Aldığı tek şey bir çift erkek çorabı. Bunu bana layık gördü 2 aydır saklıyorum. Beni aşağılayıp ayrıldı. Bu hediyesini geri göndermek istiyorum utanır mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Niyetin unutmaya dayaliysa, vermelisin çünkü hayatında ona dair olan herhangi bir şey onu unutma sürecini zora sokacaktır
Evet unutmaya dayalı. Zaten imkansız bir aşk tı
Anladım ama iletişimi direk kesip çöpe atmak daha mantıklı, ona vereceğin en Büyük ders iletişimi direk kesmek olucaktır bu onu daha çok değersiz kılacaktır, belki ona geri vermek isteyişin nefrete dayalıdır ama nefret bile ona olan sevginden oluşur
Evet seviyorum zaten. Vermek istiyorum
Biraz üzülsün vicdan yapsın diye
Bu his ayrılık sonrası en çok canı yanan tarafın çırpınışlarıdır. geçmişe dair ne varsa yakılıp yıkılarak ya da iade edilerek içi kemiren bütün duyguların hafifleyeceğine inanır insan. oysa geçici bir rahatlama dışında pek bir işe yaramaz.
Ee napıcam ki başka
Bu durum daha çok yollar ayrılmış sevgiliyle son kez iletişime geçme sevdasıdır genelde daha çok seven ve terkedilen taraf yapar bunu, Seninki öyle olmasa bile bu durumu kafanda kazımışın bunu yapmadan rahata kavuşamamakta hem fikirsin o nedenle bu süreci sürekli düşünür halde olmaktaktansa iade etmeni öneririm
Kanka ben sana 10 çift çorap alayım da sus bari de ona.
Sorun çorap olması değil ilişkimiz de bi bunu yaptı ona aşığım diye eziyet etti. Bunuda vereyim en azından anlasın onun bişeyine muhtaç olmadğımı
Ne utanması boş ver sana yakışan umursama boş ver onu sen
Umursamıyorum ama vereceğim. Yüz yüze değil çantasına bırakırım
Sen bilirsin vallaha
Utanmaz mı
Utanmaz kesinlikle
Bana tek çift çorap aldı. Ona layık gördü. Ona rağmen aylarca çok değer verdim sevdim havalandı belki bi gün utanır. İçimde kalmasın en azından
İçinden yap bari yoksa ukte kalır sende kafan rahatlayacaksa yap bari
Fazla değer verdiğinden sen suçlusun dengesiz olmuş bu sana tecrübe olmuştur
Evet yapayım gitsin. Beni zaten silmiş bende onu sileyim gitsin
Yani seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsunki seni seven karşına çıkar adam gibi sevsin.
Evet unutmam uzun zaman alacak ama değersiz olmaktan iyidir
Aynen öyle katılıyorum size
Ben aşktan soğudum vallaha hickimseyi hayatıma almıyorum gerçek seven cidden zor bulunuyor
Bunu sevdiğim kişide demişti. Ben gerçekten sevince böyle yaptı. Çok değer verince böyle oluyor
Bende çok değer kaybettim ondan sonra hiçkimseye değer vermedim
Bilmiyorum gidip başka kızların peşinden koşsun. Benim gibi seveni asla bulamaz. Zaten her bakımdan ondan iyiyim. Fazla fedakarlık fazla nankörlük getirirmiş
Aynen öyle sal gitsin
Alıcı ödemeli kargo olarak yolla
Direkt odası na bıraksam
Odasına nasıl gitcen
Aynı işte çalışıyoruz. Yakında gidicek odasına bırakıp giderim
Tamam
Utanır mı
Aga beni sal bu mevzudan. Yıllardır yalnızım bi de milletin ayrılık kavgasına girmim
Bence yollama kışın sıcak tutar
Ona hala aşığım çok değersiz hissettirdi. Vereyim en azından canım olmadığımı anlasın
Umursama bence havalanmış
Hahajajahahaj
@ciddi_misin AHAHHAHAHSHSHSHHXAJAHHHS İYİ DE HAKLIYIMM
Evet çok havalanmış
Sonuna kadar haklısın pıtırcık. Bakış açına güldüm. Ama yaz geliyo ya
Ya g. otu kalkar yazdım havalanmış diye çevirmiş
@ciddi_misin seneye giysin
43 No ise ben de alabilirim
@ciddi_misin ahahahahahahahha valla hayat böyle güzel bacımsu sende sal biraz
Gerçekten bacınsu muyum?
