Gizli Üye(18-24)+1 yılKoca bulmak için dekolte giyersen yanlış anlaşılırsın neden bir insan bulmak için kendini değiştiriyorsun ki veya olmadığın biri gibi görünüyorsun Türk erkekleri fazla açık giyinen kızlar hakkında çok da Olumlu şeyler düşünmüyor ben bu kızla evleneyim Hadi gelsin de diye düşünmüyorlar Yani seninle eğlenmelik düşünürler Maalesef bu bir gerçek koca bulmak için kendini geliştir iyi bir iş bul iyi bir statü elde et de kendin gibi bir koca bul açık giyinerek Seviyeni düşünerek saçma sapan şeyler yaparak koca bulmaya çalışma u arada açık giyinen İnsanlara saygım sonsuz ama sırf koca bulmak için açık giyinen insanlara sırf bir erkek elde etmek için kendinden taviz veren kızlara saygı duyamıyorum maalesef
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış anlaşılırsın. Yaşadığım için biliyorum
Fakat dekolte giymeyi kötü bulmuyorum.
Aksine çok hoş bir şey
Ve erkekler seksi gorunen her kadına ulaşmak ister.
Fazla abartmadan arada bunu yaparsan bence sakıncası yok ama bağıra bağıra seksi giyinirsen
Ve sosyal medyada bunu sürekli vurgularsan yalnış anlasilirsin ve sana yakınlaşmaya çalışan kişinin emelini asla anlayamazsın.
Bu benimle ne için biikte dersin
Evlenmek isteyen erkekler genelde biraz normal bir kız arar arada ufak dekolte vermenin bence bir sakıncası yok
Bazen dekolteler insanı çok çok başka bir kadın olarak gösterebilir.
Dozunda olan her dekolte bence mükemmeldir
🌸 nerde ne giydiginde çok önemli
İnsanlara farklı izlenim verebilirsin. Sosyal medyana bir dekolte bir dekoltesiz post atabilirsin. Bu seni her açıdan daha kaliteli gösterir 🌸💙10 Yorumla
+1 yılacikligin moda oldugu bu devirde acik olmak olagan bir sey degildir kimse kusura bakmasin acik giyinen kadin kendini sergilemekten baska hic bir sey yapmiuordur
ve namuslu hic bir erkek yaninda acik bir kadin istemez kendimi ornek vereyim yanimda dahi acik bir kadin gesemez33 Yorumla- +1 yıl
eig icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Bir düğün ya da bir seminerde bulunursan belki ideal bir koca ya da eş bulursun sokakta felan olursan abazan Lara denkk gelirsin
- +1 yıl
anlamadim kardes
+1 yılKoca bulmak için değil sanki 1 gecelik koca arayan gibi olursun ve karşıdaki de seni öyle kabul eder
01 Yorumla- +1 yıl
Bide neden tam kapanayım demiyorsun da açılayım diyorsun anlamadım açıkçası. Kafan hep şeytanın sevdiği davranışlara çalışıyor gibi geldi bana. Bide iyi düşün. İyilikte rahmet vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılkimseyi takma istersen yap ama seni seven dekoltene memene bakarak değil kalbine bakarsak sevsin
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDekolte giyenler koca buluyor da bizim mi haberimiz yok gadası
10 Yorumla Bak dostum er ya da geç evleneceksin lakin zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor allah seni sana benzeyene saklıyor. Kuran'ı kerim de açık giyinen kadınların cennetin kokusunu bile alamayacağı söylenmiş ve en hayırlı kadın başkasının dikkatini çekmeyecek şekilde giyinen denmiştir. Cehennem öyle yanıp çıkarım denecek bi yer değildir öyle azaplar vardır ki o azapları görsen hakkını helal etmeyeceklerine helal edersin. Öyle koca bulsan bile kavgalar olur ayrılırsın öyle kızları seçenler hevesinden seçiyor ama evlenicekken daha düzgün olanlar tercih edilir öbürleriyle evlenilse bile uzun sürmez istisnalar kaideyi bozmaz. Konudan bağımsız Kuran'ı kerim de anne ve babanıza itaat edin denmektedir. Onlar seni ahlak yönünden korumak istedikleri için buna izin vermezler. Hz muhammed sav ben kullarımı ateşe gitmesin diye tutarken onlar çekirgeler gibi ateşe atlıyorlar demiştir ayrıyeten tesettür ayeti kelimesi inmeden önce ilk ayetle ilk olarak erkeklerin gözüne perde inmiştir. Sana bakan insanlar ahlaki açıdan kötü insanlar olacaktır. İlk başta mutlu olsanız bile ilerde aldatacağı ihtimalle muhtemel olacaktır çünkü şu an sana bakan yaşınız ilerleyince daha genç kızlara bakar sana nacizade tavsiyem vaktini bekle inşirah suresinde şöyle buyuruyor her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır. Umarım bi nebze düşünene dokunabilmişimdir sevgili kardeşim.
