Sevgilim evlendi ve hala benimle konuşmak istiyor. Ne yapmalıyım?

Başlıktan sinirlenip gelmeyin lütfen 🙃 iki senelik birliktelik yaşadığım bir insan vardı hayatımda. Bundan iki ay önce onun ailevi sorunları nedeniyle kendisi ayrılma kararı almıştı. Fakat bu ayrılık sürecinde hep iletişim halindeydik. Bir süre sonra aramız baya soğudu konuşmayı kestik ümidimi kesmemi istedi. Yengesinin profiline bakayım ne var ne yok dedim bir baktım kına fotoğrafı gördüğüm gibi yazdım aradım Allah uzun ömür versin falan deyip engelleyecektim. O gece yanıma geldi kendime zarar vermemden korkup. Daha sonra sarıldı ağladı seni istiyorum bu 450 bin borcu ödeyip seninle olucam kimse umrumda değil evlendiğim kişiden nefret ediyorum zaten mardinli kronun teki sırf alman vatandaşı olduğu için onunla olmak zorunda kaldım falan dedi. Hala aşıktım ona ağlamasına dayanamadım tamam durum buysa ben destek olucam dedim. 3 haftadır konuşuyoruz iki gün önce yanıma geldi yemek yedik daha sonrasında birlikte olduk. Ben bu durumu eşine anlatmak istiyorum çünkü ikimizide kullandığını fark ettim almanyaya gidince belki benimle iletişimi kesecek belki şu an susayım diye bunları yapıyor diye düşünüyorum eşine herşeyi anlatmak istiyorum sizce yapmalı mıyım daha fazla ilerlemeden
Sevgilim evlendi ve hala benimle konuşmak istiyor. Ne yapmalıyım?