Evlilikte giyim kuşam kısıtlaması sizce doğru bişey mi? Benim kararım tabikiı doğru degilm kadın istediğini giyecek. Aksini iddia eden varsa çıksın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadının istediğini giymesi gerektiği görüşünü erkek kabul ediyorsa neden sorun olsun ki? Ben öyle bir şeyi kabul edemem mesela daha tanışma aşamasında söylerim ki karşımdaki kabul etmiyorsa buna saygı duyarım, yok ediyor ise aşırı kısıtlama yapmadan; onunda benimde içimin rahat olacağı şekilde yönlendiririm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiyim kuşam kısıtlaması demek patronluk demektir. İlişkinin patronu benim mesajı vardır. Seni kıskanıyorum sen benimsin demenin kılık kıyafet devrimidir. Bu da genelde evlenince yapılan devrimdir. Köprüyü geçince devrim başlar. Bu yüzden kişinin giyim kuşamı sadece ve sadece kendi zihninde var ettiği ile vücuduna yakıştırdıkları arasında yapılan muhasebe kaydıdır ve bilançosunu kendi yazar defteri kebirini çizer. Evlilikte kısıtlamak limitsiz aşkın sonunu getirir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte giyim kuşam konusunda kısıtlama olmamalı. Kadın da erkek de istediğini giymeli ve birbirlerine karşılıklı anlayış göstermeli. Şimdiden ben kısıtlamam diyip evlenince eşine karışanı çok gördük o yüzden bu konuda iki taraf da samimi düşünceler içinde olmalı ve birbirini üzecek davranışlardan sakınmalı.
00 Yorumla
Evlenmeyi düşünmüyorum bu devirin insanıyla eski kadınlar olsaydı düşünürdüm
Ama evlilik yapacak olsaydım tayt mini etek vs. tarzında giyimlere izin vermezdim şayet giymek istiyorsa da illa o zaman benimle evlenmeyi unutacak kendine başka birini bulacak00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
47Cevap
+1 yılBir bayan olarak feminist, dediğim dedik , ipe sapa gelmeyip acayip şeylere özgürlüğüm diyen kadınlardan nefret ederim. Ben eşime karışırım hatta her konuda olabilir bu o da bana aynı şekilde karışmak habire karşı çıkmak değil "ortayı, doğruyu, canımızı sıkmayacak olanı bulmaktır" çünkü "eş" kelimesi çok kucaklayan bir ifade.
51 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılKısıtlanmak kadar kötü bir şey yok. Seninle nasıl evlendiyse seni ömür boyu da böyle kabul etmeli, kararlarına saygı duymalı. Ha ama şöyle bir durumda var mesela bir kıyafetin çok dar diyelim uygun bir dille seni uyarabilir ki kıskanılmakta güzel bir şey ve bir kadında eşinin güzel bir şekilde uyarılması sonucu kendi isteğiyle bunu kabul edebilir. Yani kısacası dengeli sakince ve akıllıca hareket edilmeli diye düşünüyorum.
10 YorumlaSiz medenisiniz, hiçbir şey giymeyebilirsiniz. Hala çağdışı olanlar var, onlar kısıtlamaya gidebiliyor. Bedeni teşhir etmek özgürlükse hayvanlardan özgür olamazsınız. Bir kadının ruhunda teşhircilik varsa ve evlendiği adam g*v*t ruhluysa o evlilik çok "medeni" şekilde devam eder. O yüzden siz kendinize g*v*t bir eş seçin ki çağdışı kalmayasınız.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi bu tamamen erkeğin cevresi ve gördüğüyle alakalı adamın anasını danası kapalı bir aileyse evlendik den sonra kapanma ama cokda açık giyinmek adama gelmez bnce bu olay yani biz insanlar kendimiz için yaşadığımızi deriz ama aslında çevre için yaşarız toplum baskısı
00 Yorumla
+1 yılıstedıgın ıderken cıplak cıkacak degılya.. bazı kadınları goruyoruz caddede donuna kadar acılmıs memeler dısarda .. yahu senın kıme neye ıspatın var esın var zaten bıraz edep.. gıyınmenınde adabı var .. Cevrenıze bır bakın bakalım sokakta oaraı burası acık acmıs erkek var mı...