60 YorumlaHerşeyden önce yani koca, sevgili bulmak için açık giyinmekten önce suratınıza biraz gülümseme kondurun. Erkekler odundur lafını benimsemiş biri olarak, kadınlarında odun olduğunu düşünüyorum. Günümüzde asık suratla birinin saf/hoş bakışlarına üzgünğm ama s*kıcekmiş gibi bakarsanız bi b*k bulamazsınız.
Aynı şey erkekler içinde geçerli.
Kalbinizi kırdıysam banane 🫠 doğruyu söylediğimi düşünüyorum biraz pozitif olun birilerini sırf giyimi, işi veya tipi için ön plana koymayın. Birazcık şans verin bakın ne kadar mutlu oluyorsunuz. Olmazsan da en kısa zamanda ayrıl denemek bedava.
Son olarakta eklemek istiyorum benim en sevdiğim şey arkadaşımla alışverişe gitmek onun içinde benim içimde kıyafetler bakıp birbirimizi kombinlemek giyinişimi tarzını beğenmediğin birini al hötür avm ye bi kahve için sonra onu açacak güzel göstericek giyim tarzına kavuştur ne bileyim şu saç traşı sana çok yakışır de mesela onu yaptır sen tarz sahibi bir insansan bunu onada yansıt o zaman istediğin kriterlere sen kavuştur onu?
Çevremden örnek vererek söylüyorum kendimde dahil kız arkadaşım olmadığı taktirde kendime çok fazla bakmıyorum yok kaşım yok kıyafetim çok sallamıyorum yani ama hayatımda biri varsa max bakım yapıyorum kendime zaman ayırıyorum hatta biraz kiloluyum diye spor bile yapıyordum sırf yanına yakışayım diye her neyse şans verin Kızlar/Erkekler her şey daha iyi olacak.
🙏🏼20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi de dekolte olduğu zaman erkeklerin dikkatini çekeceksin ama akıllarından ne geçecek? Evlilik geçeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Evliliği istese bile düşünemeyecek. Hatta normalde ciddi ilişki, evlilik düşünen, cinsellik odaklı olmayan bir erkeğe bile evliliği unutturup cinselliği hatırlatacaksın. Akıl var mantık var. Aklı başında hiçbir erkek de bunu inkar edemez. Eden kadınlara yaranmaya çalışıyordur.
Ama şuanki gibi sade giyinsen amacı seni geçici süre kullanmak olan erkeklerin çoğunu elemiş oluyorsun. Sana bakan erkeğin evlilik amacında olma ihtinali yükseliyor. Yani az erkek bakacak ama bakanın evlilik amacında olma ihtimali daha yüksek.
Biraz ince meseleler konuştum. Karşı çıkan varsa söyleyebilir. Belki yanlış ifade etmişimdir.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ndjdndnddnsn güncellemeni okudum şu an. O nasıl söz ya şu saçma genellemeleriniz harbi sıktı ya. neden cevabımı beğendin.
Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı. Yani koca değilde başka bir şey aranıyor konumuna düşmeyesin sonra. Evlilik için fark edilmek istiyorsan önce niyetini ailene söyleceksin şimdi görücü usulü evlilik mi olur diyecek birileri. Yolda tanıştıklarınızı ya da bir şekilde sevgili olduklarınızı hiç görmeden ya da birileri tanıştırmadan gökten zembille inip gelip sevgili oldunuz yani birilerinin aracılığıyla biri ile tanışmakta ve bir yola adım atmakta hiç bir sakınca yok aksine belki de daha sağlam bile olabilir. Birde dua edin efendim dua size yaklaştırır.
