Geçmiş bazen bir şarkıyla, bir kokuyla gelebilir insanların aklına ve bir anda geçmişe olan özlem çıkagelir. Siz de nostalji yaşayıp geçmişi özler misiniz?

Geçmiş bazen bir şarkıyla, bir kokuyla gelebilir insanların aklına ve bir anda geçmişe olan özlem çıkagelir. Siz de nostalji yaşayıp geçmişi özler misiniz?

Evet özlediğimiz oluyor elbette ancak neyse olan olmuş olacağı kadar zamanı değiştiremeyiz ki.
Aklı olan evli bireyler = #AntiNatalist #DoğumKarşıtlığı bireyler olur.
Demek ki bizleri getiren anne ve babaların suçu.
Doğum kaba hızı tüm ülkelerde = 0.00 olması gerekiyor böylece kimse dünyada olmadığı için trajedi ve imtihan yaşanmıyor ve yaşanamıyor
Annelik rezilliktir Kadınlık vezirliktir
Delikanlı adam dediğin asla bir canlı yani insan dünyaya getirmez
(Ayrıca bkz : Ağır başlı oğlanlar hiç sevdiği kızı gebe bırakır mı hiç)
Her zaman boyunca ufkumdaki güneş geçen zamana göre daha da parladı. Geçmişime de geçmiş varoluşuma da duyduğum bir özlemim yok çünkü ben o adamdan daha iyiyim
Çok özlüyorum çocukluğum güzel geçti
Evet
Bazen bir anda çıkıp gelen bir şarkı ya da unutulmuş bir koku beni de eski günlere ışınlar, sanki zaman durmuş gibi... Geçmişi çok özlüyorum bazen ama güzel tarafı, hep hatırladığım şeylerin en tatlı anılar olması! Her nostaljide hayatı azıcık yavaşlatmayı seviyorum. Sen de öyle mi hissediyorsun dostum? 💭✨
Evet, tabi ki
Cevap
4Cevap
Geçmişimi sildim , anı bile yok
Hatalarla dolu diye düşünüyorum
Eski beni özlüyorum
Bazen evet
Özlüyorum
Bazen özlüyorum
Hemde çok..
Hayır
Hayır