22 Yorumla
Soran+1 yılAynenn daha görmemiş onları galiba ben alt tarafı pantolon giymisim çok mu yani
- +1 yıl
pantalan gıyılebılır zaten saran bısıdır okadar abartılı ıse ustune hırka tarzı bol bısey alırsın kalcanı kapatan sorun cozulur.
+1 yılYerine göre değişir bence çok açık giyiniyorsa karışsın
Sonuçta eşini kıskanmayan tek canlı domuzdur👍40 YorumlaKaldı ama kalmamalıydı. Kim, ne giyinmek istiyorsa onu giyer. Kılık kıyafetinden rahatsız oldukları bir kadınla evlenmesinler, kısıtlamak zorunda kalmasınlar o halde. Bir insanı olduğu gibi kabullenmeyi öğrenmeliler...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın istediğini giyer tabiki kocasının yanında. Başka erkeğe açmaya gerek duyuyosa o evlilikte sorun vardır. Bir kadın olarak ben evlenince başka erkeklere açma gereği duymam sevdiğimin görmesi önemli olan
30 YorumlaKısıtlama değil, erkeğin de fikrinin değer görmesi ve kıskandırma eylemini yapmaması.
Bunu kadınlar da öğrenecek. Açık saçık giydirmem. Zaten giyenle de evlenmem.10 YorumlaKadın da erkek de istediğini giyemez. Eşler birbirini temsil eder. Evlilikten önce bunlar konuşulur. Böylece kimse sorunlarını evliliğe taşımamış olur.
10 YorumlaKadın zaten kendine yakışanı giymeli ama maalesef eşler karışıyorlar. Benim eşim bu konuda cok müdahale ediyor.
20 Yorumla
+1 yılÇiftler birbirine yapmaması gereken şeyleri söyleyebilir ne var bunda? İyice amerikaya çevirdiniz tutturmuşsunuz bi özgürlük de özgürlük.
20 Yorumla
+1 yılkadın evlncek orasını burasını gösterecek teşhırcılık yapcak şekilde giyinerek koca bir şey soyler ben özgurum diyecek 6 ay sonra boşanmak ıcın avukat arycaklar çok örneğini gördum
00 Yorumla
+1 yılhayırdır kocanı sindirdin kavga edecek adammı arıyon ne demek kadın istedigini giyer evlendik de pazar tezgahı mı aldık elması kirazı kavunu karpuzu tezgaha mı çıkaracak pazarcımıyız biz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kalmadı ama yine de aklı kalmasın diye ben genelde eğer açık bir şeyler alıyorsam kendi eşimin yanında giyerdim dışardaki yerdim ama ona özel daha açık büfe gibi sergilerim kendimi jdjjdjdjd
01 Yorumla
+1 yılBuna katlanmıyacaksanız sevmeyin yapılan hiç bir eylem cahillik değildir. Ben mesela kıskanç biriyim eşim kalkıpta pantolon giyip kalçaları bıngıl bıngıl sallayıp gezemz veya dekolteli giyim istemiyorum buna katlanmayacak kişi evlenmez benimle olur biter. Bunu baştan konuşun sonra sağdan soldan kimseden medet ummayın.
00 Yorumla
+1 yılKadın mini etek giyip erkeklerin ilgisini çekiyor herkes ona orasına burasına bakiyorsa eşi de açık giyinen kadınlara bakacak o kadında bunu kisitlayamaz
00 YorumlaEvet kadının özgürlüğüne karışmamalı karışıyorsa evlenmesin aklında düşündüğü gibi birisini alsın kesinlikle karşıyım
04 Yorumla
Soran+1 yılHelallll beeeee
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir yaaa
+1 yılben aksini iddia ediyorum kadin istedigini giyer yapar eder kimse karisamaz ama turk erkegi karisiyo istesek de istemesek de
12 Yorumla- +1 yıl
ilişki de tarafların isteklerini ve beklentilerini almak önemli... herkes istediğini yapmamalı...
