Bir defasında geldi ama ben aptallık edip yarı yoldan gönderdim git dedim. Çok fedakarlık yaptı bazıları olsa buluşamadığı için ayrılır bahane bulurdu hep sabırla beni bekledi. Artık yoruldum ona da hak veriyorum buluşmalı mıyım artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı detaylar dışında resmen aynısını bizzat ben yaşadım. Demek ki herkes yavaş yavaş sanal devrim furyasına katılmaya başlamış artık. Neyse, konuya dönelim. Bana kalırsa, çocuk senin yaptığın davranışı kabalık olarak algılamış ve bu yüzden sana bir miktar da olsa kırılmış olmalı. Hele hele yarı yoldan göndermek gerçekten çok büyük bir saygısızlık normal şartlar altında, ama çocuk muhtemelen anlayışlı ve olgun bir kişiliğe sahip olduğu için seni tolere edebilmiş. Ben sana bu konuda şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, eğer ki bunun senin ego tatmin aracın (seni taşlamak için söylemiyorum, sadece olayın ana unsurunu anlamaya çalışıyorum) olduğuna inanıyorsan, ya bunu bir şekilde aşmaya uğraşmalısın (ki muhtemelen “zor kız” algısı yaratmak için de yapmış olabilirsin bunu), ya da yapamadığın takdirde de en yakın zamanda ilişkini sonlandırmalısın, çünkü burada tek taraflı bir zarar görme durumu söz konusu. Ve şunu kesin bir şekilde söyleyebilirim ki, ilişki tek taraflı fedakarlıkla olmaz, ister çevrimiçi olsun, ister gerçek; ister uzun olsun, ister kısa, hiç fark etmez. Bence öncelikle çocuğun gönlünü almalı, sonra da, senin de uygun olduğun bir zamanda onunla yüz yüze güzel bir buluşma ayarlamanın yolunu yapmalısın. Benim görüşüm bu şekilde.
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar güzel yazmışsın ki zaten o günden sonra biraz bozuldu bana hâlâ izleri var farkındayım. Başka birisi olsa eminim umudu kırılmıştı ama hâlâ buluşma konusunu açınca hevesli bir şekilde nasıl ayarlayacağını anlatıyor ve yapıyor da. En azından buluşmak ikimiz için de yararlı olacak aksi halde ikimizin de şu an oluşturduğu bi hayali karakter tiplemesi var garip bir durum. Her şeyin ama hiçbir şeyin gibi duruyor uzaktan
- +1 yıl
Anlarım o psikolojiyi, tam da açıkladığın gibi. Ve her ne kadar uzaktan görüşüyor olsanız da, birbiriniz hakkında az çok gerçekçi bir karakter analizi yapmış olmalısınız. Peki, sence gerçek hayatta birbirinizle uyuşacağınızı düşünüyor musun? Bu arada, aynısını onun için de sormuş olayım.
- +1 yıl
Evet kesinlikle inanıyorum bir sorun olamayacak iki senedir konuşuyoruz en fazla 20 gün ayrı kaldık
- +1 yıl
O zaman buluşmamanız için hiçbir sebep kalmamış oluyor. Önce sen çocuğun bir gönlünü al, cana yakın bir şekilde tabi, ve de konu oraya gelince müsait olduğu en yakın tarihi sor, gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecektir.
En İyi Cevaplar
+1 yılİsteseniz de buluşamazsınız. Olmaz o iş. Senin gibileri biliyorum. Utanır sıkılır nazlanır, özgüvenini toplayıp 2 saat zaman ayırıp sevdiği insanın karşısına çıkamaz. Sevgiline de söyle umudu kessin olmaz o iş. Boş yere oyalama sen de çocuğu yazık.
010 Yorumla- +1 yıl
Yo hiç de utanmıyorum konu o değil ayrıca sen ne anlarsın
- +1 yıl
Ben anlamam öyle mi tamam 😂. Sen bu yolları giderken ben dönüyordum kardeşim. boş ver olmaz o iş. Utangaçsın özgüvensizsin. Yürümez o ilişki. Sanala tıkılıp kalacaksınız. Oğlan ne zaman vazgeçerse bitecek. Olay bundan ibaret. Sen de oyalama çocuğu yazıktır. Görücü usulü birini bul evlen. Sizin gibiler anlamaz sevgili olmaktan gezip tozmaktan.
