Dekoltesiz...
burada sordum.. diyolar dekolteyle 2 dk dada...
Ama o tip erkek isyemiyorum... ağir efendi...
burada sordum.. diyolar dekolteyle 2 dk dada...
Ama o tip erkek isyemiyorum... ağir efendi...
Daha aranızda bir şey yok daha oğlanın ilgisini çekmemişsin kalkıp evlilik diyorsun pardon ama bu kafayla biraz zor çekersin ilgisini. Öncelikle gerçek olmanı tavsiye ederim. Dediğim gibi daha ortada fol yok yumurta yok kalkıp evlilikten bahsediyorsun fazlasıyla saçma bir durum.
Eğer sen 2 günlük bir şey istemiyorsan gerçekten ondan etkilendiysen hoşlanıyorsan veya seviyorsan onu karakterinle etkilemeye çalışacaksın tabii ki. Ona yakın ol onun arkadaşı dostu ol onunla iletişime geç. Zamanla zaten olursa olur olmazsa da fazla zorlamanın gereği yok. Uzaktan uzağa 1 2 selamla olmaz demek istediğim. Onunla arkadaş ol aynı ortamlarda bulunma ya çalış gözünün önünde olmaya çalış.
Problem uzağiz. 2 saat yol var..1 kere denk gelik...
Instada konuştuk... o kadar
Cevap
9Cevap
Ben karakter ve kişiliği bakıyorum zaten duruş olmadan ilgi çekilmez güzelliğe vücuda bakanda niyeti bellidir
Ilk baktında beyin görunmuyo
Yapcamda.. uzak... belki ayda 1 denk gelirsek... ortak arkadaşlarla
Gülümseyen ve tatlı dilli biri dikkat çeker
Aslında öeyim ama erkeklerin yanında pek gülemeye calışiyorum oynak zannetmesinler diye
Gülmek başka gülümsemek başka. Sesin de minik kediyavrusu miyavlaması kıvamında olsun
Kime desem herkes güleryüzlü tatlı dilli. Bu bana raslayan mahkeme suratlı kızlar kim :)
Yaaa... şans... işte
İstanbul'da değilsin sanırım
Bana saçma geliyo bu kızların yaptığı taktikler
Bence erkekelrde taktik uyguluyo... hic ilgelenmiyo gibi gözüküp , gizlibtakip ediyolar..
İstesen de çekemezsin.
Hoşlandığı şeyleri yap
Pesinden kosturamazmisin
Nasıl?
Dekoltesiz olmaz aga
O adamdan hayir gelmez...
Bikini giyyy
Tayt giy 😁
Ya dekolte olmaz..
Götüm her şey cikar ortaya
Doğal ol yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?