Niye erkeklerin cogu sonradan pisman olup geri dönmek istiyo anlamiyorum önce o kadar laf söylüyolar 3 hafta sonra özledim diyolar hajdhsjwjs sanki oyuncakmis gibi
Bi tane çocuk vardı lisede çıktık sonra kavgalı şekilde ayrıldık düşman gibi olmuştuk liseden mezun olduk bana yazmaya başladı engelledim her yerden 2 ay sonra falan yine tekrar yazdı hep yazıyor 1 ay olsun 2 ay olsun kaç ay olursa olsun pat diye yazıyor takıntılı hâle getirdi sanırım bazen korkmuyor değilim işte neymiş efendim iyi değilmiş falan sanki ben psikolog veya doktorum Bunu niye anlattım bilmiyorum erkeklerin çoğu kız bulamayınca, boşta kalınca akıllarına şey gelir benim şöyle bi eski sevgilim vardı gidip yazayım kesin affeder gibisinden Her neyse işte dediğim gibi boşta kalmıştır
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gercekten böyle erkeklerden nefret ediyorum ya adam akilli sevemiyolar
Bunlar güccük erkekler 😂 Bir de ona özgüveni sen verdiysen uçup gitmiştir o. Karakteri daha oturmaya müsait birisine ilgi duyarsan sorun çözülür. Yoksa bu işin cinsiyeti yok, benim telefonumda da böyle yanıtsız mesajlar dolu.
Pismanlik degil bu. Erkekler yuzsuzdur bu konularda.. bosluga dusunce kimle zaman gecirsem diye beyin firtinasi yapip. Basit kolay tekrar ikna edebilecegini dusunduklerinin kapisini bi yoklar. Eger sende bossan biraz zaman gecirelim diye. Mantiken tutmayan kayis sonra nasil. tutsun yani at gibi gidip. it gibi gelenden pekde guzel seyler ummak caresiz ve saf insanlarin isidir. Mantiken zaten seni saf bulmasa tekrar kandirmaya calismaz.
Bu da yüzsüzlük ama gidiyorsan git kalıyorsan kal oynama.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden resmen benimle oynuyo kendisi hic istemiyodu düzgün sevemedi beni simdi de özledigini söylüyo Ben ne düsünebilirimki ve cidden canim cok yandi cok gec