Nişanlılığım ve evliliğim tehlikde

İyi günler dilerim herkese.Benim bir sorum olacak ve özellikle benim gibi sorun yaşayan,yaşamış herkesten fikir bekliyorum.Şu an 5 aydır nişanlıyım.Herşeyimizi nişana kadar dört dörtlük yaşadık aşk adına.Geleceğe dair her konuda sırt sırta olacağımız konuştuk.Bu nedenle de evlilik kararı aldıkAilem nişan öncesi nişanlım işten geç çıktığında ben onu alamazsam yoldan herhangi bir duraktan alıp arabayla evine bile bırakırdı,annem,babam birgün sesini duymasalar huzursuz olurlardı,hatta annem elini öper yüzüne sürerdi meleğim diye severdi.Ancak nişandan sonra herşey bozuldu.Kız tarafı nişanda yaşanan bazı aksaklıkları dert ederek sorunu büyüttü ve aşılmaz konuma getirdi.Onların nedeni ise annemin nişanda şakayla karışık bazı sözler söylemesi ve maddi anlamda bazı eksikliker bulunması.Bunu anlayınca da annem hata ettim deyip,kusura bakmayın diye özürdiledi.Bu süreçten sonra düğün hazırlıklarına başlanacaktı ancak kız tarafı özellikle nişanlımın annesi düğünden önce konuşacak,yapılacak çok şey var deyip herşeyi körükledi.Ve ben ve ailemden düğün öncesi bir ev almamı talep etti.Özellikle anneme karşı büyük bir cephe oluşturdular kendi içlerinde.Hangi anne ve aile oğlunun,kızının mutsuzluğu üstüne bir mutluluk kurabilir ki?.Şu an ilişkim bitme noktasında.Ev alacak bir durumum açıkçası yok herşeyi baştan konuşmuştuk böyle bir sözüm de olmadı,her zaman herşeyin zamanla olacağını konuştuk ve konuştum.Bu sorunların üzerine ben de oldukça agresif davranışlar sergiledim.Maddiyatı ve bir evi sorun etmyen nişanlım da şimdi annesi gibi ev alıyor musun,almıyor musun diye bana soruyor.Bunun cevabını kendiside biliyor.Bu beni çılgına çeviriyor.Nişanlımın annesi her fırsatta net olalım demekle neyi kastediyor.İnanılmaz bir şekilde aramızı soğuttu bu olay aklım almıyor.Geçmişte yaşadığım olumsuz bir ilişkim olmuştu.Nişanlımla geçmişe dair konuştuğumuzda geçmişin beni ilgilendirmez demişti.Ben de mutluluğuma gölge düşmesin diye bunu ısrar ederek söylemek istemedim.Acaba bu kulaklarına gitmiş midir diye düşünmekteyim.Aklım almıyor bu konuları artık.Alçak gönüllü nişanlım gitmiş kibir ve kasavet dolu bir insana dönüşmüş bir vaziyette.Maddi anlamda sürekli sorgulanıyorum.Ancak evimi ve eşimi geçindirecek bir maaşım da var.Diğerleriyle kıyaslanmalara tabi tutuldum,manevi olarak çok yaralandım.Kafam oldukça karışık,işimde özellikle geriye gitmekteyim,dikkat dağınıklığım had safhada.Üzüldüğüm tek şey var muhteşem bir ilişkinin geçmişi aklıma geliyor ve kendi kendime seviyorum diyorum,sevmişim diyorum.Neden böyle oldunun üzüntüsünü yaşıyorum kendimce.Sizlerden bir fikir,yorum bekliyorum.Saygıyla kalın...
Nişanlılığım ve evliliğim tehlikde