- +1 yıl
😂😂😂 valla doğrudur anlamıyorum çok gezip tozmaktan şu an hayatımda eğitim vermeye odaklıyım, özgüven çok ayrı bir konu. Daha önce hiç sevgilim olmadığı için de çekiniyor olabilirim. O da çok üstüme varıyor ondan da olabilir umuyorum geçer
- +1 yıl
Yani insanın kendini bilmesi güzel bir şey. Bence bi adım artık. Reele dökün ilişkiyi. Klavyede kalmasın hisler.
- +1 yıl
Ayrılmayı deniyorum biz seninle evleneceğiz diyip yarı yolda kalıyorum öyle. Ya aslına bakarsan çok aşırı garip şekilde tanıştık onun verdiği gariplik de var üzerime. Okulda tanıdığım birisi olsa bu kadar çekinmem. Bir de uzun zamandır sanal konuşuyoruz ya onun verdiği alışkanlık var. Bi kırsak şunu devamı çorap söküğü gibi gelir. Önümüzdeki ay buluşacağız kararlaştırdım o dünden istiyor zaten
- +1 yıl
Ama kararrınin arkasında dur. Sıkıntı basınca heyecan yapıp çocuğun karşısına çıkmamazlık etme bence.
- +1 yıl
Yok yok cayma işi yok bende. Eğer öncesinde yok dediysem yoktur ama tamam dediysem ölsem de oradayımdır umarım her şey güzel oluuur çok heyecanlıyım dhsjbddj iki seneden sonra ilk defa gözlerine bakacağım çok istiyorum
- +1 yıl
Ben mesela 6 ay konuşduktan sonra buluşmuştum. Müthiş bir his. Tatmanı isterim. Sevdiğin insanın yüzünü izlemek gözlerine bakarak konuşmak , omzunda uyutmak onu... elini tutmak sarılmak... bunların verdiği keyif bam başka.😊
- +1 yıl
İnan kalbim yerinden çıkacak gibi şu an
- +1 yıl
Ben de heyecanlanmıştım da çok sürmüyor. Sadece ilk buluşmada olur. İkincisinde rahatlarsınız ikinizde.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabır uzak ilişkinin en önemli unsuru. Sabırlı olan derviş misali aşk dervişi olur ve devrim yapar mutlu son evlenir. Siz de artık buluşun zamanı gelmiş ve hatta geçmiş. İlk buluşmanızı en kısa sürede yapmaya çalışın ve sarılın birbirinize aşkla.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya beni beğenmezse düşüncesi dhskdbjs iki senedir birbirimizin her halini gördük görüntülüde ama reel başka korkuyorum
- +1 yıl
Reel o kadar da başka değil. Aynı kişinin fiziksel formunun dışa vurumunun üçüncü boyutta görünümü. Elbette heyecan vs olur. Utangaçlık olabilir. Mimik ve jest artı tavırları daha yakından görme mümkün. Bu birkaç dakika sürecektir sonrasında nasıl sanalda konuşup anlaşıyorsanız o şekilde devam edecektir. Yürek ve akıl uyumu ile ruh birleşimi olan insanlar sanal reel öbür dünya paralel evren anlamaz anlaşır ve kaynaşır.
Korku yersiz bir ayaz sunar çiftlere bu yüzden bence ilk yapmanız gereken 2 yıldır yaptıklarınızı devam ettirmek hepsi bu ve buluşmanın tadını çıkarmak - +1 yıl
Şimdi şöyle ben açıktım önceden ve kapandım beni böyle görürse belki soğur diye yersiz korkulara kapılıyorum ne bileyim
- +1 yıl
Sevgisinin gücünü görmüş olursun. Seni her halinle sevmiyor ve beğenmiyor ise zaten ilişkinizin temeli görsellikten ibaret olmuş olur. Bu da bir ilişkinin en yakın zamanda bitmesi demektir. Siz doğal olun o da doğal olsun buluşun hepsi bu. İkinizin de çok kasmasına ya da olumsuz karamsar düşünmesine gerek yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence de artık buluşun yani çok bile beklemişsiniz diye düşünüyorum. Ben olsam ben de ayrılırdım yani 2 senedir buluşamamak ne demek yani? Bence en kısa zamanda buluşun. Her şeyinn gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYok kanka uzaktam android çocuklarda yapın tam olsun
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çok erken değil mi hiç acele etmeyin 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBuluşabilirsiniz bence çok zaman geçmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak mesafe ilişkisi çok sıkıntılı. Zaten%95'i bir şekilde ayrılıyor. Gidilen yola, harcanan paraya, verilen emeğe yazık günah.
