Eşime karşı utanıyorum?

Evlendik 1 sene oldu geçmişimizden bahsetmiştik ben de bir kişiden bahsettim (yüzyüze görüşmemiştik) ama o dönem baya bağlanmıştım. Eşime de ben sevmiyordun falan demiştim. (Gerçekten sevmiyordum o an sadece tanımadan bağlanmak gibi bir şey olmuştu aşk vs değildi) duygularımı da kâğıda defterlerime yazan biriyim. Dün beraber defterlerimi düzenlerken eşime ders notlarımı falan da gösteriyordum o da bi defterde yazdığım notu görmüş 1 sayfa böyle ne kadar üzüldüğümü x kişisinin beni sevmediğini falan yazmışım. Eşim de okudu vay be falan dedi ben de yaaa çok utanıyorum okuma iyyy falan dedim kızdın mı dedim. İyiki seni üzmüşler de karım olmuşsun dedi. Ben dr hayır üzmediler o zamanlar çok depresiftim hem yüzyüze görüşmedik falan diye açıklama yaptım. Bi yandan üzüldün mü diye sordum o da hayır zaten anlatmıştın bana bunları dedi. Hadi beraber yakalım bu kâğıdı evimizde kalmasın dedi yaktık. Ama ben o içinden çok üzüldü şüpheye düştü mü diye gece çok mahcup uyudum kötü hissediyorum. Nasıl geçer

Eşime karşı utanıyorum?