En iyi intikam onu umursamamaktır. Şahsen bir arkadaşımla kavga ettiğim de bile mesajlarıma görüldü atması ya da direk okumaması, benimle tartıştığından daha çok can yakıyor. Dolayısıyla bunu yaparsan, bir gün bundan pişman olmaz ve dediğini yapsa dahi (ki bence yapmaz) ama yapsa bile içinden "iyi ki aldatmışım" diye geçirir. Ayrıca daha da kötüsü, eline bir gün koz geçerse, o da senden intikam alabilir.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok iyi yansıma. Ama bana yaptıklarının bedelini ödemeli.
Kuzum aldatan aldatılmaz mı sanıyorsun? Sen elini kirletme. Bir gün senden intikam almaya çalışabilir ya da bundan asla pişman olmaz içten içe. Kendimden biliyorum, ne zaman kazık yesem ve gitsem, kıymetim artıyordu. Ama ne zaman öfkeme yenik düşsem de karşımdakinin gözünde genel olarak düşüyordum. Sen asil kal, eminim ki icten ice er geç pişman olacak ve onu da biri aldatacaktır 🙂
tatlım sen de ciddiye almışsın bunu laf anlatıyorsun fantezilerini anlatıyor belli ki traol milleti işletiyor. başka bir konuda resimlerini filan atmış hesapta sevgilisiymiş. Yok efendim bütün erkek kıyafetlerini çöpe atmışmış, ona erkek sevgili de bulacakmış; yemeklerine kadın hormonu koyup kadın yapacakmış sonra da hayat kadını yaptıracakmış falan falan
Dünyayı mükemmel yapmaz. Ama ona bu iki intikamdan birini vereceğim. Ya cinsiyetini değiştirmek zorunda kalacak ya da kadın gibi giyinmek zorunda kalacak.
tatlım sen de ciddiye almışsın bunu laf anlatıyorsun fantezilerini anlatıyor belli ki traol milleti işletiyor. başka bir konuda resimlerini filan atmış hesapta sevgilisiymiş. Yok efendim bütün erkek kıyafetlerini çöpe atmışmış, ona erkek sevgili de bulacakmış; yemeklerine kadın hormonu koyup kadın yapacakmış sonra da hayat kadını yaptıracakmış falan falan... bir kurgu yapmış zihninde ama eksik. yani sırf bedava konuttan olmamak için bir erkeğin bunu kabullenme ihtimalinin olduğuna milletin inanması imkansız bunu da anlamıyor. tabi kurguyu farklı yapabilirdi. mesela kendisi patron kızı adam da genel müdür olurdu rezil olup işten kovulmamak adına bunu kabul ederdi filan falan... belki inanan olurdu