@ciddi_misin yok sana demedim 2 yorum açmaya üşendim kıza da yazdım işte
Heee anladım.
Çantasına bırakıcam sonra komple silicem hayatımdan değer gördüğü insana böyle davrandığı için zaten bir gün cezasını çeker
Az kullanılmışsa bana pasla
Bence bu kadar duygusal olma herkes çok gergin ya
maalesef duygusalım. Sonuç olarak acı çekiyorum. En azından bende hiç bişeyi kalmasın belki unuturum. Geri verme sebebim o kadar sevdiğim halde bana hiç bişey yapmaması onun bi çorabına bile değer verdim. Sonunda beni suçlayıp ayrılması
Hayır geri verme sebebin iletişime geçme isteğin kendini kandırma
Hala aşığım demiş zaten. Çok normal. Çorabı geri verirken karşılaşıp konuşup barışıp sonra ateşli bi.. Fazla fox dizisi izliyorum galiba
Muhatap olmaya değer mi ya bi çift çorap
O utansın diye
Kendini o seviyeye düşürme utanmayacak
Çantasına bırakıcam. Beni layık gördüğü için utansın. Ona çok değer verdiğim için böyle davrandı terk etti. Bi gün karşılığını bulacak içimde kalmasın diye bırakmak istiyorum
Hiç durma geri gönder
Aynen
At cope neden geri gondercen
Utansın diye. Sadece bir çorap hediye edip her suçu bana atıp terk etti
Degmez be kanka
Evet ama götürüp çantasına bırakayım görünce belki utanır
Git bi fakire ver sevap kazanirsin
Doğru diyon. Aylarca sevdim değer verdim. Aldığı çorap bile benim için aşırı değerliydi. Yine terk etti. Hatıralardan kurtulup hayatıma bakıcam bu yüzden onu geri bırakıçam belki utanır
Kesinlikle kanks corap. vercem diye ugrasma ver sokaktaki cocuklarin birisine hem sevinir garibanlar bu ramazan ayinda sevaba girersin 😉
Onun çantasına koysam görünce ne hisseder
Param bosa gitmedi der diye sevinir
Olsun yine bırakayım. Benden çıksın da
Tamam birak kank
Yerınde olsam cope atarım
Amacım onun sinir olması. Ona hala aşığım her şeyden vazgeçtiğimi bilsin
Sinir olmaz
Kadına niye erkek çorabı alıyor
Kendine almıştı fazla olunca bana verdi
Yinede verilmezki
İşte verdiği değer o kadar mış. Ama çorap 50 tl ydı. İşte gidip çantasına bırakıcam
Babana ver giysin boş ver 50 TL nerden aldıki
Onun çantasına bıraksam ne hisseder
Bak çorabımı bile geri getirmiş diye daha da kendini bir şey sanar
Ne zannederse zannetsin. Değer verdim bu hale geldi en azından bi çorabı bile kalmasın.
Sen bilirsin ben olsam verdiği gün eve gelince babama verirdim direk giy diye çorabı nerden aldı söyleyecekmisin
Boyner
Markası neydi
Bad bear
gönder
Direkt odasına çantasına bıraksam olur mu
olur
Utanır mı
utanır mı sinirlenir mi bilmem. ama kötü hisseder
Kötü hissetmesi yeterli.
Hediye geri iade edilmez artık sana aittir
Evet ama aldığı sadece bir erkek çorabı. Benim aşkımdan yararlandı terk etti. Gidip o fark etmeden odasına bırakacğım
Teslim et gitsin boş ver
Belki utanır. Bana tek çift çorap aldığı halde aylarca çok sevdiğim için havalanıp terk edip gitti
Haydi hayırlısı
Gönder utansın
Utanır mı
Belki birazcık da olsa yüzü vardır
Direkt onun odasına çantasına bıraksam olur mu yüz yüze muhatap olmak istemiyorum