20 Yorumla
+1 yılHerkes kendi gibi birini bulur. Bu sebeple kendini farklı hallere sokmana gerek yok. Kendini açtığında fark edilmeyeceksin istediğin bir adam tarafından. Fark edilirsen sadece karı düşkünü, açıklık düşkünü erkekler tarafından fark edileceksin. Gerçek bu
40 YorumlaBir kavanoz bal düşün.. kavanozun kapağını açık bırakırsan her çeşit böcek karınca sinek arı gelip üstüne konar ve tadına bakar hatta yer bitirirler. Kapağı kapalı olursa ihtiyacı olan biri gelip önce alır sonra kapağını açar ve kendisi yer. Şimdi o bal kavanozu yerine kendini koyup bir daha düşün. Tüm böcek dünyasına meze olmayı mi istersin yoksa bir kişi gelip alsın mı?
40 Yorumla
+1 yılBen dejokteye bakıp yatağı düşünenlerin acil evlendiklerini görüyorum sonra anlaşamayıp bosandikarina şahit oluyorum halbuki vur kadın edebinde olmalı yoksa fuhusun sebebi kadının giyimi ve sebebiyeti oluyor lütfen kadınlar düzgün giyinin bırakın özgürlük safsatasını yuvalar yıkılmaya başladı ve korkunç cinayetler oluyor birde boşanma sebeplerinden biride bosan elini sallasan ellisi ve sen daha iyilerine layıksın diyen kokona arkadaşlardan uzak durun ben evlenirsem dekolteye bakmam ve baksaydım çoktan evlenmiştim
20 YorumlaKoca bulmak için dekolte giysen koca bulabilir misin emin değilim ama cinsel pazar tabiri hayat bulur. Arz talep meselesinde talep edilen olur, pazar alanın genişler. Haliyle daha fazla tercih edilen olduğun için koca bulmaktan ziyade erkek kişiler tarafından tercih edilirsin.
Koca bulmak için farklı metotları denemeni tavsiye ederim, böyle bir durumdan bulunacak kocadan da hayır gelmeyeceğini peşinen söylerim.10 Yorumla
+1 yılKoca bulmak için bedenini değil aklını kullan derim. Birinci şık ile gecelik ikinci şık ile ömürlük bulursun.
Erkekler her göğüs çatalı gördüğü kadınla evlenmiyor ama kullanıp kenara atmaya meyillidir. Özenme derim. Bir kadın kendi statüsünü kendi belirler.
40 Yorumla
+1 yılTövbe yarabbim tövbee
Pazardan domates secer gibi kendine eş adayimi seçeceksin
Gercekten dunyanin sonu geldi
Yazik vallaha
kendine gel bence kendini kucuk dusurme herkesin bir durusu vardir seninde durusun olsun
Kimseye muhtacmissin gibi kendi degerini yok etme
Isteyeceksen bir eş kendine rabbimden iste dekolte giyinmek yerine kalbini aç dualarindan iste10 YorumlaKalbini açsan daha iyi olmaz mı? Vücudunu açmak la bir bağı yok bu işin, bu mantıkla denizde plajda boş kalmaz insan diyeceğim. Bence kalbini aç o kişi zaten oraya yerleşir.
41 YorumlaBak güzelim, eğer kendine gerçek bir eş istiyorsan çok yanlış düşüncelere kapılmışsın. Dersen ki eğlenmek istiyorum o zaman istediğin şekilde bulabilirsin. Ancak şunu bilmelisin ki bedeninle ve fiziğinle elde ettiğin erkek kalıcı olmayacaktır. Fikirlerinden etkilenen ve seni sen olduğun için kabul eden biri eminim karşına çıkacaktır. Lütfen ilişki için bedenini kullanma. Hayat senin fakat bir şeylerin olması için kendinden ödün verme. Herkesin yaptığı şeyi sen yaptığında bu seni özel kılmıyor. Emanetine sahip çıkman ve iyi bir eş ile tanışman dileklerimle..
