- 1 ay
Sıkıntı yaşarsın. İstediğini giyemezsin. Kadınların giyim konusunda kısıtlayıcı erkeklerle ilişki yaşamalarını anlamakta sadece ben mi zorlanıyorum, onu da bilmiyorum. Kısıtlaması hoşuna gidiyorsa, eril anlam yüklüyorsan sus ve kabullen. Kabullenemiyorsan da ayrıl, onu da biz mi söyleyelim? Kadına sahip çıkmak giyimini kısıtlamakla olmaz. Dekolteli giyinen bir kadını sokakta görünce de bakmaktan geri durmaz, bu da hiç şaşmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
başın belaya girer. kavga dövüş benim arkadaşım kendi evinin önünde beklerdi şirket arabasıyla karısna baknaları dövmek için beklerdi , sadece o olsa uzakdogudan evlendi orada yzulerce kişiden dayak yedi. Bunu türkiyede yapabilir saadece 3ncu karısı var ama şimdi törpülendi kafasını patlattılar düzeldi
011 Yorumla- Soran1 ay
Benimkide doğulu
- 1 ay
arkadaşımın ilk akrısı endonzyalı kadını dövdü . yani dayak yemeye alışkın olman gerek. Türk kadını susar. Ama 80 milyonluk Türkiyede kadıdnı korumaz devlet 350 milyonluk endnezya kadınını konsolsoluğu korudu kocasını mahkemeye verdi tazminat bile aldı. Bu arkadaş endnzyea gitti orada kel yabancı dedikelri için butun endonezyalıları döveceğini sanıp herkese savaş açtı kafasını patlattılar gene karısı sahip çıkıp Türkiyeye yolladı 2nci karısnı da ksıkançlıktan kaybetti gene kafasını patlattılar , aşiretini toplayıp uzakdoğuya gittiler dövenleri dövecekelrdi, dayak yediler kafalarıp patlak döndüü 6 kşi onur haline getirdiler (doğulu olmanın uzakdoğulu olmakla aynı olmadığını anladılar) kadını zorla kapatmaya çalıştı, en son kafası normale döndü mini etekli kadınla evlendi rahatladı. O adamın kafasına kıskançlıktan akıl son dövenden sonra geldi çok ağır dabeyle direk kafaya saldırdılar. Asıl merak ettiğim şu Normal dayak yemeden olmaz mıydı ?
- Soran1 ay
Bu nasıl bi hikaye ya
- Soran1 ay
Benimkide Kürt ama çok mu karışır her şeyime ve neden dayak yemeye alışkın olacakmışım ne alaka
- Soran1 ay
Her Kürt döver mi
- 1 ay
Ben garanti edemem :) Falcı değilim ama kıskanç dediğim arkadaş iş arkadaşımdı. iş yerinin arbasıyla evinin kenarına yakın beklerdi karısına kim bakacak diye pusuya yatardı. Döverdi bakkalı sorgulardı en son adapazarı tarafında bakkalı tehdit etmişti. Büyük şirkette satın alma işine bakıyordu
- Soran1 ay
O hastalikliymis
- Soran1 ay
Eee mini etekli karısıyla hala evlimi
- 1 ay
evli, kafasına 4-5 darbe ala ala aşiretine dayak ta yedirdi uzakdoğuda milli dayak yiyen aşiret haline getirdi. Sorun kafada oldugu için yabancılar direk kafaya vuruyor. Son döven adam iyi dövünce akıl çalıştı. Hani saate vurursun çalışır ya bu sefer çalıştı. şu an Sesiz bir adam olduğunu biliyorum, Dayak atan adamı bulmak lazım , Bugünkü karısı mini etekli evet evlendiği butun kadınları kapamaya kalktı. seçtikleri açıktı ama. Bu sefer olmadı ortak iş arkadaşalrımız var ordan ögrendim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! Anladığım kadarıyla nişanlın kıyafet seçimlerine karışmaya çalışıyor. Bu durum zaman içinde gerçekten can sıkıcı olabilir. Moda, kendini ifade etmenin harika bir yolu ve nasıl giyineceğin tamamen senin kararındır. İlişkiler karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. Eğer bu konuda sıkıntılar yaşıyorsan, açık bir şekilde duygularını ve beklentilerini onunla paylaşman önemli. Belki de kıyafet konusunda seni neden kısıtlamak istediğini anlamaya çalışabilirsin. Ama unutma, stilin senin kişisel seçimindir ve seni en iyi hissettiren şeyleri giymelisin! 🕺💃 İstediğin gibi giyinmek, kendine olan güvenini artırır. Her zaman kendin olmayı unutma! ✨🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 1 ay
Evet kıyafet konusunda zıt düşünüyorsanız geçmiş olsun bunaltıcak her ikinizde yorulcaksınız sana tavsiyem sana göre birini bul giydiğinde o çocuk sana kendini güzel hissettirsin iltifat etsin ya bunlar önemli şeyler.
12 Yorumla- Soran1 ay
Denize giderken bikini giydirmiyor kiyafetlerimle girecekmişim o derece
- 1 ay
Ayar ver baktın olmuyor bırak çünkü gerçekten kırıyorlar bide küfür ediyorsa uzaklaş direk.
- 1 ay
İlişki de kıkanmasi normal ama çok kısıtlamadsn misal ben gri eşofman giymesini istemem onun 🐿️😂
10 Yorumla - 1 ay
Eğer açık giyinmeyi seviyorsan çok sıkıntı yaşarsın
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Normal değil mi mahremini kimse görsün istemiyor sen açık derken nasıl bi açıklıktan bahsediyorsun ki
05 Yorumla- Soran1 ay
Denize giderken bikini giymemi istemiyor
- Cevap sahibi1 ay
Neyle girecen iyide
- Cevap sahibi1 ay
Başka
- Soran1 ay
Kiyafetlerimle gircekmişim
- Cevap sahibi1 ay
Yok artık başka neye karisyo mesela
- 1 ay
Geçmiş olsun şimdiden kısıtlayan erkek evlenince de aynı olur 7 sinde neyse 70 de aynıdır inşallah sadece kiyafet konushnda kisitlama yapar
11 Yorumla- 1 ay
Tam tersi evlenirsem eşim öyle giyinirse iltifat ederim çünkü kadın öyle mutlu oluyor ve erkeğin o giyindifine iltifat etmesi onu daha da mutlu ediyor kadınlar başka erkekler icon öyle giyinmezler kendileri iyi hissettikleri için ve kendilerine güvendikleri için öyle giyinirler
Giydirmemesi hakli biliyorsun oyle. bi çocuk nisanlanma
00 Yorumla- 1 ay
Daha nişanlıyken böyleyken evliliği düşünemiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Kapan sende:))
00 Yorumla - 1 ay
Rahat bırakmaz seni
02 Yorumla- Soran1 ay
Nasıl yani ne yapar mesela
- 1 ay
Giyimine hareketlerine karışır durur hep engel olur sana
- 1 ay