İnsan yanında ki insana güvenemiyor, kilometrelerce uzakta olan birine güvenmek, anlaşabilmek çok sıkıntı.
her şey gönlünüzce olsun..
11 Yorumla- +1 yıl
İnsan önce kendine güvenmeli sonra karşısındakine. Ben bu yola kendime güvenerek çıktım ona da güveniyorum umuyorum her şey güzel gider
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzaktan iki yil hic bulusmadan sevgili olacak kadar ne yasiyorsunuz arkadasim? bu kadarda insanliktan cikmayin. insan gibi iliski yasamak varken bu nedir. sanaldan soyununca gunah olmuycakmi zannediyorsun? allahi kandiramazsin anca kendini kandirirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya? Ne diyorsun yorumunu oku bi ne tarafınla okudun soruyu
- +1 yıl
Defol terbiyesiz
Yani bunun adı sevgililik değil bana göre. İnsan sevdiğini 2 sene boyunca nasıl görmez hissetmez garip doğrusu. Bu biraz sevgililik oynamak gibi bir şey. Kusura bakma ama cidden içinde bulunduğun durum çok saçma.
00 YorumlaKendine güvenseydin o da kendine güvenseydi iki yıl beklemezdiniz
Buluştuğunuzda beklediğiniz gibi olmicak devam etmicek, böyle ilişkileri bilirim15 Yorumla- +1 yıl
Ben dürüstçe söylüyorum kendime güvenmiyorum hâlâ da öyle. Ama o öyle değil aksine her defasında buluşma konusunu açıyor hatta bir kere geldi. Az önce buluşma konusunu açtım iki haftaya ayarlıyorum diyip sevinçle kapattık çok gerginin
- +1 yıl
N
- +1 yıl
Mmmm*
- +1 yıl
😔
+1 yılSanaldan sevgililik olmaz. Flört edersin ama yüz yüze görmeden konuşmadan ilişki başlatmak yanlış. Artık bi zahmet buluş
16 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
- +1 yıl
Biliyorum haklı olduğumu. Sanaldan ben de âşık oldum ama cesaretim olmadı ve ağlayıp üzülmek daha kolayıma geldi. En acısı da veda etmeden bitirilmesi. Ortada kalıyorsun ne iz ne his hiçbir şey yok puf uçtu gitti sanal kabir azabı gibi. Hâlâ toparlanmaya çalışıyorum. Sen öyle ya da böyle ilişki yapmışsın buluş yakın zamanda
- +1 yıl
Şey açıkçası hiç cesaretim yok çok gerginim buluşma için. Ama dönüp arkama bakıyorum iki senedir her anımda yanımda olmaya çalışan adam öyle sabırla bekledi ki kıyamıyorum kaç kere bitirdik ama olmadı kopamadık mecburum buna
- +1 yıl
Seni bırakmamış bak ne güzel. İki yılın hatrına buluş bence bunu hak ediyor
- +1 yıl
Evet sanırım haklısın bi de buraya geldi ben buluşmak istemedim yarı yoldan İstanbul’a geri döndü şimdiki aklımla düşünüyorum ve deli oluyorum shajbdjabd teşekkür ederim yorumun için inşallah senin de dilediğin gibi olur her şey
- +1 yıl
Rica ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun
+1 yılMaşallah nasıl dayandiniz birbirinizi görmeden nasıl sevdiniz helal olsun. Peki size bir sorum olacak kaç ay flortlesip sonra sevgili oldunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
Beş altı ay tanıma süreci oldu deli gibi konuşuyorduk telefonda 8-10 saat 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma gerçekten sevgilim diyorsun bir de görüşmedigin adama araya kaç kişi girmiştr ruhun duymamıştır
04 Yorumla- +1 yıl
Önyargılarımız bizi biz yapan şeylerdir
- +1 yıl
Kalıbı basarım
- +1 yıl
Bilemem… Kişi kendinden bilir işi derler ben de buna kalıp basarım iyi düşünelim iyi olsun dünya kuruntular için çok kısa
- +1 yıl
Evet kendimden ve çevremden biliyorum canım. İnsanoğlu böyledir çünkü. Hele sizin yaşlarınızda insanın kanı daha cok kaynıyor emın ol.
