Güncellemeler
+1 yıl
GökçeBesuf63 adlı hesap tam bir sapık arkadaşlar bu soruyu bilerek yazdım haşa büyü yaptıracak birisi değilim. Lakin bu kullanıcı millete fotoğraf atıp vajina ve göğüs fotoğrafi istiyor büyü yapacağım ayağına sakın inanmayın ve şikayet edin. Fotoğraf falan atmadım ama bir kız olarak yaptığından utandım Allah böylelerini ıslah etsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Is buyuye kalmadan once cabalayaydiniz daha verimli olurdu
Yok ne yapması ya dün ben eski sevgilime büyü yapıldığı için onun hakkında soru sordum büyü insana nasıl etki ediyor diye ama ben yaotirmamaistm burdan biri mesaj attı büyü yapalım ona dönsün falan diye ısrar etti bende nasıl yapıyorsunuz deidm benden foto isim ve vajina göğüs fotosu istedi bide kız hesbaiydi ama normalde erkek miydi bilemem bende sayıp sövdum amacınız sapıklık birde büyüyü ortaya atıyorsnz falan diyerek. Beni engelledi şimdi de kesin buna da atlar diye paylaştım bunu. Baya sayacaktim engelledi ondan onu arıyorum soruyu bilerek sordum her byu konusuna yorum atiyirdu
Emeksiz yemek olmaz. Büyü işi sakıncalı yaptırma çok günah.
Yok ne yapması ya dün ben eski sevgilime büyü yapıldığı için onun hakkında soru sordum büyü insana nasıl etki ediyor diye ama ben yaotirmamaistm burdan biri mesaj attı büyü yapalım ona dönsün falan diye ısrar etti bende nasıl yapıyorsunuz deidm benden foto isim ve vajina göğüs fotosu istedi bide kız hesbaiydi ama normalde erkek miydi bilemem bende sayıp sövdum amacınız sapıklık birde büyüyü ortaya atıyorsnz falan diyerek. Beni engelledi şimdi de kesin buna da atlar diye paylaştım bunu. Baya sayacaktim engelledi ondan onu arıyorum soruyu bilerek sordum her byu konusuna yorum atiyirdu
Vajina meme fotosuyla buyu degil mastürbasyon yapmasina sebep oldun 😂
Atmadım o salağa mi inancam birde regl değilsin dimi öyle hissediyorum dmeisti oysa reglim jsjsb atmadım saydım baya beni engelledi direkt. Az daha saymak için hesbaini arıyorum adı gokcebsuf63 Du hesabın
Boyle bir hesap yok ama
GökçeBesuf63 bu pardon. Bak bi duruyor mu
Evet aktif
Etiketleniyor mu buraya etiketler misin az gelsin bir şey dicem
@GökçeBesuf63 kiz
Engel varsa oda seni goremez
Engel yok ben bu hesabı yeni açtım hu soruyu burdan sormak için diğerini engelledi ya ondan burdan görmek icin
Ben 2 sene önce attım nişanı çok pişmanım çok
Mardin’e yakın mısınız. oraya gidebilirseniz sizi birinin adresini verebilirim
Seni sevmeyeni zorla sevdirmeye çalışmak ucuzluktur. Yapma bence
Diğer kişilere attığım yorumlara bakarsan kimin ucuz olduğunu anlarsın
Merhaba ben büyü işleriyle uğraşıyorum bağlama yaparsak nişanlım geri dönecektir
Nasıl yapıyorsun anlat bakalim
Gerek var mı ? Niye
Sende baska birini bul
Git konuş
hey sen
Soyledigin kişi gelmiş yorum yapmış
Gözükmüyor nerde
Tamam tamam gördüm pisligi
Dönün