Sanırım diyorum adam samimi cıvık, benlik bir durum yok diye düşünüyorum bu sefer de
Adamın niyeti düzgün olsa hamile eşi varken iş yerindeki kızlarla yakınlaşmaz. Yakınlaştığı zamanlar senin ona karşı olan niyetini gözlemliyor aslında eğer sen tepki falan göstermiyorsan ona karşı niyetinin olduğunu düşünüyor olabilir. Bu nedenle uzak dur o adam etrafta dolanırken de fazla yalnız kalmamaya dikkat et haberin olsun
Aslında bende samimi bi tablo çiziyorum çünkü hoşuma gidiyor ilgi akala falan 😒😏 ama bi elektrik var gibi aramızda 😒 ama kesinlikle onun bu cıvık tavırları yüzünden yoksa ben resmiyim genelde
Allah aşkına kendin yazmışsin adam evli , üstüne cocuk bekliyor , niyet ortada yani ilgi alaka bekliyorsan doğru kişilerden bekle kendi kendini yakma durduk yere
Her önüne gelenle yaşayan zaten midesizdir adam deniyo zarfliyo anladinmi düşermi diye şöyle yap biraz sende ona yürü öğrenirsin gerçekleri denemek bedava
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dürüst işte aynı ben evli ama saklamıyor hoşlanıyor kesin senden 😉
E eşinden, gebeliğinden falan niye bahsetsin ki o zaman 🤷♀️🙄
bu aralar doluyum eşimde hamile tık yok hesabı olabilir 🙄🙄
Hep bu zamanlar aldatıyorlar dimii
zamanla alakalı değil aslında doğru birini bulunca ya da hoşlandığın biri
Sence sadece cinsel yaklaşım mı, yoksa cidden hoşlantı mı var?
burada çok detsylı yazamıyorumda neyse hoşlanmadığın insanla cinsellik biyere kadar yani tek seferlik olur hoşlanıyordur bence
Bende öyle hissediyorum ama bu eşinden, çocuğundan bahsetmesi beni yanıltıyor.. Sanırım diyorum adam samimi cıvık, benlik bir durum yok diye düşünüyorum bu sefer de
çok cıvıksada boş ver canım ne o öyle sen ne alemdesin adama karşı var mı nişeyler
Aslında tipim değil, böyle yasak illegal ilişkilerede karşıyım. Ama ilgi hoşuma gidiyor bi etkilenme oluşuyo
zaten mevzu orada daha bi tatlı geliyor hepimizde car o iş burada bile öyle rahat konuşuyorsun daha bi güzel geliyor hala aynımı ilgisi peki
😄 😄 Bugün bebeğinden konuştuk yaaa.. 😆
kız belkide sen yanlış anlıyosundur durmadan
Olabilir... Duyguya açsam 😏😏😏 ama ilgisi var o belli
oda doğru sonuçta anlıyosun biyerde bende çocuklarımdan devamlı konuşurum kız yoksa benmiyim patronun 😂😂
😄 😄 Onun ilk babalığı ya.. Değilsin tabi ki
he benim 3 çüncü yolda 😂😂 yoksa ben bukadar yzatmazdım mevzuyu zaten 😉
Allah sana da akıl fikir versin ne diyeyim
amin 👍 ee var mı gelişme bayram tatilide giriyor şimdi
Ne alaka tatil?