+1 yılBen olsam terk ederim seni, yanlış yolda çocuk ileride anlar bunu, sana da vah diyorum kimseyle çıkma bence bir daha
02 Yorumla- +1 yıl
Neyi anlayacak aramızda ne tür sorunlar oldu biz biliyoruz kolay kolay buluşamıyoruz bazen şartlar el vermiyor
- +1 yıl
Ben diyeceğimi dedim çocuğa yazık sanarsın sinema çekimlerin var yurt dışında sorunmuş pehhh
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoksa 2 sene daha mı beklemek istersiniz.
İyi bile dayanmışsınız..
Ben bu kadar bekleyemezdim heralde.
1 sene maksimum.
Çok enteresan.
Helal olsun.00 Yorumla
+1 yılNasıl başarıyorsunuz iki koca yıl ayrı kalmayı buluşmadan ilişkiyi yürütmek bana kalırsa duygu eksikliğinden kaynaklanır
10 Yorumla
+1 yılAbartmışsın cidden 2 sene ne ya, görüşmelisin. Olursa olur , zaten olmayacaksa istersen 5 sene uzaktan konuş yine olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBen yarı yoldan donseydim senin bir şansın daha olmazdı
17 Yorumla- +1 yıl
Valla haklısın onun da hakkı var ama kopamadık
- +1 yıl
Yanlış anlama net insanları seviyorum ne istediğini bilen koptu mu kopuyor bende 🙂
- +1 yıl
Yok doğrudur ben çok oyaladım onu
- +1 yıl
Hep olumlu biri gibisin duruyorsun şaşırdım 🙂
- +1 yıl
Yaa aramızda sorun olsun hiç istemiyorum öyle olunca günüm kötü geçiyor inşallah düzelir her şey
- +1 yıl
Ek atarmisin?
- +1 yıl
Sorun olmazsa senin için
uzaktan konuşmaya devam edin. Evlilik falan düşünürseniz skype üstünden nikah kıyan memur tanıdığım var.
10 Yorumla
+1 yılYarı yoldan geri dönmesi fena hayalkırıklıgı üzüntü yaşatmıştır adama bu net, kesinlikle bir görüşme ortamı durumu oluşmalı derim ben👋
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmalisin bence de yoksa gerçekten onunla oynadığını düşünür buda çok kırıcı bisey 2 sene az bir zaman degil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buluşun artık… Ama büyünün bozulmasını da göze alın…
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa işte bu ya bundan korkuyorum 😔
Maşallah, soyunuz Eyüp peygamberden geliyor sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Agksvahxbanxbs sorma
+1 yılGeliyo sen cayip geri gönderiyor sun. Bunun üzerine sana birdaha güvenip gelirse asıl aptal. odur.
