Nişanlanan eski sevgilim bana geri döner mi?

Arkadaşlar 2014 te üniversite hayatımın ilk günü başlayan bir ilişkim vardı. Öyle böyle üniversite hayatımın son gününe kadar yanımda oldu. Otogardan ağlayarak ayrıldık. Yol boyunca mesajlaştık, o güne kadar bir çok şey yaşadık duygusal ya da cinsel. Aynı evde de kaldık. Ben istemedim o hep ciddiydi. Okuldan sonra da 2 yıl görüsmeye devam ettik. Çok ağladı ayrılmak istemedi hep çabaladı. Kendi aramızda yüzük bile takmıştık. Geçen yıla kadar hep konuştuk. Çok sinirlendirdim Çok uğraştırdım. Bana hep benim gibi kimse sevmeyecek bize yazık ediyorsun vs diyordu. Anlamadım istemedim nasıl olsa seviyor dedim. Ama asla kullanmadım hep bunları söyledim bunları o da biliyordu. Buna rağmen vazgeçmedi. Geçen yıl kestik konuşmayı. Ben hep aramak istedim ama üzmek istemediğim için arayamadım. Yaklaşık üç hafta önce whatsaptan mesaj attı yanlışlıkla attım dedi. Bende bundan cesaret alarak Geçen gün konuşalım mı müsaitsen yazdım dönmedi. Merak edip sosyal medyadan baktım nişanlanmış ertesi gün mesaj attım arayamadim seni cok istedim ama yapamadım dedim özür dilerim bilmiyordum dedim ben geç kaldım sana dediğin gibi oldu ama çok mutlu hoşça kal dedim. O an engelledi ama bir gün sonra engeli kaldırmış sizce bir ihtimal var mı?
Nişanlanan eski sevgilim bana geri döner mi?