Sevgilim şiddet uyguladı, bu ilişki ne olur?

Sevgilimle bir gün konuşuyorduk. Bir konu üzerine beni yanlış anladı. Ve tartışmaya başladık. İkimiz de alkollüyken oldu ama çok içmemiştik. Sonra evi terketmeye karar verdim. Beni kolumdan tutup koltuğa fırlattı. Kolumda tuttuğu yerlerin izi geçmedi. Morluk var. Suratıma da tokat attı. Şok oldum. Sonra bir arkadaşını ara gidecek kimsen yok mu seni oraya birakiyim ben sana vurdum başka zarar vermek istemiyorum oraya birakiyim diyip durdu. Ama biliyor ki o saatte hiçbir yere gidemem. Tabi tartışma anında ettiği hakaretleri de unutmuş değilim. Sonra ben ayrılmaya karar verdim. Telden engelledim. Uyuduğu gibi çıktım evden. Okuluma kadar gelmiş benle konuşmadan da gitmeyecekmis. İş güvenliklere falan yansıdı. Oturduk konuştuk affedemem dedim. Baya ağladı. İlk defa yaptım ve sevdiğim birine yaptım. Bir şans ver. Bir daha yapmiycam dedi. ama ben düşünüyorum şimdi bilmiyorum devam etmeli miyim etmemeli mi? İlerde böyle olur mu olmaz mı. Dedim ki sil baştan baslayalim o zaman seni yeniden tanımaya basliycam. Duruma göre sevgili oluruz. Tamam dedi. Bunun üstünden bir hafta geçti. Bana diyor ki ben senin sevginden emin değilim altı boş görünüyor. Falan filan. Yani bu söylenir mi ben onun o hatasını affetmisim. Sonuç olarak bu ilişki güzel biter mi yoksa boka sarar mi?
Sevgilim şiddet uyguladı, bu ilişki ne olur?