02 Yorumla- +1 yıl
O buraya gelmeden önce kafasına göre geldi ona gelme demiştim defalarca. Bu sefer istiyorum
- +1 yıl
Gelip geri çevrilen biri asla tekrar o insana güvenmez eğer guveniyorsa aptaldır. net bilgi
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi mi bu soru, eğer öyleyse adamda peygamber sabrı varmış
06 Yorumla- +1 yıl
Çok sorunlar yaşadık çok direndi kendisi ama sorun şu ne o kopabildi ne de ben çok ayıp ettim ona bugün buluşma konusunu açınca çok sevindi ne diyeceğini şaşırdı
- +1 yıl
Bugün artık böyle olması normal ama ben bu süreçten bahsediyorum. Kimse bu kadar zaman kimseye harcamaz, öyle de olmalı... Seninki bu devirde bulunmaz kumaş belli ki
- +1 yıl
Yok inan ben de bu yüzden bırakamıyorum onu. Gerçekten bak bu zamana kadar hiç ilgisi ve alakasını kaybetmedi. Ama çok yorulduğunu her defasında söylüyordu. Kaç defa yanıma gelmeye kalktı. Bütün herkesle tanıştırdı ama ben ona çok ayıp ettim
- +1 yıl
Söyleyecek sözüm yok artık🙄
- +1 yıl
🙃❤️
- +1 yıl
🤗👋
+1 yılYok buluşma bir 10 sene daha bekle, yuh yani yuh
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa 😁
+1 yılbu saatten sonra sürekli buluşun veya ayrılin? niye bukadar beklettinki?
018 Yorumla- +1 yıl
Benim korkularım yüzünden hep oyaladım onu
- +1 yıl
aranızda ne kadar uzaklık var
- +1 yıl
İstanbul Adana
- +1 yıl
sen nerdesin?
- +1 yıl
Adana
- +1 yıl
bide üstelik yarı yoldan göndermissin. ayıp etmişsin ya buluşun ya da komple ayrıl korkun varsa. duygularıyla oynama. yazık günah.
- +1 yıl
Evet çok ayıp ettim terbiyesizlikti yaptığım Allah razı olsun ailesi ve çevresiyle tanıştırdı beni hiç yanlışını görmedim
- +1 yıl
yani ortak tanıdıklariniz var yani. tesadüfen internetten değil yani?
- +1 yıl
Yok internetten tanıştık ama ben hep hayatımı gizledim o ise tüm herkesi anlatıp tanıştırıyordu tüm her şeyini biliyorum babasının tcsine kadar çok sabretti mülayim birisi zaten çok geç fark etttim beni sevdiğini düşünüyorum gerçekten ve buluşmak istiyorum ama hâlâ geriliyorum
- +1 yıl
iyi düşün taşın ona göre ayrıl veya adını koyun bu işin. yazık gerçekten seni 2 yıl belediyse.
- +1 yıl
Evet hâlâ bekliyor üstelik dayanamadığını ve artık buluşmak istediğini kaç defa söyledi ben yine oyaladım bu sefer yeter artık olmadıysa hayatına baksın
- +1 yıl
çok ayıp etmişsin. ben şu an kendimi ve eski sevgilimi gördüm bu olayda bende çok bekledim sonra dayanamadim ben ayrıldım
- +1 yıl
Doğrudur çok hakkı var
- +1 yıl
ailelerinizin haberleri var mı
- +1 yıl
Onun ailesini sülalesi biliyo shjsdbjd benim ailem bilmiyor
- +1 yıl
Allah enisteye sabır versin cidden. Son 2 yılda başka biriyle konuşmadiysa helal olsun iyi sabır varmış ben çoktan gitmiştim. benim ilişkim 3 yıl sürdü çok nadir buluşuyorduk yetmiordu onun için ben dayanamadım ayrıldım.
- +1 yıl
Yok çok şükür hakkımızda hayırlısı. Başkası olsaydı emin ol hevesli ve istekli konuşmazdı. Ben bugün buluşma konusunu açınca çıldırdı sevinçten
- +1 yıl
hadi hayırlısı bakalım
+1 yılsabırla bekledigine emin misin? uzaktan yürütenler genel olarak aldatıyorda
01 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum sürekli ilgisi üstümdeydi ve ailesinin çevresinin benden haberi vardı
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu zamana kadar buluşurdunuz.. Olmayacak bu iş.
10 Yorumla Acele etme ya, evlendiğiniz zaman düğünde buluşursunuz artık
11 Yorumla
+1 yılYok canım birazdaha bekleyin ne kaldı surda İsrafil as nin Sur borusunu ötturmesine 😀
00 YorumlaÇok saçma bir ilişki, böyle giderse güzel bir son zor.
00 Yorumla
+1 yılBence buluşma sanalsanda evlenin sanaldan çocuk yapın skskks
00 Yorumla
+1 yılBir kez görüşmediğim kimseyle muhabbeti ilerletmem.
