Bir evlilik sorunsalı?

Günaydın öncelikle ☺️

biraz uzun yazacağım ama yorumlarınızı merak ediyorum.2006 yılında 1. evlilgimi yaptım ve bundan bir çocuğum var.. neyse ondan boşandım ve görücü usulü ile biriyle evlendim.. birbirimizi hiç tanimiyoduk ama ben ona delice aşık oldum.. tabiki karşılıklı değildi.. o kişinin hayatı da bana göre değildi ve ayrıldık bir sene sonunda. aradan çok geçmedi ben 2014 yılında 3. evliligimi yaptım.. bir kızım oldu ve 3 yıl önce alkol, işsizlik sebebiyle boşandık.. derken çocuk çok fazlasıyla rezil oldu ve bende tehdit şantaj derken geri döndüm. ayni adamla tekrar evlendim maalesef.. şimdi evimizde zerre bereket yok, huzur yok , heran kavga çıkabilir bir ortamda yaşıyoruz.. eşime boşanmak istiyorum dediğimde direk çocuğu bana ver s*git diyo cocugu almadan da asla asla gitmem sen git diyorum gitmem diyo. neyse gece iyi olduğumuz bir gün yine alkol ortamı zaten, konu nerden açıldıysa ikinci kocama geldi.. sen onu çok seviyorum hala da öyle unutamiyosun dedi. dedim o baskaydi.. geldi gitti. benimle ne hatirliyosun 11 yıllık hayatımızda dedi. bende doğruyu söylemek kavga dan başka bişey yok dedim. ama onun her anını hatirliyosun hergun hemde dedi. ben de dedimki tamam başkasını sevdiğini düşünüyorsan benimle nede evlisin? Aşırı derecede ayrılmak istiyorum bu adamdan.. cikmazlardayim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. her ictiginde benimle kavga etmesinden de bıktım.. ve herzaman da eski kocamı hatırlatmasından da bıktım.. ben bu adama napiyim ne diyim sizce? Siz olsanız ne yapardınız?

Bir evlilik sorunsalı?