Hep niye böyle oluyor?

Geçmişe karşı çok hüzünlü şeylerim var aileme karşı , babamla konuşurken bana hiçbir şey yapmadığını söyledim adamın defalarca kalbine oturmuş sürekli soruyor ne yapmamı istiyorsun ben sana ne yapmadım falan dedi sonra özür diledim abim benimle tartışma çıkardı adam yaşlanıyor ne bu ya dedi konuştu ettik işte bir şey istemiyorum felan dedim konu kapandı arkadaş çevrem hiç olmadı zaten arkadaş dediğim bir 4 tane vardı onlar da benimle sebep yokken iletişimi kesti bende hep arkadaşlarım için elimden geleni yaptım hediye aldım vs ama arkadaşlıktan da kaybettim aileme cahil ve yabozsun dedim anneme fikirlere açık değilsiniz dedim ama annemle ne kadar kavga etsem de onu çok seviyorum gerçekten onun için her şey yaparım çünkü hak ediyor. Ablam gile dedim ki sizden ablalık göremedim, ablam çok ağır konuştu benimle çünkü yinede hediye aldım Bir şey olmamış gibi diyor ki yeğenime x kişisi teyzeyle konuşuyor muyduk bu hayattan gerçekten hiçbir şey istemiyordum her konuda kaybettim okul aşk, arkadaş akla gelebilecek her türlü şey kaybettim gerçekten herşeyi anlıyorum birilerine burada akıl veriyorum olgun davranıyorum niyese bazen s*l*k gibi oluyorum. Kuzenim vardı benden 1 yaş küçük herşeyimi onunla paylaşıyorum ediyorum onun da gerçekten iki dediği bir tutmuyor , daha önce kavga ettik ben aklıydım 3 ay konuşmadım mesaj attı işte ne yapmaya çalışıyorsun ben seni seviyorum falan mesajıma cevap vermezsen evine kadar gelmek zorunda kalacağım dedi. Sonra başka bir şey daha duydum bugün sofra da bir şey oldu kuzenimle biz konsere gitmiştik. Ablam sofrada bir şey anlatıyor bende kuzenim mı dedi dedim yok dedi sesi yükseldi benim arkadaşım sizi takip ediyordu tek gittiğini mı sanıyordun dedi bende anneme ne oluyor ben 21 yaşındayım ahlaksız yanlış şeyler yapmadığım sürece konsere , etkinliklere katılabilirim dedim hakkım dedim çucuk değilim artık dedim annem mesele öyle değil dedi konuyu şey yapmak için öyle dedi dedi arkadaşı takıp etmiyordu dedi kuzenim söylemiş yani sonra anlatcam dedi. Kuzenim benim hakkımda herkese birşeyler anlatıyor Muş annem yaptığı çok yanlış dedi birilerinden duydum ve çok sinirlendim dedim mesaj atacaktım kalbi kırılacak diye atmadım dedi sana bunu yapmış dedi çok sinirlendim dedi senin 1 tane yakın arkadaşın olur ona sır verirsin kimseye güvenme bu saatten sonra da konuşma sır verme dedi ablan gilin yaptığı da yanlış ama sende terbiyesizlik yapma dedi ve takıntılı birisin dedi 2 senedir piskolaga gitmeyi düşünen biriyim 1 yıldırda kararımı vermiştim benim dil problemim var diye insanlar benimle arkadaşlık kurmadı bilmiyorum çok kızıyorum kendime ağlıyorum üzülüyorum. Ben insanlara ne yaptım diyorum. Çoğu şeyi anlatamadım uzamasın diye umarım anlarsınız.
Hep niye böyle oluyor?