Başlıktan sinirlenip gelmeyin lütfen 🙃 iki senelik birliktelik yaşadığım bir insan vardı hayatımda. Bundan iki ay önce onun ailevi sorunları nedeniyle kendisi ayrılma kararı almıştı. Fakat bu ayrılık sürecinde hep iletişim halindeydik. Bir süre sonra aramız baya soğudu konuşmayı kestik ümidimi kesmemi istedi. Yengesinin profiline bakayım ne var ne yok dedim bir baktım kına fotoğrafı gördüğüm gibi yazdım aradım Allah uzun ömür versin falan deyip engelleyecektim. O gece yanıma geldi kendime zarar vermemden korkup. Daha sonra sarıldı ağladı seni istiyorum bu 450 bin borcu ödeyip seninle olucam kimse umrumda değil evlendiğim kişiden nefret ediyorum zaten mardinli kronun teki sırf alman vatandaşı olduğu için onunla olmak zorunda kaldım falan dedi. Hala aşıktım ona ağlamasına dayanamadım tamam durum buysa ben destek olucam dedim. 3 haftadır konuşuyoruz iki gün önce yanıma geldi yemek yedik daha sonrasında birlikte olduk. Ben bu durumu eşine anlatmak istiyorum çünkü ikimizide kullandığını fark ettim almanyaya gidince belki benimle iletişimi kesecek belki şu an susayım diye bunları yapıyor diye düşünüyorum eşine herşeyi anlatmak istiyorum sizce yapmalı mıyım daha fazla ilerlemeden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen hiçbir şey yapma. Hatanın büyüğünü zaten onunla görüşerek ve birlikte olarak yapmışsın. Ne belli senle birlikte olurken video çekmediğini? Adam evli nasıl olsa, seni tehdit eder ayrılırsan ondan. Birde bakmışsın genç yaşta kapatma olmuşsun. Seven Erkek sonunda ölüm olsa sevdiğini yine bırakmaz. Öyle kıro dediğine bakma, para tatlıdır her kapıyı açar. Onun parasını yer üstüne birde senin ömrünü yer. Sana tavsiyem o adamdan uzak dur. Seviyorum falan bunlar bahane. Sevseydi gitmezdi, seni terk etmezdi.
Hem artık bir yuva kurulmuş , yıkılma sebebi olma, ahından kurtulamazsın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu gördükten sonra Hayırlı uğurlu olsun diye yazmak bana çok mantıklı gelmedi o fotoğrafı gördüğün andan itibaren engellemen gerekiyordu Fakat onu yapmamışsın olabilir Şimdi yapacağın şey onlardan uzak durmak ne kadar eşini sevmediğini söylesede bu evli olduğu gerçeği değiştirmez bunu başka birisini anlatmış olsan yuva yıkan kişi olarak algılanırsın
00 Yorumla
+1 yılYaşayacağını yaşamışsın bence daha fazla yazma, görüşme, ararsa açma. Evlenmiş onun yaptığı doğru değil sen bir kadın olarak kendine yapılmasını istemediğini başka bir kadına yapmaya devam etme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıl1 gram doğru söylediğine ikna olmadım şuanda o kişi başkasının kocası istediği kadar konuşsun hukuki gerçek bu ve bunun yasal sorumlulukları var öyle bir imza meselesi değil o iş uzak dur demiyorum sana hiç durma diyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
24Cevap
+1 yılİnsan hakettigini yaşar, nasıl kolay geliyor size bu ilişkiler sevgiliymiş, nedir sevgili, içinde sevgi aşk barındırmayan hayvani iç güdüler ile yaşanılan ilişki biçimi mi? Sevgili olsaydınız şu an o kızın yerinde sen olurdun, sizin yaşadığınız ilişkiye günümüzde ingilizce tabir ile f... body diyorlar.
