Eşim Vardiyalı Çalışıyor ve Sürekli Mesai Yapıyor. Bende Sabit Vardiyadayim Ve Eşimi Sadece Hafta sonu görebiliyorum. Bu durum Evliligimize Zarar verir mi? ÇÜNKÜ çoğu zaman Bana soğuk yapıyor Ve Çalıştığı Yerde Tonlarca Erkek avcısı kız var. 😔
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok yok bu devirde herkes ekmeginin pesinde merak etme
Bende o. g. g vardiyali calisiyorum tek derdim gecim sikintisi
Cocugunuz Var mı ? Ben çocuk yapsam düzelir mi
Benim cocugum var ama
Uzun hikaye benimki sevmedigim aile baskisiyla evlendigim bir evliligim var
Seni seviyor sana deger veriyorsa Allahtan korkuyorsa seni aldatmaz ozel durumlar ne bilmiyorum
Allah Korkusu Yok Onda. O beni Bir kez Aldatri zaten. Ama Annem Babam Olmadığı için Terk edemedim. Kardeşlerim de Yok Yapayalnizim
Şimdi Aynı Şeyleri Yaşamaktan korkuyorum. Çocuk yapsam belki Bağlanır Eve gelmek ister bilmiyorum
Olabilir belki ama sen calisip kendi ayaklarin ustune durabilecekmisin o giderse cocukla
Hayır Gitmesin. Allah O günü göstermesin bana canımı Alsın Yine de göstermesin
Eşine soyle soguk yapmasın sana. Bizim orada bana yürüyenler var de.
Söyledim Ki gerçekten De Var. Ama Ben Hepsini tersliyorum Sadece onu istiyorum Kimseyi istemiyorum Eşimle Mutlu olmak istiyorum. Helalim varken neden Harama bulasayim
Mutluluk helale harama baksa keşke
Onunla Mutluyum Ben Sadecw
Ok👍
Erkek dediğin eve gelir gelmez karısını kucaklayıp yatak odasına goturur. Evire cevire...
Iliskiniz tam tersi olmuş. Başım ağrıyor bugün olmaz diyor mu peki? Ahahah
İşteyken yazışın konuşun şımart evde olsan keşke falan de seni arzulamasını sağla
Konuyu Açtığım zaman Bana Sapık mısın Kapat şu konuları diyor.
Ne sapıklığı ya eşin senin fazla geri kafalı düşünceli senden çok asıl onun düşünmesi lazım bu evliliği nasıl kurtarabilirim diye belli ki kendisi yetersiz kalıyor çaba göstermiyor
Evet O öyle söyledi Diye Ben bile Kendimi Sapık sandım. Sesimi çıkarmadım bir daha.
E haftada bir kere belki o işi yapıyorsunuz etkiler tabi
Ama Kendi İstemiyor Nasıl Onu kendime Çekebilirim
Yani birbirnize zaman ayiramayinca uzaklasiyorsun tabi
Kendi böyle Yapıyor Bu duruma O getiriyor. İşini değiştirmesini söyledim Değiştirmem diyor
Ihtiyac yoksa sen biraj tabi meslegin uzerine degilse
Yok mesleğim üzerine Değil Bende Bırakmayı düşünüyorum Ama Bu Sefer Kendi İhtiyaçlarımi Karsilayamam😔
Ihtiyaclarini da kocan karsilasin sen onunla ilgilen
Karsilayamiyor Ben ona destek oluyorum üstüne. Keşke Hic olmasaydım Kötü Olan Ben oldum
Hayır Özele yazmıyorum Teşekkür ederim Düşünceniz için
Rica ederim ben tesekkur ederim
Nerede çalışıyor bide iş yerleriniz uzak mı birbirine
Fabrikada Çalışıyor Evet İş yerlerimiz Uzak.
Hadi ya yakın olsa öğlen arası birlikte geçirirsiniz en azından görüntülü ara sürekli
Keşke Öyle Olsaydı
Dost acı söyler dürüst olucam senin eşin de bi haltlar var belli ki karışmıyorsun diye de duzenını bozmuyor ama ciddi konuş sen ben mutlu değilim bu şekilde de çocuk var mı peki? Yoksa daha iyi olmadan hallet hayatını mahvetme bu adamla sana değer vermeyen biriyle
Çocuğum Yok henüz.
O böyle diye çocuk Yapmayı hiç düşünmedim
Konuştum Onunla Kaç kere. Ama Değişen birsey Olmadı işini Hep benden Öncü Tuttu
Ben olsam bi ayrılık düşünürdüm böyle ömür boyu şüpheyle yasıycagına boşanırsın bş süre üzülürsün ömür boyu üzülcegine
Kaç yıllık evlisin?
1 yıllık Evliyim
Ayrılamam Çünkü Gidicek Ailem yok Annemi Babamı evlendikten sonra Kaybettim Kardeşlerim de yok
E ama çalışan birisin kendine hayat kurabilirsin
1 yılda böyle önemsemeyen ilerleyen zamanda nolur
Yapamam Kiralar Çok Fazla Pahalı, Ve Yalnız başıma Çok zor
Kaç yaşındasın?
Evliliğin tehlikede dostum. Ben sana söyliyim
Farkındayım
İşini bırakmalısın yoksa aldatır ya da sen de aldatabilirsin.
Ben onu aldatmam Aklımın ucundan bile geçmiyor. Sadece Onu istiyorum O olsun istiyorum. Ama O bence beni Aldatıyor Hissediyorum Ben bunu Kadınlar Hisseder
KADINLAR hisseder dostum. Ama yanlış anlamada bunu düşündükce senin psikolojin bozulacak ve dışa bakmaya baslıcaksın cünkü gururun yerlere inecek seni zor dönemler bekliyor aldattığını düşünüyorsun cünkü ve kafanda bir kurt var bu kurt seni yer bitirir
Psikolojim bozuldu Zaten Ölmeyi düşündüm Yapamadım. Neden kendime Zarar Vereyim dedim Belki kendimi değiştirirsem Bu evliliği kurtarabilirim diye düşündüm İnşallah Yapabilirim
Dostum senin ne eksiğin var ki ölmeyi çözüm olarak görüyorsun çalışıyorsun destek veriyorsun neden ölmek. Bu aldatmayı yapıyorsa dahi onun serefsizligidir. Baktın olmuyor ayrılırsın ölmek gereksiz hele ki aldatan bir karaktersiz için
Annemle Babamı Kaybettim Kardeşlerim de yok Ayrılamam Duzeltmeliyim
Öncelikle başın sağolsun.
Kendi ayaklarının üzerinde duracak bir kazancın varsa buna yenilme dostum.
Sen kadınsın senin gözlerine bakarak seni aldatacak ve aynı yatağa yıllarca gireceksin bu sence hak mıdır.
Allah Razi olsun. Asgari ücretle Çalışıyorum. Ve Ödediğim Kredim de Var. Tek Başıma Çok zor İmkansız Kötü yollara Düşerim diye Korkuyorum Daha kotusunun olmasından korkuyorum bu zamana Kadar Babamın kızı oldum hep. O şu an Hayatta olmasa Bile Ben Yanlış bir insan olmak istemiyorum. Hayat şartları şu an çok kötü
İşin çok zor dostum. Belki de zamanı geldiğinde seni sevecek birini bulman gerekir asgari ile bir eve cıkarsan sadece karnın doyar. KÖTÜ YOL felan düşünme bence ama hayatın su an zindan olmuş.
Bu devirde Gerçekten Seven Sahiplenen Erkek Yok. Bir kere Evlendim Bosanmiyim Sahip çıkayım O benim Namusum Diyen birileri Yok
Kişiye göre değişir bu sahip olmak benim namusum demekle olmuyor.
Kadına ilgi şevkat saygı göstermen cinsel olarak da tatmin etmen gerekiyor.
Ama görüyorum ki eşin sana saygı göstermiyor
Mesaiye kalmasın biraz daha beraber olursujuz
Söylüyorum Ama Kalıyor Beni Hiç dinlemiyor
Acaba başka bkrsey mi mesai ayağına
Bilmiyorum bir yerden sonra Bende uyumak zorunda Kalıyorum Sabah işe gittiğim için Beklemekten bunaldim
İllaki bekleyemezsin o kadar
Evet bekleyemem
Oturup konus nereye kadar böyle
Konuştum ama işi hep benden önce geliyor. İlişkiye bile ben diyince giriyoruz yani mecburiyet gibi bir görev gibi görüyor. Başka türlü gelmiyor
Zaten Onu da Sadece Hafta sonu yasayabiliyoruz Ayda 2 veya 3 kez işte
Ayda 2 3 nedir ya, olacak iş değil, 2 güne bir olması gerek
Daha önceden çok ilişki Hayatı olduğu için soğumuş olduğunu düşünüyorum Bilmiyorumm o yorgun olduğunu söylüyor bana hep
Bence öyle birsey yok, aksine alışan birisi böyle olmaz, aynı şekilde devam etmek ister
Belki de Beni beğenmiyor
Niçin öyle dedin ki
Kilo aldım Baya Ondandır belki
Severse görmez
Kilolu musun da
Aldım Baya
Vermeye calis ama ondan değildir olsa dile getirir bence
Ayrı mı yatıyor senden birde evde falan hep telde mi vakit geçiriyor
Yapmaz bence telefonuna bakmıyor musun
Onu göremiyorum Ki Telefonuna Bakayım. Mesela Sabah görüyorum günaydın diyorum ise gidiyorum. Diğer Vardiyasında Hoş geldin diyorum. Uyuyoruz Diğer Vardiyasında Uyuyor uyanıyor ise Gidiyor.
Cinsel yaşantınızda yok galiba anladığım kadarıyla
Yok. Bazen ona Mesajla Dile Getirmeye Çalışıyorum, Sapık mısın Kapat şu konuları diyor
Özelden Yazsam ne değişir Konu bundan ibaret işte
Yani söylemek istediğim bir kaç şey vardı
Özele yazmıyorum Kusura Bakmayın
Sen bilirsin kanki ne diyim
İlla kötüyü düşünmemek lazım.
Ne bileyim Onu çok seviyorum İçimde Bazı hisler var Umarim Yanılırım
Konuş o zaman eşinle, niye soğuk olduğunu sor.
Bir sıkıntınız olup olmadığını, sor.
Konuşmak çoğu şeyin ilacıdır.
Konuştuk Hiç bir sorun yok diyor. Benim Ne Yapmam Lazım bu durumda bilmiyorum
Biraz daha izle durumu ama bir şey yoksa da boş yere üstüne gitme.
Izliycem Bu durumda Kendime Farklı bir Alan olusturmam Gerekiyor onu Dünyamın Merkezi Yaptım O merkezden Onu çıkarmam lazım. Yeni hobiler Yeni Alanlar oluşturmayı düşünüyorum
Bu konuda çok haklısınız.
Başka bir yol bırakmadı Bana İcim günlerdir O kadar kötü ki Yaptığım hiç bir şey Zevk vermiyor bana
Artık Sorunu Kendimde Aramaya Başladım Ve degistirmeye Karar verdim Kendimi Baştan Degisicem
Bakın ilişkilerde hem kendinize saygınız olacak hem karşınızdakine. Ayrıca özgüveninizi de boş yere yıktırmayın kimseye.
Olmayan şeyler için boşuna üzülmeyen. Bir şey olduğunda da karşınızdakinin hatalarını benim suçum benim yüzümden diyerek üstlenmeyin. Kendinizi kötü hissetmeyin.
Sorun sizde falan değil, hayat her anlamda müşterek. Sorunu kim çıkartıyorsa problem/ sorun ondadır.
Kendinize dediğiniz gibi hobiler, uğraşlar edinin. Önce siziniz bu hayatta.
Elimden Gelen Herseyi Yapacağım Yoksa Deliricem
Önce kendinizi düşünün hanımefendi, sonrası zaten düşünülür. Önce sizin iyiliğiniz. Yapın elinizden geleni, sorunlar da çözülür bir şekilde.
İstemeye Istemeye Bu duruma düşmek çok zor. Ama Ben düştüm. Kendim Kalkmam Lazım evet yapicam Onun Artık Beni Fark etmesini sagliycam
Başarılar diliyorum, kararlılık ve mutluluk diliyorum :)
Çok Teşekkür ederim İnşallah Başarılı olurum İnşallah Ve Allah Hayırlı Kapılar Açar Bana Umarim.
İnşallah :)
Yanı çok uzatmamak gerekir arayı
Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben artık soğudum çünkü 😡
Ben ondan soğumadim. Keşke soğusam Keşke Artık sevmesem içimdeki Bütün Güzel duyguları Ve kötü duyguları Alsa Allah içimden sıradan Bir İnsan gibi görsem onu ama Öyle değil işte.
Nefret ediyorum bu ilgisiz eşlerden cinsellik de yok nasıl dayanıyorsunuz ikiniz de diyeceğim de ben de yaşıyorum aynı şeyleri kaç senedir 😡😡😡
Ben Onu hep bekliyorum. Ama Onun Bekleyip beklemediğini bilmiyorum belki de Aldatıyor. Bir kere Yaşattı zaten Bana Bunu Şimdi de Aynı mı Bilmiyorum Bilemem
Nasıl yaşattı e ilgisiz çocuk yoksa niye devam ediyorsun 😡
Gidecek yerim olmadığı için. Annemi babamı Kaybettim. Ve Kardeşlerim de yok
Anladım Allah rahmet eylesin üzüldüm,😡😔
Allah Razi olsun
İşte mi sen söyle bugünler de kalmasın mesaiye o zaman
Söyledim Kalmaz belki Bakalım
Kaç gün oldu burçlar ne
yatakda
Yatağa Girmiyor Ki İsteksiz. Bana karşı mı öyle normalde mi Öyle bilmiyorum. Haftada 1 bazen oluyor Bazen Ayda 3 kez falan Sayılıyor yani oda Çok sürmüyor Hic bir şey anlamıyorsun
hmmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur...