12 yıllık sevgilim beni aldatmış. Ondan nasıl intikam alırım?

12 yıllık ilişkimiz vardı zaman zaman tartışmalar kıskançlıklar olsa yine anlaşıyorduk. İki gün önce mesajlarını yakaladım bir çok kişiye "selam nasılsın" yazmış ama cevap veren olmamış ona, içlerinden bir tane vardı onu bana göstermek istemedi ve sildi mesajı, "neden sildin ne vardı orada dedim." "Bir şey yok bilmiyorum görmeni istemedim." Dedi. "bir şey yoksa niye siliyorsun o zaman." dedim. Benimle konuşurken yere bakıyor yüzüme bile bakmıyor. Elimde kahve vardı üstüne döktüm. Birde tokat attım ağlayarak uzaklaştım yanından. Yıllarca ismimi bile söylemeyen adam arabayla peşime düştü sonra gel arabaya diyor ismimi söyleyerek. Binmedim binermiyim ben daha o arabaya ağlaya ağlaya baya bir yol yürüdüm ama güzel yürüdüm iyi geldi bana o yol. Şimdi arkadaşlar çok uzattım ama benim içim hala soğmadı 12 yıl boyunca ben bu adama sadık kaldım kimseyle konuşmadım sadece tek yönüm kendisi oldu. Ancak o beni aptal yerine koydu. Ben bunun canını yakmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bana bir akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
İntikam başarıyla alınmıştır arkadaşlar...👌
12 yıllık sevgilim beni aldatmış. Ondan nasıl intikam alırım?