19 Yorumla
Soran+1 yılŞimdii. Benim neyi hak edip hak etmediğime sen karar veremezsin. İnsanların neler yaşadığını bilemezsin. Gelip benim koynumda uyumak için bana kıvranıyorsa evlilik sebebi ne olursa olsun ben kendimi tutmam artık herşeyi söylerim. Boşanıyorsada boşansın benden çıksın umrumda değil artık.
- +1 yıl
Neyi hakedip etmediğine karar vermedim, hakettigini yaşar insan. Sen ne bekliyordun, seni tebrik etmemizi mi? Evli bir erkek ile beraber olmuşsun tebrikler, şimdi onun yuvasını yıkmaya çalışıyorsun, tebrikler. Oldu mu şimdi? ☺️
Soran+1 yılGerçekten çok komiksiniz. Onunla tanıştığımda evli değildi hayatında tek ben vardım evlilik hayali kuran ailemle tanıştıran bendim ne sanıyorsunuz ki ben ssvgiliydik böyle bir şey mi yaptım devam ettirdim mutfağımın eşyalarını bile almıştım dilerim şu durumu yaşamazsınız benim için rahat etmediği için engelledim ve artık eşine anlatıcam
- +1 yıl
Artık evli, kendin ve toplum adına iyi bir şey yapmak istiyorsan, ilsikini bitir ve kimsenin yuvasını yıkmaya çalışma, yuva yıkanın yuvası olmaz.
Soran+1 yılBundan sonra bir yuvam olmayacak zaten. Psikolojik tedavi görüyorum içinizde bir gram merhamet olsa yaşadığım şeylerin tramva bıraktığını anlardınız. Zaten engelledim bugün anlatıp anlatmamak arasında gidip geliyordum amaa sadakatsiz bir insanla evlilik olmaz sadece benimle kalmayacaktı. İlerde farklı insanlarla beraber olacağına adım kadar eminim kendisi karar versin bundan sonrasına
- +1 yıl
Sorumsuzca zamansız yaşanan beraberlikler, insanların ozellikle de kadınların hayatı boyunca psikolojisini etkileyecek travmaya neden olur, hayatta her şeyin bir bedeli var herkes için, bu bedeli istemesek de hepimiz ödemek ile yükümlüyüz, yaşadıklarınız için ve şu an ki durumunuz için üzgünüm, fakat bu sorunu bu şekilde halledemezsiniz. bundan sonra ki hayatıniz için planlar yapmanız, bu konuyu tamamıyla aklınızdan çıkarmanız sizin tedaviniz adına atmış olacağınız en isabetli karar olacaktır.
- +1 yıl
@antepli2733 noktasına virgülüne kadar katılıyorum
- +1 yıl
@uyumamlazim her ne kadar imla kurallarına, noktaya, virgüle dikkat etmesem de teşekkür ederim.☺️
- +1 yıl
@antepli2733 lafın gelişi ya 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılNe sevmesi Allah aşkına? Yok borç içinmiş de yok nefret ediyormuş ondan da. Seni sevseydi başkasıyla evlenemezdi. NET. Sen de evli olduğu halde bir adamla görüşmeyi bırak kardeşim. Büyük acizlik bu. Dehşet bir durum. Sen travma yaşadın ama başka bir kadına da sebep oluyorsun. Onun hayatına s. ıçıyorsunuz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tasmalılar evlenip Avrupa’ya gidiyor ya ona yanarım şunu fark ettim ne kadar şerepsiz olursa bir erkek kadının gözünde melek oluyor. Onun karakterini silkeyim sırf Almanya’ya gitmek için mi evlenmiş kızla mk oğlu.
14 Yorumla- +1 yıl
asagidaki kadinin birinin yorumuna bakar misin😅 kizi suclamis
- +1 yıl
@haplessquuen__ gördüm yorumu bu soruyu soran kadın aşık olmasa yanaşmaz adama aşık olan insan mantıklı düşünemez
- +1 yıl
ok erkek daha suclu ama 2 kisiyi magdur etmis kendini uyanik sanan rezil
- +1 yıl
@haplessquuen__ aynen öyle….