Şaka mı bu.
Nasıl gülüyor, nasıl duruyor, nasıl kokuyor birsürü şey var işin içinde.
Çok acaip...
Acilen buluş eğer şaka değilse bu...05 Yorumla- +1 yıl
Görüntülü konuşuyoruz
- +1 yıl
Olsun. Hiç muhabbeti ilerletmeden birebir görüşmek isterim önce.
Sizde öyle olmamış ama ilişki sanaldan yürümeyecek ilerde değil mi?
İlerde nasıl yürüyecekse onu deneyimlemen lazım.
Bi oturup kahve iç sohbet et...
Ayrıca nasıl güveniyorsunuz uzaktan şaşırtıcı... - +1 yıl
Evet ben de karşılıklı bi kahve içelim dedim zaten
- +1 yıl
Acilen bi kahve iç, sohbet et, zaman geçir.
Sonra bakarsın nasıl gittiğine...
Sana sanal bir karakter sunmuş olsa haberin olmayacak... - +1 yıl
Gerçekten öyle haklısın belki ben de çok hayali karakter gibi davrandım zor ya
+1 yılYuzyuze gorusmedigin birine nasil sevgilim diyebiliyorsun sasiriyirum
00 YorumlaYani 2 sene uzun bir süre güvenmiyorsan buluşmak istemiyorsan konuşmayı kesmelisin
00 YorumlaAmacın ne içinden ne geçiyor bacım sevmiyorsan yol ver duygulariyla oynama milletin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBulusmama sebebin nedir zaten anlamadim.. sana normali iki sene “sevgili” takilip hic bulusmayip ondan sonra mi bulusmak mantikli ve dogru geliyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl ilişki ya öyle.. Kandırmayın kendinizi
00 Yorumla
+1 yılNasıl sevgilim diyebiliyosun, böyle sevgililikmi olur la
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılacaba o 2 yıl içinde kaç kişiyle takıldı çocuk ben 3 diyorum bahisleri arttıran var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
: ) aynen başkalarıyla takıldı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok canım uzaktan evlenin öyle devam edin 😊 iki yıl görüşmeden durulur mu
00 Yorumla
u +1 yılEh bi zahmet buluşun yani :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılE yani artık ejjdjjdj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin sen ona göre iyisin yoksa hiç bir erkek beklemez
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani balım
Cevap sahibi+1 yılTip
- +1 yıl
Ben de onu çok beğeniyorum yakışıklı yani bana göre hdjandja
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hiç buluşmadan ayrılın 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
Çok geç kalmışsınız yüzyüzeyken farklı hisleriniz olabilir bunu anlamak adına konuştuktan en fazla 6 ay içinde buluşmanız lazım dı
00 YorumlaO nasıl ilişki? Anlam veremedim mektup arkaşımısınız
00 Yorumla
+1 yılBazıları doğuştan şanslų
04 Yorumla- +1 yıl
Şanslı*
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
O kadar bekemiş sadık kalmış çok nadir öyle kişiler
- +1 yıl
Evet 🙃🧿
e 2 sene olmuş siz bi sevişin bence artık
01 Yorumla- +1 yıl
Ya defol ya
+1 yılÖyle sevgililikmi olur uzaktan uzağa
00 YorumlaKekin kek gibi hayati 😀😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki sene daha bekle bence ya çok erken
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle buluşun
00 Yorumla Evlenince buluşun :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvettt buluşun artıkk 🙂
00 Yorumla
+1 yılHayır kanka 10sene daha bekle
00 YorumlaBir 10 sene daha devam
00 Yorumla
+1 yılPardon hiç buluşmadan nasıl sevgili oldunuz?
00 Yorumla
+1 yılSizin ne biçim ilişki anlayışınız var abi jdjddj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buluş artık. Fazla naz aşık usandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı zahmet. Ayrıca cocukda nasl yokluktaysa ikinsene buluşmadan kabul etmiş😄
00 Yorumla
+1 yılNeyi beklediğimizi kendinize bir sorun bakalım.
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle iki senedir uzaktan konuşuyoruz, hiç buluşmadık. Buluşsak mı artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler