Evlilik sorunsalı?

Arkadaşlar evleniyorum ama zerre hevesim yok , kalmadı. 8 aydır nişanlıyım 4 aydır nikahliyim eşimin durumu iyi şükür ağustosta düğünümüz var ve çekim yapılmayacağını söyledi tamam kına olmasın dedim ama düğünde mutlaka istediğimi söyledim sonuçta 1 kere giyiyorum ben o gelinliği bu kadarı hakkım diye düşünüyorum ama gerek yok zaten düğün salonu çekiyor (10 poz ailelerle) onlarla photoshop yaptiririz dedi gerçekten cok canımı sıktı sustum ben senin suratını çekemem surat yapmaya devam edeceksen kapat deyince tepem attı kapattım bir daha da aramadı bende aramadım ve şu an napacagimi bilmiyorum bu kadar evlenen insanların bizden ne farkı var anlamiyorum çok seviyorum kendisini ama bu aklı yüzünden hiç birseyi hak ettiğini düşünmüyorum alttan almayı da düşünmüyorum ki bugüne kadar yaptırcam kapadokyaya gidicez vs diye heveslendirende kendisiydi şimdi neden benim gözümde koyuyor bütün bunları gerekirse nişanda takilanlarla ayarlayacağımı söyledim onlarla beşi bir yerde yapacakmış istemiyorum altın felan yeter ki bana yıllar sonra bile olsa bir hatıra bırak dedim yok diyor başka bişey demiyor bildiğim tek bişey var ki yatıp kalkıp kafasını kekecegim asır geçse ölsem gitsem kemiklerim kalsa bile yine bunu gözümde koyduğu için başına kalkacağım o zaman neler olur bilmiyorum ailemle mi konuşayım ailesiyle mi konuşayım napayım bilmiyorum
Evlilik sorunsalı?