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın diyorum sana. Çok geç fark etmişsin. Kesinlikle söyle evleneceği kişinin en azından başı yanmasın. Senin hayallerinle oynamasının bedelini kendi almanya hayalleriyle ödesin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBana sürekli bunu yaparsam kendini öldüreceğini konuşmayı kesersemde yine kendini öldüreceğini söylüyor ne yapayım şimdi ya evimi iş yerimi her yeri biliyor
Soran+1 yılEvlendi zaten 3 haftalık evli
- +1 yıl
Çok geç kalmışsın ya yinede istersen söyle ama sen uzak dur evli bi adamdan isterse kendini öldürsün senle uzaktan yakından alakası olmasın
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 10 senelikte birliktelik yaşasan o evlenmiş artık kendini birazcık o kadının yerine koysana böyle bir durumu sen yaşasan emin ol ki şu anda düşündüğün gibi düşünmezdin. Seni yargıladığımıda düşünme sakın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mesaj ya da fotoğraf yoluyla birlikteliğinizin kanıtını göstererek eşine anlat ki adam onu kandırıp inandırmasın.
06 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü kanıtlarım hem mesajlar var hemde kendi eliyle çektiği videolar
Soran+1 yılÇok üzgünüm ya gerçekten engelledim dün gece 6 tane farklı numaradan arayıp tehtidler savurdu
Soran+1 yılşu an her şey olabilir inan ki bana. Söylemeyip devam etsem bir dert içim rahat etmez ve evli yani zaten yapacağım kadar hata yaptım bundan sonrasına gitmek istemiyorum. Seni öldürürüm cesedini kimse bulamaz falan dedi yarın sabah uzaklaştırma kararı aldırıcam
Engellemelisin. Yanındakini sevmiyorsa bile sadık kalmak zorunda, ben böyle şerefsiz biriyle kelime kesmezdim şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence uzaklaş. sonuçta nikahli birisi yuvasini kurmuş seni terk edip. ilerde sen yuva yıkan diye ailesiyle kötü gelin olursun ömür boyu huzursuz olursun.. kendini ve geleceğini düşün ve uzak dur sana erkekmi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYem atma ya eşine herşeyi anlatmisin hikayayi biliyorum. O adam evlendigi halde sana geldiysen yarin öburgunde başkasina gider. Evlendi karisi hakkinda konuşma şekline bak böyleleri hic bir zaman mutlulugu hak etmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. Sevgilin evlendi ve hala sevgilin nasıl oluyor onu anlamadim 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu mu sence? Bana her gün beni sevdiğini ve sonunda benimle olacağını söylüyor. Daha önemli konular var.
Soran+1 yılO zaman anlatacağım ve yuvası yıkılacak bu mu olsun
Soran+1 yılBak şimdi detaylı anlatmadığım için burada bir çok insana neyin ne olduğunu anlatamam ben. Annesi lösemi babası cilt kanseri kardeşi madde bağımlısı. Bir insan kendini bir kız için bu kadar harap etmez aynı yerde çalıştık ortak tanıdıklarımız var bu kişilerde şahitlik ediyor düğünde kına gecesinde suratı beş karış sürekli olarak bana yazıyor kapımın önüne geliyor görmek istiyor çok farklı durumlar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiyse uzak durucan bu kadar basit karşındaki ile empati kur
10 Yorumla
+1 yılNe yapmalıyım mı? :) boşversene bunu sorabiliyorsan evli olmasına rağmen senin fikrin bellidir zaten
00 Yorumla
+1 yılEger arkanda ortalığı karistiracak biri yoksa hic bulasma hayatim belki seni yedek olarak goruyordur. Eger böyle olmaya devam edip yuva falan bozulursa isler daha da karisir iki tarafında agzina sicacak koz biriktir eger sana satasirlarsa kullanirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bana yazdığı mesajlar çektiği videolar bana verdiği sözler var ben tek taraflı bişey yapmadım kapıma gelip ağlayan o oldu ben yalvarmadım beni bırakma diye kendisi sana döneceğim bana destek ol intihar edicem dedi
- +1 yıl
Bacim valla bilemedim. Oyun da olabilir sen yine dikkat et
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizi yedek olarak görüyordur dikkat edin üzülen siz olursunuz?
00 Yorumla
+1 yılherseyi anlat gitsin ne degisik hayatlariniz var ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence Müge Anlı ya git sonu iyi bitecek gibii durmuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah hepinizi ıslah etsin. diğer kadını da cennetlik kullarından eylesin. neymiş sıkın yırgılımıyın nilir çikiyorum siz niridin bilirsiniz. böğğğğ
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam para için diğerini seçmiş yakında almanyaya gider sende daha ulaşamazsın ona seni üzmesine izin verme artık
00 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz.
Adam başkasıyla evli ve sen altına yatıyorsun.
Sen evlenirsen kocanda başkasını altına alacak.
İlahi Adalet bu emin ol olacak.
Mevzu sadece bu gerisi hikaye.12 Yorumla- +1 yıl
ortada yuvami var? 2 tane magdur kadin var
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzıcık öz saygın varsa yüz verip de other woman olamazsın yanii
00 Yorumla
+1 yılBen olsam madem evlendi o defteri kapatıp çöpe atıp başka bir hayat defteri açarım hiç hakketmiyor ve değmez dünyada bir tek bu mu var uzak durup bırak hayatını yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin Şener Şen, siz de İlyas Salman gibisiniz. İkinizin de parasını alıp sizi sınır dışı edecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ne yaparsa yapsın böyle birşeye sebep olma sakın
00 YorumlaEvli biriyle nası birlikte oldun ya. Sen evlenince de kesin eşin sana aynısını yapar emin ol. Kimse karşı tarafa yaşattığını yaşamadan ölmüyor.
10 Yorumla
+1 yılBence ayrılmalısın o eşi ama zor durumda olan sana olur. Ayrıl ve eşine söyleyip söylememek de sana kalmış
00 YorumlaErkeklere güven olmaz ama yinede sen ayağını denk al ve karısına söyle eğer seni bırakıp giderse
00 Yorumla
+1 yılbilemedim garip bir olay ama erkeklere güven olmaz bence dikkatli yaklaşmalısın bu meseleye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bi kes hem evlenmis hemde sevgilim diyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim mi? Konu bu değil arkadaşlar dikkat çekmesi için yazdım tabikide sevgilim değil bu durumun içinden nasıl çıkacağım ben bunu düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur
00 Yorumla
+1 yılDef olmasını söyle bu irtibat çok tehlikeli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. :)) ne içmiş adam yaw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yere kadar iyi gidiyordun sonra bozdun hikayeyi kanki yeniden kurgula getir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerinde olsam onu eşini söylerim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlat. Ama ispat ister
00 YorumlaKonuşma. Evlendiyse seni bırakmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliyken mi adamla birlikte oldun?
016 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle anladım bunalr böyleler zaten gördukçe hayret ediyorum bunuda özgürlük adı altinda yapıyorlar bir keresinde
Soran+1 yılSiz ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz ne çektim siz biliyor musunuz hayır. Zorla gel benimle ol demedim bizim zaten ilişkimiz boyunca bu hep vardı dayanamadı ve teklif etti sahip çıkamadık nefsimize ne yapalım?
Soran+1 yılTek ben mi suçluyum?
- +1 yıl
İkinizde birbirinizden karaktersizsiniz hala gelip burada bir ben mi sucluyum diyorsun birbirinizi seviyorsanız evlenseydiniz o seni sevseydi başkasıyla evlenmezdi almanya falan gibi bahanelerde sunmazdı sen bu olaydan kullanilmışlığınla kalacaksın birde sizin gibiler ayrıldıktan sonra yeni iliskiye başlayıp evlenmeye kadar götürüyo evliliğe yakinkende yok ben gencliğimde hata yaptım falan diyolar karşidakinin gururunu kırıyorlar
Cevap sahibi+1 yılTek sen suçlu tabiki değilsin ama evli olduğunu bilmene rağmen bunu nasıl yapabildin çok tuhafsınız cidden neyse beni ilgilendirmiyor. sen adamın eşine hayatta söylemezsin artık çünkü o adamı rezil edeyim derken kendinde rezil olacaksın bu saaten sonra.
Soran+1 yılşu an ben evli değilim evli olan o. Karşısındaki insanda gerçekleri bilmeye mahkum ben kötüysem oda kötü.
Cevap sahibi+1 yılCidden karşıdaki insana anlatacakmısın her şeyi
Soran+1 yılKanıtlarıyla beraber yüz yüze anlatacağım benimde canım çok yandı susmak için direndim ama buraya kadar kimse kusura bakmasın.
- +1 yıl
Karşıda ki insana anlatmalı tabiki kendini onun yerine koysana evli olan kocan gitmiş bu yuva yıkıcı kişiyle birleşmişler bari yol yakinken o kadın da döner bu pisliklerin girdabina düşmez
Soran+1 yılBen mi rezil olacağım? Çok yazık ya gerçekten ben bi gaflete düşüp yaptım bunları anlatmaktan gocunmuyorum umrumda değil.
Cevap sahibi+1 yılAnlat tabi yazık o kadına bilmeye hakkı var. ama ben nedense anlatmayacaksın gibime geliyor, senin için ne düşünecekler peki sen hiç bunu düşündün mü bunu göz ardı edeceğini hiç zannetmiyorum
- +1 yıl
Tabiki sen zaten boyle bir şey den gocunmazsın çunkü sen busun kullanımlıksın sen anla allah iyi insanları sizin gibilerle karşılaştırmasın yuva yıkıcısınız sende kullanılıp bırakılmaya layıksın...
Soran+1 yılAhahhaha ne kadar komik seviyesiz ondan başkasıyla beraber olmadım anlaşılan kuyruğuna basılmış senin 🙃. İstesem bunu devam ettiririm ama ben engelleyip eşine anlatmakta çare buldum. Kullanımlık olan sen ve senin düşünce sistemin. 🙃
- +1 yıl
Senin için normalleşmiş bu sadece onunla birlikte oldum diyorsun ama sonra onu engellediğinde ve belki günun birinde başka bir adama aşık olduğunda ilişkiniz başlamadan bunlari anlat olur mu çünku sizin gibiler bunu evlendikten sonra anlatıyo ve o insanın dünyasını başına yikıyo ondan başkasıyla iliskiye girmedin o senin ilkin şimdi oda giderse artık sen kullanılip cöpe atılmış bir peceteden farksızsın
Soran+1 yılZihniyetinin Allah belasını versin inşallah kat ve kat fazlasını yaşarsın defol pisliğinde boğul
- +1 yıl
Bedduan sana geri donücek zinayı kötü gördüğüm için zihniyetim kötü oldu zina lan bu zina
Gizli Üye(18-24)+1 yıliletişimi kes kimsenin de yuvasini yikma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireleğin gittimi onda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herşeyi onda yaşadım.
Cevap sahibi+1 yılSadece bi defamı oldun
+1 yılAnlat
01 Yorumla
Soran+1 yılKıza mı
seni unutamamış
10 Yorumla
+1 yılKonuşma
00 Yorumla
+1 yılEngelle ya da numaranı değiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence mesafeyi koy
00 Yorumla
+1 yılNe insanlar var ya
00 YorumlaSence mantıklımı
00 Yorumla
+1 yılEngelle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Uzak dur derim,
00 Yorumla
+1 yılOkumadöm
00 YorumlaKonuşma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ya işte ikisi birden idare edersin sen
00 Yorumlaizin verme
10 Yorumla
+1 yılS et uğraşma
10 Yorumlagözünde kalmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatmalisin
00 Yorumla
+1 yılalkol almistir :D
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlendi ve hala benimle konuşmak istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım