İltifat etme tarzınız nedir 😃 aldığınız en orjinal iltifatlar neydi peki?😁

Ben gerçekten iltifat edersem ben kelimeleri fazlasıyla dizelerim lakin gerçekten bu zamana kadar gördüm ki sözcüklerim hep havada kalmış
Çünkü ben gerçekten yoğun duygularla sözlerimi aktarıyorum
Benimle olan kadın dünyanın en güzel kadınıdır çünkü o benimdir ben seversem öyle severim gerçekten var mı onu bilmiyorum nasip
Sen sözler istemişsin ama ben sadece o gelecekte ki kişiye saklıyorum sözlerimi
Ne hissettiysem onu söylerim ben , öyle yalandan yere de kimsenin gönlü hoş edemem ne hak ediyorsa içimden ne geçiyorsa öyle allayıp pullamam herkese hak ettiği gibi bende ,
Cevap
86Cevap
Ben artık kimseye iltifat etmiyorum🥳
Neden?
Tatlı olduğum konusunda iltifat alıyorum, bende daha çok güzelliklerine ve zekalarına iltifat ediyorum
Banane onlar bana iltifat etsin. Ben daha çok önemliyim.
- Canım kendim. <3 :D
İşin şakasını bırakırsak, henüz daha karşı cinse iltifat etmedim. :)
içimden geçen güzel şeyler söylerim
bazen bir kelime olur bazen cümlenin içinde birkaç kelime
Bunun için belli bir iltifat şekli söyleyemem karşı taraf neden hoşlanıyorsa ona göre hareket ederim
Neyi hak ediyorsa onu duyar. Gerçekleri söyler ve onu olduğu gibi severim.
Duyduğum en garip iltifat şu, ev arkadaşım bana kız olsam seni elimden kaçırmazdım dedi. Hala aynı evde kalırken tedirginim 😂
Onu kandırmam, çünkü fizik hiç bir zaman benim için albeni olmadı. Benim fiziğim ikimize yeter 😂😂
İltifat nedir ona bakalim..
1. birine güler yüz gösterme, tatlı davranma, onunla hal hatır sorarak ilgilenme.2. eğilim, ilgi gösterme, beğenme, ilgi.
Diğer görüşleri okumak istiyorum simdi..
Bu konuda baya başarılıyım ayrıca doğaçlama olduğu için ekstra hoşlarına gidiyorlar ağzım laf yapıyor şükür. Hazır cevabım ama bu konuşma içindeyken olduğu için örnek vermek saçma olur çünkü doğaçlama bu :D
Balım arım çiçeğim her sözle iltifat edebilirim fıstığım 😄
🌹
Mesela az önce söylediğim..
İftar sonrası ilk sigara gibisin.. Baş döndürücü.. 😄
Sözlü değil hareketlerle iltifatta bulunmayı tercih ederim. Bir ortamda onun özel olduğunu kendisine ve çevresindekilere göstermek en iyi iltifat diye düşünüyorum.
dudaklarin kiraz gibi kulaklarin kepce gibi burnun karga gibi gozlerin esek gibi kaslarin alt tire gibi dumduz falan filan
Bu iltifat değil hakaret 😂
Harbiden bunu söylesen adam evden kaçar
Şabanın hüsniyeye yaptıgı iltifat bu 😂😂😂
En iyi iltifat samimiyet, bana göre.
Sadece bir bakış, içten bir gülümseme bile yeter.
Sadece yeri ve zamanında olsun...
Sırrı mı herkese söylemem. İltifat etmeye başladığım zaman, ayakları yerden kesilir zaten :D
Eve gelmişim de kedimi görmüşüm gibi. 🤣🤣🤣
konuştuğum kıza kalbin temiz dedim
exe de sen Allahın bana bir hediyesisin demiştim
yanılmışım tabi :)
Benim hayat güneşim var oluşumun nedeni nefesim canım
Ben geleneksel iltifatlarda bulunurum. Hanımefendiler de beni aşağılarlar. Olsun birgün taş kalpli olmayan bir hanımefendiye de denk gelirim elbet... 😊
Kaymaklı kadayım derim..
Çiçeğem benim dirim..
Ömrüm nefesim sen benim huzur bulduğum yaşam kaynağımsın
İltifat kurmayı sevmiyorum çok şımarıyor insan sonra
Ömmrüüüüm birtanemm aşkımm kurt bakışlım dünyammm yağız atlı sipahim seni çok seviyorum 👸💕🐸
Azını yediğim dudağını emcukledigim bacaklarını epileptigim
Güneşi kıskanıyorum seni benden daha fazla görüyor
Bence fena degil
Niye söyleyim Allah Allah benim iltifatlarım özeldir öyle herkesin ortasında söylenmez. 🙊😂
Bulunmam sözle değil davranışlarımla sevgimi gösteriyorum ben gofik
İlik mi emcükledin vicdansız bu nasıl güzellik.
Yere basma alınırsın gel gözüme gönlüme bas.
Ananla baban ne kadar istekliymiş çıkan ürün muhtesem 😂
bal yanaklarını yerim derdim en çok veya güzel gözlerine kurban olurum derdim, oda erirdi hep.. ama geçti gitti
Canınız acımış olmalı derim sonra karşımdaki "neden" der. Ben de cennetten düşerken canınız acımış olmalı derim ve karşımdaki bayılır
Çok fazla ,özellikle ilgi çok gösteririm ama. hep şunu gördüm kadınlar ilgiyi kaldıramıyor ne yazık ki.
Karşı cinse iltifat etmem. Beğenirsem ya da gerçekten farklı yanı varsa ederim. Bu çok nadiren gelişen bir olay.
Ediyorum ama. o içine ediyor çünkü beni sevmiyor yanlış kişiye yapıyorum mesela diyorum ben pazar tezgahinindaki tahta sen üstündeki çilek üzüm elma yinede anlamıyi
İltifatım ancak objektif yorumum olur. Başka türlü zaten, eline sağlık dense hemen sapıklığa yoruyorlar
Iltifatta bulunmam olanı olduğu gibi söylerim çünkü canım sevgilim. İçimden öyle geliyordur
Çok güzelsiniz hanımefendi bayan kadını hazretleri derim yani
Doğaçlama takılırım. O an aklıma ne gelmişse önce düşünürüm sonra fırsatını bulup söylerim.
orasını burasını överim önce memelerden başlarım övmeye
İltifatlar genelde karşı taraftan bir şeyler elde etmek için yapılır. Ve ben hiç iltifat etmem.
Hic bulunmam zaten benim yanimda ise iltifatı en büyüğünü almistir
Duyu organlarım nasıl hissediyorsa onları yansıtırım..
yüksekçe bir yere çıkıp bonobo maymunu gibi bağırıyorum.
Yerine göre özlemim zamana göre hasretimsin. Yanımdayken bile özlüyorum seni.
En çok bebeğim
Bebeğim çok seksisin
Bebeğim harikasın
Bebeğim 😗😗
Fıstığım, ballı kaymağım, çikolatalı dondurmam, kiraz reçelim, ben genelde iltifat ederken sevdiğim yiyecekleri kullanmayı seviyorum 😋
minik marul yaprağım. Künefemin şerbeti :D :D
😄😄
çok güzel karısınız hanfendi
İçimizden gelen ne söylesek kimi kadın rol yaptığımızı düşünüyor, samimi bulmuyor. En güzeli kadınlara hiç iltifat etmemek.
İçten ederim her şeyi.
Sözlerden ziyade, vucud dili benim için önemli mesela bakışlarım huzur veriyor mu?,
burada herkes içinde iltifat yazılmaz zaten seninle onun arasında olmalı
İltifat edelim de polise versinler demi iltifat falan etmem kimseye
Bu belirli bir şey değil daha çok öznel olur.
Ormantik odunum demiştim en son 😅
Sanırım sende soba olmalısın
Erkeğe iltifat edilmez ya 🤣😀
Bu belirli bir şey değil daha çok öznel olur.
Kimseyi iltifatlara lâyık görmüyorum❗❗❗
Gözlük güzelmiş... 🤣
Çok kibarsın / hoşgörülüsün
O anki duruma göre iltifat ederim
canım bulunmam ya djrjej
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?