Eşimden utanıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Eşimle 3 ay önce evlendik aslında bu kadar erken düşünmüyorduk yani benim okulum bu sene bitiyor ben görev aldıktan sonra evlenmeyi düşünüyorduk fakat eşimin ailesi ve benim babam çok ısrar ettiler ve ara dönem tatilinde evlendik hamdolsun bir sorunumuz yok çok mutluyuz fakat ben sadece bir konuda eşimden çok utanıyorum para isteme konusunda maddi durum olarak iyi düzeyde yani devlet hastanesinde uzmanlık eğitiminde bir doktor maddi olarak bir sorun yok ama dediğim gibi ben para isteyemiyorum aslında kendisi Allah Razı olsun ben söylemeden bana hemen veriyor ayrıca bana kredi kartını bırakıyor ama ben bir kere bile harcama yapmadım yani kendime çok kızıyorum ama utanmaya engel olamıyorum 2 gün önce bana para lazımdı eşime söyleyemedim ve babama yazdım ondan para istedim daha sonra yani dün gece derslerimle ilgili bazı pdf belgelerini eşime gösteriyordum telefondan kendisi eline aldı bana anlatmaya çalışıyordu o sıra babam mesaj atmış aslında eşimin asla huyu değildir ama mesaja tıkladı ve konuşmaları okudu benim haberim yoktu eşim anlatırken not alıyordum neyse bana döndü bunu bana nasıl yaparsın ben senin kocanım babanı nasıl olaya dahil edersin benim param veya benim diye bir şey yok her şey bizim kalbimi çok kırdın keşke bana küfür etseydin daha iyi olurdu bu gece lütfen yanıma gelme dedi ve diğer odaya yatmaya gitti sabah kalktığımda işe gitmişti biliyorum ben hatalıyım ama çok utanıyorum ayrıca bu kadar abartılacak ne var babamdan istedim sanki başka birinden istemişim gibi tepki vermesine çok şaşırdım eve dönmesine az bir zaman kaldı ne yapmam lazım nasıl konuyu açabilirim gönlünü nasıl alacağım
Eşimden utanıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?