00 YorumlaYüzü güzele 40günde doyulur da gonü güzele 40yılda doyulmaz. Yani bu tip şeyler sadece günü kurtarır
40 Yorumla
+1 yılKafanızı kendinizi sergilemeye yorarsanız karşınıza o kalitede birileri çıkar. Aklınıza ve kişiliğinize kafa yorarsanız karşınıza yine o kalitede birileri çıkar. Kısa ve öz
40 Yorumla
+1 yılNeden medeni iki insan gibi davranılmiyor, gelişmiş ülkelerde eminim böyle hareketlerde bulunmuyorlardır. Bir kere olsun insan ilişkilerinde iki taraf kasılcağina rahat rahat anlaşma varken neden böyle yapıyorsunuz ya da yapıyorlar
10 Yorumla‘Erkekler aptaldır dekolteyle köle yapılabilir’
‘Kadın, elindeki etli silahı kadına doğrultur ama erkek vurulur’
‘Erkeklerin dekoltesi de kadın için kitle imha silahıdır’
‘KADINI KÖTÜ YAPAN BİR ŞEY DEĞİL’11 Yorumlasenin dekolteye ihtiyacın yokki dostum sadece beyne ve seninle ilgilenlere cevap vermeye ihtiyacın var. bin kere söyledik ama sen anlamamakta ısrarcısın...
10 Yorumla
+1 yılBir yerleri açarak kimse kısmetini değiştiremez.
22 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah birader.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden kendinizi ucuzlaştırmak istiyorsunuz? Sizi seçenler etiniz için mi seçsin istiyorsunuz? O halde yaşlandığınızda yalnız bırakılmaya mahkum olursunuz.
20 Yorumla
+1 yılSeni dekoltenle beğenen senden sıkılınca başka dekolteli sever. Görünüşünü değil ruhunu seven birini bulmaya çalış
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat ve ilgi çekmek ile aile olmak çok farklı şeyler
10 Yorumla Kadinlarin ne dusenecegini bilmem ama erkeklerin cok hosuna gidecegi bi gercek ama evlilik icin degil. erkekler evlenmeyi dusundukleri kadinlara dekolte giydirmeyip disardisa dekolte giyen kadina hic utanmadan bakarlar 😡 maalesef bizim ulkemizde boyle
10 Yorumla
+1 yılSırf bu sebeple dekolte giyinilmez. Seven var sevmeyen var. Sen kendin gibi ol yeter
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPompacı bulmak için evet. Koca bulmak için hayır.
10 Yorumla insan sevdiğine kavuşmak için açık saçık giyinmesine gerek yok kalbi temiz olmalı bence
10 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Benimde aşktan yana yana yüzüm gülmedi diye sırf insanların istediği gibi biri olamam.
10 Yorumla
+1 yılOha diyiyorum sana dua et ve bekle ya sen nasibini bulacan ya da nasibin seni bulacak
10 YorumlaKarakterinden ödün verme. Olsun açık giyinme tarz giyinebilirsin illa başkalarına özenmek gerekmez. Çok aşağılayıcı bi şekilde anlatmışsın.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadına kıyafetten çok hanımefendilik, Bir erkeğe de elinin sertliğinden çok kalbinin mertliği yakışır.
20 Yorumla Şu toplumda gördüğüm hiçbir şeyi, onlar yaptığı için kendi adıma gerekli görmeyi istemiyorum. Çünkü bu verdiğin örnekte de olduğu gibi, bu tip yaklaşımlarla evlenenlerin yaşadığı evlilik, genellikle beklentilerinden farklı sonuçlanıyor. Elbette görünüşün de bir payı var ama bunu sırf, karşı tarafı belirli bir konu için uyarmak amacıyla yapmak hem kendi adına hem de onun adına pek sağlıklı ve anlamlı gelmiyor
00 YorumlaIse yaramaz ev de kalan zaten bir şekilde kalıyor çok tanıdığım var hala evlenemediler dekolteliler yine de sen bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılcarsafli degilim
+1 yılBen şahsen öncelikle aklı selim edep adap bilen ahlaklı bir eş arıyorum. Yerinde ve zamanında konuşan bir insan isterim. Dekolte aramam istemem de eşimin bana, benim eşime özel olması daha uygundur. Sadece ruhsal değil bedensel olarakta uyum önemlidir.
00 Yorumlaşimdi budurumda yapacagın evlik çok kısa sürer veye kavgalarla geçen bir hayat olur çünkü sace senin fizikine uzuvlarına tahrik edetigi için biriye evlemek matıksız dekolte giy veya giyme bu sana kalmış ama dekolten için seninle evlenen birinden hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılYazanlar çok olurda dekolte giyiyorsun diye seninle birlikte olan birisinden fayda gelmez bence ya sonra başka birisini beğenip bırakır seni doğru kişiyi o mantıkla bulamazsın, bence olduğun gibi ol.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Koca bulmak içinse giyme, güzel gözükme hevesin varsa giyin.
