Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonra nisanda yine karsilastik ve bu sefer asla umursamadi. Hep telefonuyla ilgilendi..
Güncellemeler
+1 yıl
Yani aslina bakarsanI zaten pek umudum yok. Sonunda uzulen de ben olucam eminim. O yuzden umutlanmiyorum ama merak ediyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevgilisi var anladığım kadarıyla ilgi ya da hoşlantı duyuyor olabilir?
Olabilir mi
Hoşlantı olabilir ya da arzulamak bu her ikisi geçici bir hevese bağlı bir süreçtir, neticede sevgilisi var 2 çift neden sevgili olur içinde sevgi varsa ama tek taraflı da olabilir yani o bahsettigin kişi sevmiyor olabilir yani her kıza ilgi arzu duyan yapıya sahip biridir
Bence diger secenek. Xunku kucukken kuzenime de nen senden hoslaniyorum demis. Ve bir suru sevgilisi oldu hepsinide sevdi
Sevgi, hoşlantı, arzu bunlar birbirinden farklı bağlamlardır, içinde sevgi olsa ayrıldıkları sevgililerin ardından hemen sevgilisi olmaz bu süreci hemen atlatamazdı, arzu duymak cinsel bir dürtüdür, hoşlantı o an için etkilenmek bir anlık ilgi duymak ama geçiçi bir sürece dayalıdır
O zanan bu her kizdan hoslaniyor ve benden de anlik hoslaniyo maymun istahli oyle mi
Daha fazlası cinsel iştahlı belliki bunu ayırt edememişsin sevgilisi varken sana yazan yürüyen sana ilerde neler yapmaz emin ol tek yazdığıda sen değilsin
Cinsel istahli erkekler boyle mi davranir
Sevgi olmadığı aşikâr seviyor olsaydı gözü sevgilisinden başkasını görmezdi, Sen birini seviyor olsan gözün başka bir erkeği görürmüydü?
Bu erkegin kendimden nasil uzak tutmam gerekiyor acil taktik pls
Yanlis biseylerin oldugunun farkindayjm twsekur ederim simdi iyixe emin oldum
Sevgilin olduğuna inanması gerekir bunun için Sevgilin olmasına gerek yok Mesala instgrm bioya örnek M♥️ diye isim koyabilirsin ya da yakınında olduğunda telefonu kulağına tutup biriyle konuşuyor gibi yapip Telde onun duya bileceği Şekilde Aşkım kelimesini kullana bilirsin
Heh soru sordu ya aşıktır sana kesin. :)
etkilenmiş
Hep boyle yapiyor ilerleme ypk.
kaygılı özgüveni yok
Ama diger kuzenime de kucukken ben senden hoslaniyorum demis.
Zamaninda.
maymun iştahlı bu
Bence de sonunda uzulen ben olucam. Kendimden nasil uzak tutabilirim?
kesinlikle öyle
Kendimden nasil uzak tutabilirim?
sevgilim var hoş değil de
Ben yzu verirsem neler olucak sence?
ileri gider tecavüze kadar
Evlilik falan olmaz idmi
olmaz sanmam
Sen yanlış anlıyorsundur
Yokluyor işte seni
Niye ama
Sana karşı bir ilgisi olabilir yoksa ne diye sorsun ki
Diger kuzenimin ortak arkadasi vardi onunda ortak arkadasi bana asik oldu. Biz ortak arkadasiyla dans ederek sohbet ettigimiz zaman oda kuzeniminle dans ediyodu kotu kotu bize bakti
Sonra kuzenimde sohbet eduyolar dedi
Sevgilisi varmış ama senin ona olan ilgin hoşuna gitmiş anlaşılan ablan da bunu sezmis ki imkansızı oynuyor falan demiş ilgisi olabilir ama sevgisi varken bunu yapan birinden ne beklenir ki ona yapıyorsa sana da yapar ilerde uzak dur derim
Hajlisin. Jendjmden nasil uzak rurabilirim
Konuşmayı kesmeye çalış uzak soğuk ol canım sıkkın uykum falan var da ya da mesajlara bakma
Cocukluk askimsin dedikten sonra kendisi bu sekilde dabranmaua basladi kxkkxkx
Mesajlara bakmuyor. Numarami sildi ama yuzyuze de boyle davraniyor
boş ver takma umursama kendisi böyle bir süre garip davranır umursama
Niye boyle yapuyo sence
Bana kalırsa tabi genel bi bakış açısı bu sevgisiyle arası iyi değil yedekte tutacak birini arıyor e başkasına yürüyüp elde etmek var bir de elinin altında senin onu sevmeni bekleyen var o da bunu yapmaya çalışıyor bence alttan alttan
Ona sevdigimi soylemedim ki jxkxkx eskiden olan seylerdi uzatmaya calisiyor
Biliyorum ama erkekler öyle değil işte selam vermeye bana aşık mısın moduna giriyorlar en azından bazıları
O zaman kensisi maymun istahli mi
Sevgilisi varken özellikle de sana küçükken aşıktım mesajından sonra böyle saçma halleri var ise bence evet maymun iştahlı
Benimde kuzenimle. iliskim. olmustu
Bizim aramizda bisey yok hep boyle yapiyor sonra ilerleme yok
Bilemedim