- +1 yıl
lan cubuk kraker yine mi sen bi git la
+1 yılBen evlenince eşim özgürce giyinebilir derim ama hep kadınlar tarafından elestiriliyorum... demekki siz kadınlar kısıtlıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben karışırım eşime, karışmalıyımda. Mahşerde toplanıldığı zaman benden sorulacak. Allahın bana emanetidir. hem severim hem korurum, hem yönetirim. eğer içerisinde iman varsa bunları biliyorsa zaten islama uygun giyinir.
00 Yorumla
+1 yılİstediğinden ziyade öyle görüp beğendiğin bir insanı oyuncak bebek gibi değiştirip isteğine göre giymeye neden zorlar insan?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik birtakım oyunudur. Dengeyi izlemek gerek. Her zaman yalnızca bir tarafın isteklerinin olması doğru değildir. :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaldı kalan çok kişi (ler) var abartmadan karışılması güzel olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanan erkekler genelde maddi durumu iyi olmayanlar veya bir evi arabası olan normal insanlar ölüyor maddi durumu iyi insanlar böyle sorun çıkarmıyor.
00 Yorumla
+1 yılKasmayın bence bu kadar iki tane yaprak bulun o da olur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaldı tabi ki eşimin giydiği kıyafetlere karışıyorum ya da ben seçiyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yıleş seçerken kendinize göre seçerseniz sonradan problem olmaz.
00 Yorumla Ben eşime karışmıyorum. Nasıl mutlu oluyorsa öyle giyinir
00 Yorumla
+1 yılvalla ben burdan evli çok kadınla buluştum gayet rahatlardı
00 Yorumla
+1 yılBu konuda baskı yapmak mantıksız. Zorla giydiremem sonuçta
00 YorumlaBen müslüman değilim o yüzden öyle kısıtlama yoluna falan gitmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmiyorum var mı ama ben evlenmeden önce çok kısıtlandım eşimin evinde kısıtlama görmedim, çok açık giyinmiyorum ama artık rahatım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen esimin dar giymesini istemem sonra pipisine bakiyorlar😡
22 Yorumla- +1 yıl
kalkmadan bakamazlar
Cevap sahibi+1 yıl@ellerserbest ben yanındaysam burnu havadadır oranin😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman senin eşinin de başkasına bakmasına laf da etmemen lazım 😉
012 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarken nasılsam evlenince de öyle olcam zaten zaten ailem ben istesem de giydirmez yani
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle diyim sen istediğin gibi giyinince başkaları sana bakar esin buna razı y sa onda sorun vardır ha sorun yok diyorsan eğer onun da başka kadınlara bakmasına laf etmeye hakkın olmaz demek dır
Soran+1 yılSaçma bence
Cevap sahibi+1 yılSana saçma madem hersey karşılık li olacak sa sen kendimi seviyorum diyerek başkasına beğendirmek amacıyla süsleniyor san başkası da öyle yapar sana ne kadar bakan olursa eşin de başkasına bakar.
