Erkek arkadaşım karısıyla ayrılmamış beni kandırmış nasıl intikam alabilirim?

Biz ilk 2021 de gördük birbirimizi o, o zamanlar kokoreç arabasıyla yolun başında durur bana bakardı ve sürekli sahte bi hesapla hikayelerimi açardı (bi gün profil koyunca hesabın sahibi olduğunu anladım) neyse üç yıl geçti ve bana yine istek attı ama hemen geri çekti ben de oyun mu oynuyoruz dedim neyse konuşmaya başladık isteği niye sildin görmesini istemediğin biri mi var evli misin dedim hayır evliydim ayrıldım bi kızım var dedi 2021 de evlenmiş ve 2022 de kızı olmuş neyse biz buluştuk ben yıllar sonra birine bağlandım çok mutluydum her şey güzel gidiyordu ama içime şüphe düştü e devletini at demek yerine karısının hesabını bulmaya çalıştım ve profilde sevgilimle fotoğrafı duruyordu şok oldum sahte hesapla istek attım ve 2022 de doğan bir kızları benimle tanışmadan bi ay önce doğan başka bi kızı daha olduğunu gördüm bana seni kaybetmek istemiyorum o yüzden söylemedim ama boşanacağım falan dedi inanmadım ayrıldım yalvardı ağladı ev tuttum ayrı eve çıktım dedi geceleri o evden fotoğraf atıyordu kapıma araba park edip uyuyordu karımın babasına borcum var iki ay içinde ödeyip dava açıcam dedi ben de ayrı evde olmasına güvenip iki ay bekleyeceğimi ama aramızda sarılma bile olmayacağını söyledim kabul etti ve buluştuk gece 12 de beni emlakçımız aradı (akşam aradım meşguldü ne zaman müsait olursunuz geri dönmem için dedi ben de gece 2 ye kadar bile uyanığım arayabilirsiniz dedim) adam aramış ve profil fotoğrafı vardı o ismi görmeyip profile baktı ters yaptı ben de ekran kilidini açıp bak emlakçı bu dedim ama bakmadı bile ertesi gün yani cumartesi oldu bana hiç yazmadı ve pazar günü yani dün karısının hesabına baktım ve denize gitmişler karısına sarılıp fotoğraf çekmiş belki de pazar günü oraya gideceği için ayrılmaya bahane aradı ayrılması umrumda değil ama canı yansın istiyorum aklımda arabasına adımı çizmek var mesela ya da tekel dükkanını dağıtmak ben bu adamın evli olduğunu bilmiyorken kardeşlerime arkadaşlarıma anlattım ya öğrenirlerse beni nasıl zora soktuğunu anlasın

Erkek arkadaşım karısıyla ayrılmamış beni kandırmış nasıl intikam alabilirim?