Güncellemeler
+1 yıl
Sözde o gelicekti bana heyecanlıydı sonra kendi ülkesini gostermek isityordu aile falan şu an iş ve uyaniyourm diyor sen okulunu bitir
Güncellemeler
+1 yıl
Ya görmek istiyorum ne mal diyeeeeeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uyaniyorumlardan hiç bir şey anlamadım 😁
Pardon
"Bu sefer yardım ederim yarısını öderim bileti dedi inşallah yakında ama açık net konuşalım deyince uyaniyourm hayır dedi ya!" Böyle bir cümle yazmışsın. Mesela bu cümledeki Uyaniyourm kelimesinin cümleye kattığı anlam ne?
Bu kelimeyi 2-3 yerde kullanmışsın
Utanıyorum* boş ver :(
Klavye
ya oruçluydum, uykumda var 😁
Okuyorum okuyorum. Bu ne demiş burada ya diyorum hahaha
Bende neyse
ya bir şey sorucam baş gözünle sen bu insanı gördün mü?
Sanki hiç görmedin ama onu seviyormuşsun gibi geliyor. 🤔
Görmedim yüz yüze foto var sesli konuşurduk gıcık oldum tanışalım diyoruz... gelmedi o hevesliydi şimdi iş var yok sen okulunu bitir...
Konuyu açınca ona çit yok. Neyse boş ver gitsin konuşmuyorum artık pek oda bende bıktım artık
Bir yıl olacak!!!
Valla çocuk şey gibi. Özgüvensiz. bir insan gibi. Buluşalım demeseydin sadece konuşsaydın belkide bunlar olmayacaktı 😁
Belki de gerçekten gğzelliği yok ve sen onu görünce bu ne a@ dersin diye yan çiziyordur 🤔
Kimbilir öyle diyor ama fotoğraflarını gördüm hiç de kötü değil sadece kara teni kendine küfür ediyor 😅🤣 yoksabahane mi
😂
Pekş sana bir soru. Gördüğün fotoğrafın %100 ona ait olduğu kesin mi 😁
Evet. Kara be
Seni haketmiyorum demişti şey kavga etik çok beni de üzdü görmezden geldi kızdı bir ara aptalca bir şey söyledi ondan sonra.. sakinleşti bı ama haketmiyorum dedi depresyon girmiş güya ağladı dedi bakmadı hiç konuşmak istemedi bir ara karışık ya görüşmek istiyorum Evet ne olduğunu görmeden anlayamam ama sesden , harekten bu çok hasas çocuk gibi geldi bana.
bilmiyorum ya. Düz mantık olacaksın.
-Seviyor musun?
+Seviyom aşkım
-Emin misin bak malzeme bu?
+Eminim. Hadi buluşalım.
- İyi sen kaşındın. Nerede ne zaman?
Bence olması gereken konuşma bu olmalıydı
Üzgünüm şu an
malzeme bu? ? Ne
Yani hani tipim bu anlamında malzeme bu, ben böyle bir tipe sahibim
Herkes başka ama 😐😑😞
Uyanıyorum 😂🤔
Utanmak neyse
özgüvensiz
Baştan i gekicekti girtilcammmm hata.. tavşanı varmış yılardır onu bile anlatmadı ne o diyorum telefonda ses çıkıyor bir şey yok ne bu be
Baştan* o gelicekti
oyalıyor seni
Ya onunsu özgüven siz ligi napim? Beni haketmiyor da diyor 100 kere seni incitim kötüyüm... ben diyor... annemin kocası gene neler yaptı ama annem kötü bitirmiş hiç o konuştuğum bebe le babamın duyguları bir değil.. değişik ağlar da üzülür çok kapris de var çocuk gibi napsam nasıl erkek bu 🤣
Oyalıyor yani? Niye okulunu bitir dedi sınavını geç... sonra konsante ol dedi
ayrılsana bebişko
Bunu baştan demişti sen oku sabırlıyım ben... ve seni görmek istiyorum sonra bir yaz benimkilere tanistirim demişti bilmiyorum niye oyalasın ki? Neye
Çok ta rahat işten sonra duş uyku yemek TV... iş gene
seni yedekte tutuyor işte
Ayrılayımı ozama ağlıyor üzgün ya da gitme diyor arkadaş kalalım ben kontağı senlekaybetmek istemiyorum.. baya biz kavga da etik ya da ayrılma denemesi de oldu...
erkekleri tanımıyorsun sen bebişko. şov bunlar şov. ayrıl
Yedektemi pek sanmam yetişkin karılar onla iyi anlasacağını iki üç kız var dedi okuldan kalma çoğu arkadaşı ve gerçekten 24 yaş bir kadın ondan çabuk sogar bebek gibi diye duygularını saklayamiyor
Çok içince bir şey o. Ama çocuk gibide
Tanımıyorum evet..
lafımı dinle ayrıl
bir şey demiyorum hiç görmediğimi ysrgilayamam ama üzüldüm
Ayrılmıyorum sessiz im