Örnek veriyorum bu arada yanlış anlama
Soran+1 yılBen çok gezen biri değilim evden işe işten eve yani
Soran+1 yılZaman yok gezmeye
Cevap sahibi+1 yılFark etmiyor ki yanlış anlama da işte olman bile yetmez mi sence
Şahsen benim başıma gelse beraber olduğum kişi bunu dese burada yazdığım tepkinin aynısını ona da verirdim
Soran+1 yılOnun olduğu işte erkekler benim olduğum yerde kizlar var ve o erkek yurdunda çalışıyo bende inşallah kız yurdunda
Soran+1 yılYani hiç bir sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİleride sorun olur hersey Bi kıskançlık krizine bakar
Soran+1 yılİçimde tutuyorum bazi setleri de daha bu en küçüğü
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse madem dediğin şeye tepki verir diye düşünüyorsan evlenmeye ek sin ha evliysen bosamacak sin ki rahat rahat istediğini yaparsın
Boşanmam diyorsan da karşı tarafı istediğin şey için ikna edecek sin
+1 yılevlenmeden önce konuşulması gereken konular bunlar..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarışamaz karıştırmam istediğimi de giyerim ✌️
04 Yorumla- +1 yıl
giy bizene zaten çoğunuz da fizik bile yok dekolteyle dikkat çekmeye çalışıyorsunuz birde makyaj bunlar çıkınca vasat altısınız ondan sizide anlamak lazım:P
- +1 yıl
@mutluyaşamsırrı sana vereceğim cevap çok net oda sana ne
- +1 yıl
@İzmirliPrenses00 anlıyorum seni incinmişsin:)
- +1 yıl
@mutluyaşamsırrı 😂😂😂😂güldüm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkalmadı, istediğimi giyerim ve Allahtan eşim karışmaz.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa bende ona anlayışla karşılarım
00 Yorumla
+1 yılIstedigini giymekte ozgur ama toplum erkegi yargiliycak ve asaliycak o zaman esinle problem olur cok acik ve ucuk giyinme tarzlari.
01 YorumlaHayatı paylaşan insanlarin birbirini kısıtlaması nasıl adı ilişki olabilir ki? Bu resmen cinayet...
00 YorumlaHayatı paylaşan insanlarin birbirini kısıtlaması nasıl adı ilişki olabilir ki? Bu resmen cinayet...
00 YorumlaFikir sorulmadığı sürece karışmak saçma geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim 3 kisitim var
1 futbol forması
2 komple her yeri yüksek olan platform topuk ayaklabi
3 bu dize kadar duz gelip orada kedi ya da love gibi desenler alan aptal coraplar00 Yorumla
+1 yılKadın istediğini giyer bence de kısıtlama falan saçma sapan şeyler gerçekten
00 Yorumla
+1 yılKısıtlama olmamalı bana göre cunku esim benim için giyiniyo bende onu güzel görmek isterim zaten
00 Yorumla
+1 yılKarışırım koca değil mi ayaol 😂
00 YorumlaBazen sadece senin karatın olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılmaske mi len bu kalksın.
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabi yakışanı giymeli
00 Yorumla
+1 yılTabi ki öyle saçma bişey olamaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsam kesinlikle kısıtlamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer yaşa yakışır giyinilmeli bence
00 Yorumla
+1 yılBenim karım olduktan sonra senin kararın olamaz.
00 Yorumla
+1 yılkadın özgür olmali
33 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde kadınlara yapılan baskı hiç bir ülkede yok bizde var nedense
- +1 yıl
@Suleyman_xxx kadını yasak olan şeylere iter
- +1 yıl
Zaten ne kadar çok baskı yapılırsa o kadar çok yanlış yapmasına sebep olur hayat onun hayatı demeyi bilmiyoruz hayatına şekil vermeye calisip kötülük yapılıyor
- Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür yani haski olmaz
00 Yorumla
+1 yılKocanla bu konuda anlaşamıyorsunuz dimi
012 Yorumla
Soran+1 yılYazın düğün var daha evli değiliz
- +1 yıl
Ne konuda kısıtlıyor mesela ne giysen olay çıkar
Soran+1 yılNeymiş geçen giydiğim pantolonn her yerimi belli etmiş. Neden dar giyiniyosun. Daha dar giyinmek nedir görmemiş galiba
- +1 yıl
Kalçaların genişse kıskanıyor başkası bakıp zevklenmesin diye
Soran+1 yılSporcu kızım Normal değil mi spora gidiyorum yani
Soran+1 yılAyrıca kıskanmak bu değildir yani aşırı onunki de
- +1 yıl
Bsey sorcam
Soran+1 yılTâbiki
- +1 yıl
Görüşte yazacağım kadar uygun bir soru değil
Soran+1 yılBence sorma boş ver
- +1 yıl
Peki rahatsız olacaksan eğer
Soran+1 yılHıhı
- Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ama karşılıklı saygı
00 Yorumla
+1 yılNeden karismayayim
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?