seni göremicek ya ondan dedim var mı gelişme hala çocuk muhabbetimi yani
Tatil yok ikimizde full mesai yapıcaz.. Bi ara tavrını ölçmek için ve emin olmak için kıskandırmayı düşünüyorum
nasıl yapıcaksın bunu bide sen biraz ilgiden hoşlanmışsın sanırım
Niye yapmıyım ki
ne yapıcaksın dedim nasıl bişey yani
Laf arasında biri var diyşcem, buluşmaya gidiyorum gibi falan,
hmm olabilir sadece ikinizmi çalışıcaksınız yani
Hee ikimiz😂😂😂 koca mağazada 20 kişiyiz be ne sandın beni sen
nebileyim kaç kişi çalışıyo 🙄🙄 hangi maza indirim var mı
Heee var koşş 😂😂😂
koşamam da arabayla gelsem olmazmı hem nerdesin sen bu saate kadar 😡😡
Sen uyumuyon mu be.. Karın nerde
şimdi uyursam yarın napıcam 😂😂 uyuyo onu yatırdım 😉
Kanka her şey yatağa atana kadar yatağa attıktan sonra bir soğukluk falan filan işte
Uzak durmani öneririm
Haklısın ama iş ortamı işte.. Samimi tavırlar falan.. Sinirim bozulmuyo değil
Adamın niyeti düzgün olsa hamile eşi varken iş yerindeki kızlarla yakınlaşmaz. Yakınlaştığı zamanlar senin ona karşı olan niyetini gözlemliyor aslında eğer sen tepki falan göstermiyorsan ona karşı niyetinin olduğunu düşünüyor olabilir. Bu nedenle uzak dur o adam etrafta dolanırken de fazla yalnız kalmamaya dikkat et haberin olsun
Aslında bende samimi bi tablo çiziyorum çünkü hoşuma gidiyor ilgi akala falan 😒😏 ama bi elektrik var gibi aramızda 😒 ama kesinlikle onun bu cıvık tavırları yüzünden yoksa ben resmiyim genelde
Bu yorumun tamamına kayiliyorum
Katılıyorum yazacaktim
Allah aşkına kendin yazmışsin adam evli , üstüne cocuk bekliyor , niyet ortada yani ilgi alaka bekliyorsan doğru kişilerden bekle kendi kendini yakma durduk yere
@Tutkal45 yani fikrim bu şekilde tabi
Adam ayaklı libido hoşlanma değil onunki
Öyle mi dersin? 🤔 Cinsellik öyle her önüne gelen ile yaşanır mı ve karşındaki buna müsait mi razı mı? Bu belirtiler yatak gibi mi sence
Her önüne gelenle yaşayan zaten midesizdir adam deniyo zarfliyo anladinmi düşermi diye şöyle yap biraz sende ona yürü öğrenirsin gerçekleri denemek bedava
Nasıl mesela 🤔 soğuk durmuyorum aslında.. Sohbet ederse ediyorum, gülüyorum espriler yapıyorum. Yanına gidiyorum bahaneyle
Eeee sende az değilsin dünden razisin
İlgi görmek herkesin hoşuna gider
Gidiyor da.. Acaba ben mi yanlış anlıyorum. Adam mı samimi yoksa
Yok sen doğru anlıyorsun
E eşinden bebeğinden niye bahseder o zaman,,, vallahi çözemedim ben
Bahşeder sen o duvarı aşarsan ona rağmen sana adım atar onu bekliyor o
Ben nasıl açacağım mesela
Kabul edersen onu öyle duvarı aşmış sayılırsın
Yani bende aynı şekilde samimi olursam dimi
Aynen öyle
Samimi oluyor musun 🙃
Her konuşup yakınlık gösteren de hoşlanmıyor
Aynen işte bende onu anlamaya çalışıyorum... Samimi mi yoksa hoşlandığı için mi tavırları
Metres yapmayı kafaya koymuş seni
Evli adam arkadasim
Bende onu diyorum. Evli bir erkeğin bekar bir kıza böyle yaklaşımı samimiyeti doğru mu.. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa
Doğru değil tabi yanlış anlamalista olabilirsin
Peki açıklamada yazdığım tavırları yanlış anlaşılacak gibi mi
İlgi gösteriyor gibi sana ancak eşinden bahsetmesi bu ihtimali azaltıyor
Ancak bazı insanlar yakın davranmayı sever
Adam cıvık o zaman 🤷♀️🤷♀️ karısı duysa bu hallerini
Uzak dur
Hoşlansa sende ilgigosterir misin
İlgiyi sevmeyen kadın yoktur.. Haliyle gururum okşanıyo..
Cinsellik yaşamak istese onu da yapar mısın
Saçmalama beeee.. Bişi sorduk şurda
Ne saçmalama yaa soru soruyorum bendee
Hoşuna gittiyse madem adamın evli olması niye sorun ki?
Sen isionmu
Hı
Başladı mı?