AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Eğer seninle açık giyindiğin için konuşan biriyse onun kocan veya sevgilin olmasını önermem
Soru sormuş olunmak için sorulmuş bir soru dikkat çekmek için çeşitli kılıklara girmenize gerek yok
Bu devirde bu ülkede dekolteye ve açık giyime düşen bir erkeği kendine koca yapası kadar düşmüşsen…
Dekolteyle koca bulan , kocayı başka dekolteye kapattır , kısaca dekolteyle gelen dekolteyle gider
Sadece giyisi değildir farkındalık görmesini bilen mutlaka bakacağı bir yer bulur
Bence bu devirde bu gerekmiyo erkekler edepli kıza hasret kaldı 🤣
açık giyinirsen koca değil seni kullanacak insanlar bulursun başka bir şey değil
Ya nealaka evlenenler hep dekolte giyenlermi😃😃😃kasa belli eder carsafda giysen
Sen en iyisi normal giyin seni sen olduğun için seven birini bul
Aksine. Evlenecek adam değilde abazan çekersin üstüne.
Biri seninle popon memen için seninle evlensin ister miydin?
Giyimin önemli tabi ilk görüş açısından ama dekolte doğru mu değil mi bişey diyemem istiyorsan giy
Yok bence gayet güzel olur hemen bulursun anlık birini
Evlenilecek kızken, eğlenilecek kız olursun.
Senin bu durum pek iç açıcı değil.
Olur mantıklı.. benim için bir sakıncası yok giyebilirsin
Sorunun cevabını sende biliyorsun. Açık giyen kızları genelde bir seks objesi olarak görür erkekler.
Bikini giymen yararina olur bence dekolte giyen cok var artik eski kalir bi farklilik lazim bikini en mantiklisi
Ben de varım ama benim ki aşktan değil maalesef ki yapılan evlilikten yüzüm gülmedi. Çünkü aldatıldım
Tabi kide hayır bence kimse için kendinden bu şekilde ödün vermemelisin ki sen tanımadığın insanlara karşı bunu düşünüyorsun sonrasında doğru insan geldiğinde (hala bana da gelmedi) elinde bir keşke kalır sadece.
Daha olgunlasmamis kendini olduramamamissin tabiki evlenemezsin
Evlilik icin dekolte abi kim size bu akli verdi gogsune bakipta senle evlenen erkekten ne bekliyon
Evet yanlış anlaşılırsın 🤣
Insanlar vurmklik olark dusunur
İnsanlar yanlış anlamaz insan görünümlü hayvanlar tecavüz edebilir 😍
Hayır yanlış anlaşılmazsın ama dekolte giyerek elde ettiğini bir başkası daha derin dekolteyle elinden alabilir
Dekolte değil
Zeki bir kız her erkek peşinde koşar
Nasıl bir kızsın merak ettim tanışalım bı senle anlaşabiliriz bence
Yalanını s…m :)
bu kadar koca bulma istegi ne... ailenden mi kurtulmaya calisiyosun baskicilar mi
Yani abazlarin dikkatini çekersin sen boş ver onu sadece giyimine ozen göster ve kendin gibi ol yeter ya
Abla zihniyetine tüküreyim senin meme açarak erkek düşürürsün ama anca yatağa.
Bedenine değil karakterine bakanla evlenmeni tavsiye ederim …
Erkekler acik secik kızlara bakıp evlenicekleri kızları edepli istiyolla bence kendin ne istiyorsan onu giy sen olduğun için gelsin
Bence sen nasılsan öyle kal. Seni sen olduğun için sevsinler. Sen şimdi açık giyinirsen karşı taraf görmek istediğini görür.
Kocami ariyorsun yoksa sehveti ile sana gecici arzu ile yaklasacak birinimi, bukadar ucuz dusunmeyiniz lutfen
Bence nasıl kendini hissedeceksen öyle davran. Dekolte sadece makyaj. Seni beğenen olduğun gibi beğensin. Diyorum 😉
Kendi istediğin için değil de başkası için veya koca bulmak için giyineceksen giyinme. Bu şekilde sadece başka şekilde düşünen erkekleri etkilersin
Erkekler dekolteli kızları severler ama iş evliliğe gelince dekolteli kızları düşünmezler. Açık saçık giyerken bunları göze almalısın.
Guzel kizsin bunun farkındasın ama evlenmek istiyorsan düzgün birini bulmalısın seni kullanacak kişilerden de uzak dur
Taş yerinde ağırdır aga sevmedim sevmeyecsğim açık giyinmeyi kadın ve erkek sadece birbirine açık olmalı halka değil
Güzel değilsen yüzün kalçaların giyimin şık değilse biraz uzun degilsen kimse evlenmez yani istediğin kriterde bile ile
Dekoltene gelen partnerdir gecelik koca olur
Giyimden önce işin yoksa iş bulman gerekli
Dekolte giymenin hiç alakası yok bence. Gayet normal giyinerek de dikkat çekebilirsin.
Bir nevi vücudunu pazarlayıp koca bulacaksın. Doğru mu anladım
Dekolte giyersen de farklı amaçlarla yaklaşan olacak genelde üzülürsün kendini sev gerisi gelir 🩷
Çoğunlukla erkekler dekolde giyen kadinlara evlenme gözüyle bakmaz
Yanlış olur o zaman cinsellik için evlenmek isterler bence.
Koca bulacağını sanmıyorum ama çok erkekler arkadaşın olur
Gerek yok bence böyle şeylere zeki kendini bilen biri ol yeter
Gerçek seven birini bulamazsın, çünkü gerçekten seven kıskanır başka erkeklerin bakmasını istemez.
çok saçma örn veriyim arkadaşım tesettürlü ve 17 yaşındayken 10-15 talibi olmuştu bile nasip bu işler
Koca bulmak için gerek yok
bu soru bence yanlış...
Yine mi senn iyice delirmişsin kddk
Koca bulmak için dekolte giyen aptaldır
Koca bulmak için dekolte giyinmeye gerek yok
Aman dikkat et belanı bulma yanlışlıkla :D
Koca bulmak için daha da kapanmalısın
Hayır kesinlikle kimseyi bulamasın
koca bulmak için dekolte giyinmek mi 🙂
Çok farklı bakış açınız var
Aslinda tam aranan kisisin 😇😈 keske oyle dusunen bi sevgilim veya esim olsa
G@tü başı aç bagam nasıl buluyon gorek