Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan sadece görüp duyduğu şeylerle değil, görmediği ama hissettiği şeylerle yaşar. Umut, sevgi, saygı, inanç gibi duyguların asla elle tutulur bir yanı yoktur ama buram buram hissedilir. Ve tüm bunları kaybettikçe eskiye özlem duyar olduk. Çünkü her şey lüks ya da daha konforlu yaşamak değil. Şimdi evinde her türlü imkana sahip ama asla mutlu olamayan insanlarla dolu gezegen. Geçtiğimiz günlerde bir köyde hayvanlarla köyde muhteşem zaman geçiren birinin videosuna denk geldim ve kendimi sorguladım. Burada ne yapıyoruz, ne uğruna mücadele ediyoruz.
Işığın Büyüsüne Kapılıp Lambaya Hapsolan İnsanlar..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılHümeyram ( yanakları kırmızımsı güzel kadın)
Gelincik çiçeğim ( gelincik çiçeği kadar narin ve güzel)
Ya aslında o kadar çok oldu ki bir karşı cinse iltifat etmeyeli. şu an benimde aklıma gelmiyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sadece değer verdiğim samimi olduğum kişiye iltifat ederim o da tabi mesafeli ve sınırlı bir şekilde.. rahatsız olmayacağı şekidle
30 Yorumla
+1 yıl1. Seni BİM'de gördüm. Hangi BİM'de kalbimde.
2. Cennette tadilat mı var. Cennetten düşmüşsün.
3. Annen atom mühendisi mı? Atom bombası gibi evlat doğurmuş da.
4. Bir fotoğrafını çekebilir miyim? Arkadaşım ateist de meleklere inanmıyor.
10 YorumlaFırtınamsın benim sen estiğinde ben titrerim dee ilişkiniz tavan yapsın 😍
11 Yorumla
+1 yılbal
30 Yorumla
+1 yılSezen Aksu - Erkek güzeli şarkısını atmanız yeterli bayılacaktır eminim. Ben susayım şarkılar konuşsun da dediniz mi tamamdır.
23 Yorumla- +1 yıl
Lütfen biri şu dediğimi uygulasın sonuçlarını bizimle paylaşsın çok merak ediyorum dhjdhdgjdmdjfjdjdm
- +1 yıl
Evet evett
+1 yılInsani olarak bakmali.. onu hakettigi kadar değerli olduğunu hissettirmek gerekir. her önüne çıkana iltifat edemez sin.. ona iltifat etmen için sende iz bırakmalı.. hakedene zateb gerekli değer ler verilir. gerektigi saygiyida alir..
00 Yorumla
+1 yılHiç iltifat almadığım aklıma gelmiştir... Yak yak yak
15 Yorumla- +1 yıl
@bls__ Allah razı olsun hayatımda ilk iltifatımı sigara yakışıma almak farklı hissettirdi khkgk
- +1 yıl
@bls__ sizinde ppniz çok hoş ve etkileyici hamfendi
- 11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğalı bu bence
20 Yorumla
+1 yılBirincisi biri sacma sapan seyler yazmis, o kadar uzatmaya gerek yok sadece cok tatlisin/ bugun cok guzel gorunuyorsun gibi gibi minik iltifatlar da edilebilir bir kadin olarak soyleyeyim. Neyse simdi erkeklere geceyim; yine ayni sekilde iltifat edilir iyi yaptigi bir ise "sende bu iste cok iyisin ya" gibi...
00 YorumlaÇok güzel karısınız hanfendi 🤦🏻♀️ diyip sadece kendimin güldüğü bir soğuk espri yapıp orijinal cevap paylaşayım. Yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli🤪🫣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kadınım, Yavrum, Güzelim, Gulüm.
30 Yorumla
+1 yılErkeğe iltifat edeceksen çok güzel gülüyorsun desen o bile yeter biz davarız bize ne deseniz güzel söz bizim için 😂😂😂😂
00 YorumlaAslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye ilk senden başlamasaydım
02 YorumlaKarşı cinse hiç iltifat etmedim. 4 senelik eski sevgilime de pek etmezdim bu konuda iyi değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılŞşşt, senin aran arı mı?
13 Yorumla- +1 yıl
*annen*
+1 yılBugün çok şıksın, çok tatlısın, prenses, benim için dünyanın en güzelisin..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kadinlar iltifat etme konusunda neden bu kadar kötü ya , hiç alışmamışlar sanırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye iltifat edip bir yerini kaldırmaya gerek yok bu zamanda dersin sonra tren kaçar
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye iltifat edip bir yerini kaldırmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBen cevapları okumaya geldim yalnız bitanesi çok iyiydi 😄
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı olduğunuz kadar çok anasını avradınısınız da beyefendi
02 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyiydi 😄
- +1 yıl
😇🧜🏻♀️
+1 yılSana 40 yıl kurban olsun hele diyince ben düşüyorum Erkekler neye düşüyor bilmiyorum 😂😂
00 Yorumla
+1 yılİsmarlama iltifat edemem, hissetmem lazim 😀
00 Yorumla
+1 yılBalll porsuğum. Bal porsukları biraz da vahşidir yerinde bir iltifat bence.
00 YorumlaSana telefon alacam ha beyle ellemelik hemde 380 çikotayt 😉
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılYürüdüğün yollar olayım. Attığın her adımda aklında hep ben olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanıdığım çok iyi bir ortopedi uzmanı var tavsiye ederim zira bu güzelliğin yükünü çekmekten fıtık olma ihtimalin yüksek 🌺🤍
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHic öyle bisey olmadı
+1 yılSevdiğim bağlandığım kişi telefonuma böyle kaydedilir TEK ÇAREM
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılYüreğimdeki çırpınış aldığım nefesin😊 Tek saysalım lütfen bazen kural dışı olmak iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
Nefessin
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çok güzel karısınız hanfendi bayan kadın hanım kişisi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir şahsen tavlayamadığım kimse olmadı bugüne kadar öyle kendini beğenmiş olarakta anlaşılmasın ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBadboylar naber kız zilli diyince kızlar ay berkecan hihihi diyor diğer adamlar çok güzelsin diyince bastır git otostop çocuğu diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılSen kaçıncı ayakta koşuyorsun :P :D Övmem bu arada::D
01 Yorumla"yanaklısın yani yanakların var, bu güzel bir şey" 😂😂
10 Yorumla
+1 yıl01 YorumlaUfak detaylarına takılarak kirpiklerin çok güzel. Çok güzel giyiniyorsun.. burnun çok tatlı çok akıllısın mimiklerin çok iyi falan
01 Yorumla
+1 yıl"Gördüğüm en güçlü erkeksin" de ooo havalara uçarlar. 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Bu işi biliyon kizz
+1 yılŞahsen bana eski sevgilim bebek gibi çok güzel kokuyorsun diyordu ben mest oluyordum kokundan iltifat almak kadın ve erkek için etkileyici bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Kadın iltifat etmez över
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Muhteşem gözüküyorsun
10 Yorumla
+1 yılAdamsın
236 Yorumla- +1 yıl
Az daha konuşun çekirdek alıp geliyorum
- +1 yıl
Alemsiniz valla. d
Bu hayatta bir kedileri birde seni sevdim, kedi kadınım 🐱❤️👩🏻
00 Yorumla
+1 yılSen ben çitlesmek ben seni yemek sen beni yemek sjsjajkasksjd
00 YorumlaYorumlardaki erkekler nolur iltifat etmesin ejmfbskenfbej
00 Yorumla
+1 yılKumral bir kız arkadaşım vardı ama sadece arkadaştık ben ona kumral kumru derdim
00 Yorumla
+1 yılWuuu😂 şaka şaka.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maşallah hocam Maşallah 🧿😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- parfümün cok güzel (cok güzel kokuyorsun)
- sunu bunu yaptigin icin tesekkürler, cok zarif (cok ince) sin00 Yorumla
+1 yılpopon yerim mesela sksk
03 Yorumla- +1 yıl
Popo diye çevirmiş bide nazik site sjdjjs
+1 yılKimse iltifatı hak etmiyor
06 Yorumla- +1 yıl
Ego beslemekten başka hiçbir işe yaramaz. Pick me kızları tavlamak için olan bir şeydir bana göre ve aslında olması gereken sevdiceğine söylemek yerine hissettirmek önemli olan
- +1 yıl
Virgülün önemini gördük tamamen yanlış anladın ksndnsnd
- +1 yıl
Açıklama yapmayı sevmem
+1 yılÇok güzelsiniz kari bayani diye 🙄🙄
015 Yorumla- +1 yıl
E karşı cins demişsin ma 😒
- +1 yıl
Sadece burada böyleyim 🤧
- +1 yıl
Abaza miyim ben 🥺
- +1 yıl
Olsun gay olmaktan iyidir 😏💅🏻
- +1 yıl
Adam mı dedin sensin adam 😠
- +1 yıl
Bana adam diyemezsin 😒
youtube.com/shorts/9r2kL1lq2fs?si=ub5dU076lSyeuBTe
O an kalbimden ne geçiyorsa onu söylerim genelde
01 Yorumla
+1 yılHeyttt be tosunuma bak dersin tamamdır
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler seviyor böyle hayvanımı şeyleri aslanım kaplanım kurt bakışlım kurt dersen direkt uluyorlar zaten asjsj
- +1 yıl
Vizyonsuz onlar ondandır asjsj
+1 yılNe kadar kibarsın ne kadar centilmensin olabilir
10 YorumlaOnu öp ve çok güzel öpüştüğünü söyle
10 YorumlaKocam dkjskdjd
62 Yorumla
+1 yılHeyyt be aslan aslan 🧠😂🤦🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklısın deyip geçilir işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe mi? Zekisin de geç ne diycen erkeğe
10 Yorumla- Devamını Gör (104)