Eski kocamın sevgilisi benimle konuşmak istiyor , merak ediyorum ama karar veremiyorum , ne yapsam bilemiyorum sizce?

Merhabalar 2 yaşında bi kızim var babası ile 1 bucuk yil önce boşandık, ben 30 yaşindayim Eskisehir'de yasiyorum burada çalisiyorum, eski eşim İstanbul'da. Hafta sonlari kizimi gormeye buraya geliyor nadirende ben götürüyorum ama farkli sehir oldugu icin cok zorluyor. Yeni bi sevgilisi var, 1 hafta once kızımi bırakıp akşamına alacagim zaman eski eşimin arkadaşları vardı yaninda ve sevgiliside vardı, selamlaşıp ayaküstü konuştum mecburen bozuntuya veremezdim..
O günün ertesi sabahıda "Benden bu kadar vazgectin demek vay be, senin sevgilin olsaydı ben onunla konuşamazdım " yazdı cevaplamadim ve devamı geldi hep buna benzer şeyler yazdı.. Dün akşamda aradı açtim hep bunlardan bahsetti bu hâle mi gelecektik dedi, sen şu an ki sevgiline yanlış yapıyorsun, hem belki benimde hayatimda biri var ben senin gibi ona ihanet edemem yapma dedim kapattim , üzerine 100 defa aradi acmadim.. Bugünde sevgilisi instagram üzerinden konuşabilir miyiz müsait oldugunda çok önemli yazmis cevaplamadim sildim.. boyle sacmaliklardan hic hoslanmam ama ne konusmak istedigini icten icede merak ediyorum. ne yapsam bilemedim.
Eski kocamın sevgilisi benimle konuşmak istiyor , merak ediyorum ama karar veremiyorum , ne yapsam bilemiyorum sizce?