Koca adayların dekolteni görünce evlenmek niyetiyle değil, eğlenmek niyetiyle bakarlar sana 👍00 YorumlaBenim şahsi fikrim, bir kizi dekoltesine gore degerlendirmiyorum. o an tanistigim bir bayansa dekoltesi bana sadece teni hakkinda bir fikir yurutmemi sagliyabilir. dokunmadan o tenin bana uygun olup olmuycagini görsel şekilde anliyabilirim. onun dişinda hiç bir etki saglamaz.
00 YorumlaSevgili bulup belli başlı bir şeyi yaarım kafasındaysan, bu zamana kadar beklemen hata. Senin vücuduna iki göğüse düşüyor ise senden daha dikkat çekeni bulunca ne olacak. Dekoliteyle bir ömür yanında olanı bulamazsın. Bunun yaşlılık kısmıda var, o gün gelince sen yaşlandın diye genç kadınların peşine düşmeyecek mi? Bak cidden boş ver gitsin neden seni seçnelerini, bulmalarını bekliyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sana açık diye bakan evlendikten sonra da bir başka ciplak. kadinada bakar elinden kayar gider bunu göze aliyorsan yap.. koca seni sen olduğun için sevmeli yoksa her gördüğü iki memeye tav olur
30 YorumlaDekolten ıcın sana gelen adamdan dçsana hayır mı gelır
30 YorumlaYani koca bulmak için kendini değiştirecek misin açık giyinerek mi birinin sevgisini elde edeceksin çok yazık
10 Yorumla
+1 yılAcik giyinirsen yoluna koyulurlar sonra yolunda olan cicekleri toplayip balindan faydalandiktan sonra ucar giderler
10 Yorumla
+1 yılHoopp öyle koca bulmuyorsun aşk lazım birbirinize içten aşık olmalısınız.
20 Yorumla
+1 yılSenin dekoltene g0tüne memene bakarak sana gelen heriften hayır mı gelir. Seni yer bitirir atar aşkm
20 YorumlaValla düzgün erkekler bu tip şeylere çok gelmiyor sırtlanları kendine çekersin
20 Yorumla
+1 yılBu kafayla bu yaşına gelmen şaşırtıcı cidden kim sana akıl verdi çok tuhaf
21 Yorumla
+1 yılErkekler evlendigi kizin masum ve feminen olmasini ister (bircogu) bu yuzden hanim hanimcik giymeni tavsiye ederim.
00 YorumlaGiyilmez bence çok saçma ve yanlış bir düşünce sırf koca bulmak için dekolte giyilmez bu şekilde bulunmaz başka yollar denemelisin😉😉
00 YorumlaNasıl birisi olursan karşına öyle biri çıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sozde erkeklerin istedigi erkekler baskasinda patlamis sizinle rahat sevisen sizi mutlu eden istiyosunuz bakire size sıkıcı gelir sevemezsiniz
- +1 yıl
Neden sikici gelsin
+1 yılGiyim kuşam önemli ama iletişim daha önemli seninle konuşmak isteyenleri terslediğin için birini bulamıyor olabilirsin
00 Yorumlaöyle açık saçık giyersen peşine düşen çok olur ama işte kullanıldıktan sonra evlenirler mi orası meçhul
00 YorumlaSen normal giyiniyorsun diye seni fark edemeyecek koca adayı, Sen dekolte açtın diye de bırak fark edemesin. Bekar kal :)
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede koca bulmak icin dekolteye ihtiyac yok ki :D
10 Yorumlaaçık giyinen bayanlardan hic haz etmiyorum ama saygı duyuyorum
bir şeylerin sahibi olmak için ¹ insan kendinden ödün vermemeli kendi fikrim. sayqılar10 YorumlaModa & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Bu kiyafetle olur bulursun, ama koca kısmına gelmez o buldukların
10 YorumlaSen koca bulsaydın sende rahat ederdin bizde bu ne her gün ya😉😄
10 Yorumla
+1 yılGiy giy rabbimden tek dileğim var oda senin koca bulman insallah bulursun
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşında yazıyor ama kafa 15 sanırım. bu nasıl bir mantık
10 Yorumla
+1 yılBence böyle yapma sen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin karşında ki kişide seni böyle kabul etsin
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat