selam
geçmişi çok özlüyorum. Çok uzağa da gitmeye gerek yok geçen seneyi bile çok özledim. Çok kötü hissediyorum içimdeki şeyi anlatamıyorum. Ben ağlayamam hiç ama içim bi garip oluyo midem bulanıyo ağlamak istiyorum. Çok özlüyorum, o anlarda takılı kalmaktan geleceğime yönelemiyorum. En basiti bi şarkı açıyorum anısı olan. Film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo her şey. Sevdiğim herşeyi, herkesi tek tek kaybettiğimi fark ediyorum içim parçalanıyo. Bazen boş boş etrafıma bakarken eskiyle bağlantılı bi eşya görüyorum yine çok kötü hissediyorum. Ben nasıl kurtulucam bu histen.
geçmişi çok özlüyorum. Çok uzağa da gitmeye gerek yok geçen seneyi bile çok özledim. Çok kötü hissediyorum içimdeki şeyi anlatamıyorum. Ben ağlayamam hiç ama içim bi garip oluyo midem bulanıyo ağlamak istiyorum. Çok özlüyorum, o anlarda takılı kalmaktan geleceğime yönelemiyorum. En basiti bi şarkı açıyorum anısı olan. Film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo her şey. Sevdiğim herşeyi, herkesi tek tek kaybettiğimi fark ediyorum içim parçalanıyo. Bazen boş boş etrafıma bakarken eskiyle bağlantılı bi eşya görüyorum yine çok kötü hissediyorum. Ben nasıl kurtulucam bu histen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
içinde kalan ukde geçmişini sana özleten güzel bi mazi kalmış geride şimdiki zamanın ise muhtelemen hayal kırıklıklarıyla dolu doğru bilmişmiyim
evet mutlu olduğum yanımda sevdiklerimin olduğu günleri çok özledim
bugününe şükret bol bol salavat getir içini huzurla doldur cancazım geçmişimizde herkese fazla değer verdik ama sırtımızdan vurulan biz olduk çok şükür ki bu durum bizi daha güçlü yapar rabbim gönlüne göre versin herşeyi senin için de dua edicem
teşekkür ederim<3
Yeniden arkadaşlık ederek veya o eski arkadaşların ile buluşmayı dene
hepsini kaybettim, hepsinden kazık yedim ama özlüyorum
Hayır sakın böyle düşünme sana zarar veren şeyleri sen niye özlüyorsun
Vallahi bende hepsiyle aram kötü
Benim yorumuma niye yazıyorsunuz defneözkaya
Yazdım da noldu
Biz konuşuyorduk ondan
biliyorum farkındayım ama özlüyorum işte. Biri vardı seviyodu daha doğrusu sever gibi yapıyordu ben mış gibi yaptığını sonradan anladım tabi bi anda hiçbi b0k olmamış gibi bıraktı. Onu gerçekten çok özlüyorum artık istemiyorum ama özlüyorum. En yakın arkadaşım benim dokunmaya çekindiğim kişiye yanaştı. Diğeri en zor zamanımda beni yalnız bıraktı. Hepsinden nefret ediyorum ama kahretsin ki yine de özlüyorum.
Seninki özlemek değil boşluktan napicagini bilmiyorsun
belki de
Kaç yaşındasın
19
Daha gençsin bu gibi dusunceler aklını mantığını zora sokar sana tavsiyem devam eden hayatına eğitimine odaklan
teşekkür ederim
Gün geçtikçe eskiden ne kadar çok eğlendiğim ve şu an boşa yaşıyormuş hissi
tam olarak öyle
çocukluğumu özlüyorum daha özgürdüm o zamanlar şimdi iş okul filan
Bende öyleyim çocukluğumdan beri hatta burcun ne
Sen niye hayattan bu kadar soyutladin kendini
@1adam1sensiz aslan
yanlış etiketledim
gecmisinin amng
sg şurdan a*m*k
amsz ne faydasi var gecmis dikenli mayin tarlasi
farkındayım a*m*k sorun bana acı çektiren insanlarla dolu sktimin geçmini özlemem
özleme amng..
olmuyo ki
benle takil
Bende özluyorum 🙄
keşke geri dönebilsek
Bitti 😥
böyle bitmeseydi, bu son hiç hoşuma gitmedi
Bitsin bir an önce bu çile
bitmiyo ki her geçen gün bi dert bitiyo diğeri başlıyo
Biticek bir gün derdi kastetetmiyorum ölecec
çabuk olsa fena olmaz
Aile falan olmasa bos yer bu dunya intihar etmememk için hicbir sebeb olmazdı