Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica kendisi Kiz Arkadasima uzun zamandir bakiyor kendisi de göze gelen Erkek etrafinda ona bakan Kizlarda var da iste
Yani taktiklari Kizlari elde edene kadar ugrasirlar mi?
Yani taktiklari Kizlari elde edene kadar ugrasirlar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Acil lütfeen Gercekci Cevaplar gelsin tskler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hic zannetmiyorum. Karadenizliymis arkadas. Hatta direkt Trabzonlu. Tabi ki istisnalar vardir ama ihtimal inanilmaz dusuk. Ayrica dozunda kiskanclik iyidir bence. Hatta gereklidir.
Eveeeet bende öyle düsünüyorum 😫 Gercekten Trabzonlularinda sanirim neredyse hepsi Kiskanc
Iyi ki guncelleme sınırı var.
Önemliiii
Düzelmez, kıskanç insan emin ol zamanla daha beter olur. Hiç kendini yorma dertsiz başına dert alma bence.
Himmmm :(
Denendi onaylandı
Kimde
Çevremde ve eski sevgililerimdet
Kizlardan mi yani?
Evet aşırı kıskançlıklari vardı. İlk başta sahiplenilmek güzel geliyor ama sonra bakıyorsun ki, senin her şeyine müdahale ediyor, kısıtlamaya ve kendi istediği biri gibi yapmaya çalışıyor. Yapamayınca da delirip kavga etmeye başlıyor, sonra hakaretler küfürler vs
Kizlarida mi 😅😂 Erkekleri bence daha beterdir dimi
He yok Karadeniz kızı değildi onlar ama bunlar bile böyleyse tabii Karadeniz kızını sen düşün 😂
Uffff kötüüüü yaaaa😫😭
Erkekleri neden böyleyse diger Kiz Arkadasimda Trabzonluyla birlikte 🤦♀️🤦♀️
Gerçekten hayatını esir etme derim. Şehirleri geç, kıskançlığı çok olan hiçbir insanla olmaz emin ol
Zaten onunla birlikte oldugundan beri Aksam Kizlarla bile cikamiyoooor artik :((
Yani Kiz Arkadasim bizle cikamiyor artik eskisi gibi degil :( Sana baski mi yapiyor diye sorunca da hayir falan diyor da biz fark ediyoruz ister istemez :((
Al işte böyle hayat mı geçer, emin ol özgüvensiz kıskanç erkek ile özgüveni yerinde kıskanç erkek arasında çok fark var ve senin anlattigin kişi özgüvensiz kıskançliga sahip.
Kendisi özgüvenli gibi göze gelen Tip 1.88 Boylarinda Kumral ve yesil gözlü Kizlar cok bakiyor da bu tam olarak nasil anlasilir bence cok zoor
Kızların bakması özgüvensiz olduğu gerçeğini değiştirmez. Benim sevgilim benden iyisini bulabiliyorsa gitsin diyecek biriyim mesela ben. Gerek yok saçma sapan abartı kiskancliklara
Himmmm ve Tuhaf olan kendisi Kiz Arkadasima bakiyor ve Arabesk yani Müslüm ve Azer falan takiliyor daha cok
Gecenlerde onu karsi Sokaktan izleyerek icti
Ayrica kendisi Erkekle konusunca ve gülünce hemen Kankasiyla geldi ve öyle bi bakti ki ona sanki Bakislariyla konustu ayrica o yetmezmis gibi mesela O olmayinca Arkadaslari da Kiz Arkadasima bakiyorlar ve sonra birden bire O geliyor...
Kamu spotu yasaya yasaya bu hâle geldik. Net diyorum sana, böyle tiplerden uzak ol, dünyaya bir kere geldin ve o geldiğin süre geri gelmeyecek. O yüzden kısacık ömrünü elin oğlunun saçma hareketleri ile geçirme derim
Tuhaf bi durum degil cidden sizce neden bunu yapiyor?
Gözü dışarda diye yapıyor
Yok hayir Kiz Arkadasimin gözü Disarda degil
Hayır o bir ruhsal sıkıntı
🤔
Baslicam senin güncellemene. Bize ne senden bide acil yazmış şuna bak
Önemli Kiz Arkadasim icin ona göstercem o yüzden
Ayrica biz fake Hesaptan daha önce yazmistik ve Evlenince Ailene istedigin zaman gideriz ama bende gelirim demisti ordan beri zaten SÜPHE düstü
Hala açıklama yapıyor banane
Tamam ben sadece söyledim sorun yok Ok !!!
Afferin djdjd
Sanmam çok zor.
Dimi bencede cooook Zoooor :( ve Trabzonlu ayrica inatlari inat oluyormus
Düzelmez inadını sktjkerim kajaja
inatlar mi diyorsunuz
İnatlar
Kiz Arkadasima uzun zamandir bakiyor kendisi de göze gelen Erkek etrafinda ona bakan Kizlarda var da iste
Yani taktiklari Kizlari elde edene kadar ugrasirlar mi
Bu kadar detaylı bilmiyorum ben
Ok